Nedavno sam bila s njim kad mu je postalo loše, zapravo do tada nisam shvačala što je to ta tzv. kriza, srah je ušao u mene i neka tuga da ga ne izgubim zbog tih gluposti, imam mnogo strpljenja, i volim poslušat ljude kada su u pitanju problemi, ta kriza nije bila toliko jaka ali njemu je bila očito jako strašna, kosti ga bole, znoj ga oblijeva....zaparvo vjerujem da vi to tu znate.......jako dobro......
volim tog dečka na neki čudan način makar se ponekad pitam jer meni treba život sa bivšim ovisnikom, ili nedaj bože ovisnikom još uvijek....ali takva sam želim pomoći, neznam što da radim i na koji način?
Ja jesam završila medicinsku školu ali sve je to površno znanje, pročitala sam hrpu knjiga ali ipak stojim iza toga da kad mi neko kaže iz prve ruke da je to to......kako da postupam u toj situaciji, on je ovisnik o tome nekoliko godina, ne puca se svaki dan ali jednom tjedno mislim da je ono što radi......
zanima me samo kako se prepustiti i kako reagirati u pojedinim situacijama, želim mu pokazati da da sam tu uz njega i da se nemora bojat reći mi što ga mući, ili skrivat od mene kada se pukne još jednim, to samm mu otvoreno rekla tako da je svijestan toga....zanima me koliko te krize traju kad se skidaš, kako djeluju, što pomaže i smiruje, da li pale dugosatni razgovori o prolaznosti života kako bi iz sebe izbacio sve što ga mori, koliko treba biti uporan u svemu tome, ?????'
Naime imala sam i jednog frenda zapravo još uvijek ga imam on je pušio dop oko 6 mj, ali sam mu pomogla da se skine i uspijeli smo, drago mi je zbog toga, i znam da mogu i svom dragom pomoć ali ono što me brine je to što je on malo previše u tome....pa ipak mislim da je kompliciranije, voljela bi samo par savjeta dobronamjernih, svaki će mi bar malo vjerujem pomoći......hvala... :rolleyes: