trava

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

hashishi

Re: trava

Post by hashishi »

Zona Sumraka wrote:ovo nije forum o uzgajanju zlatnih ribica, tako da bi bilo dovoljno da kaze jedan od naziva i mislim da bi bilo savrseno jasno o cemu govori...djevojkin post mi je djelovao neozbiljno, samim tim nisam htjela da gubim svoje vrijeme obrazlazuci joj zasto ne treba da duva...to je sve...

i ne mislim da si nesto lose mislila...ali isto tako mislim da si se vrlo brzo ogradila...
moja tema je bila ozbiljna i iskrena to sto sam navela vise naziva ne znam zasto bi uopste bilo i bitno...al na startu su odmah poceli napadi...iva je jedna od tih sto je pruzila prva pomoc i bez razmisanja dala savjet i jos jednom joj hvala za sve...pozzz
zvrky

Post by zvrky »

E jbg bobi pa ne valja ni ici iz krajnosti u krajnost,ja opet mislim da je to stvar sopstvene volje dal ce ostaviti i cigarete il nece,a imam jednog poznanika koji je sve ostavio bez crkve al je zato poludeo u jako kratkom roku :-D Vidi ja to gledam ovako,ja sam presla na internet onda kad sam ostavila heroin i ostala sranja tog tipa a ti si se presaltao na boga i crkvu i to je ok ali to je samo jos jedana stavka cime se mozes baviti kada ostavis drogu jer definitivno je nesto mora zameniti dal ce to biti bog ili nesto drugo to je sad vec manje bitno. (jesam li skrenula sa teme ? :-D )
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
narcohimno

Post by narcohimno »

"pa tesko jako nadji mi ko je prestao sve to da radi a da se nije obratio u crkvu ili se lecio u komuni...cigarete,alkohol,droga,tablete stacu samo kod toga."
komuna,komuna i komuna...nema sta Bobi,pravi si komunalac!
Boban

Post by Boban »

hvala narco sluzim narodu...
...iva...

Post by ...iva... »

Hvala hashishi... ne brini ti i ja znamo cijelu priču... kako si mi? kako ti je prijatelj? :-D :-D

nego Sanela ... di si eto ljudi opet pišu na ovoj temi sve osim onoga što bi trebalo ... ili se to samo moji postovi skidaju.... hehe ?? :)
...iva...

Post by ...iva... »

Zona Sumraka wrote:ovo nije forum o uzgajanju zlatnih ribica, tako da bi bilo dovoljno da kaze jedan od naziva i mislim da bi bilo savrseno jasno o cemu govori...djevojkin post mi je djelovao neozbiljno, samim tim nisam htjela da gubim svoje vrijeme obrazlazuci joj zasto ne treba da duva...to je sve...

i ne mislim da si nesto lose mislila...ali isto tako mislim da si se vrlo brzo ogradila...

Tvoje je pravo da ti neki postovi izgledaju ili ti se čine neozbiljni i to stoji ali isto mislim da ono RAZGULI nije bilo potrebno.. jer svi jako dobro znamo značenje te riječi... ako ti je već izgledalo navučeno i čudno mogla si jednostavno preskočiti temu ( tako nebi izgubila niti tu sekundu vremena pišući to razguli) ili napisati da misliš da djevojka nije iskrena ili slično...

a što se tiče brzine.... a pa brzina mi je vrlina ... :-D :-D
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

a što se tiče brzine.... a pa brzina mi je vrlina ... :-D :-D
U ovom kontekstu to ti nije nikakav kompliment...

E ja vidis smatram da imam pravo da kazem ono sto mislim, kao i svako drugi na ovom forumu...interesantno je kako za neke postoje dupli standardi, gdje sve prolazi i sve je normala, a ako nisi u toj furci, sta god da kazes ispadnes levat...

I stvarno nemam namjeru da se natezem sa tobom ovdje do besvijesti...stojim iza toga sto sam rekla i vozdra ...
hashishi

Post by hashishi »

...iva... wrote:Hvala hashishi... ne brini ti i ja znamo cijelu priču... kako si mi? kako ti je prijatelj? :-D :-D

nego Sanela ... di si eto ljudi opet pišu na ovoj temi sve osim onoga što bi trebalo ... ili se to samo moji postovi skidaju.... hehe ?? :)
heh fkt vidim i ja ljudi pisu nesto nidje veze :-D
ee ja sam super kako si mi ti? a i prijatelj je valjda ok nismo se odavno culi jbg :|
pozz
Boban

Post by Boban »

NEMOJ PUSITI TRAVU TO NIJE DOBRO.JASNO?
...iva...

Post by ...iva... »

Tko zna možda je i dobro da se ne čujete neko vrijeme.. pa da vidiš što ti želiš i razmisliš o svemu :-D
Post Reply