JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

...iva...

Re: JOS SAMO NIJEDNOM

Post by ...iva... »

Kako god ti kažeš...ti ipak znaš najbolje. :-D
djomlac

Post by djomlac »

einstein666.gif
einstein666.gif (38.99 KiB) Viewed 1471 times
saša-ex

Post by saša-ex »

Narco, pozovi Reto-011/8040-425
SAMO CEO ŽIVOT...
narcohimno

Post by narcohimno »

evo,neces verovati sasa ali bas juce sam sa nekim kolegama na poslu pricao o reto centru i kako od njih saznajem gore je jedan nas poznanik vec skoro 9 meseci...nemogu sale da se bakcem sada sa tim jer kad ispunim jos jedan mesec u firmi,prelazim kod cala da radim jer je dosta poslova pogodio i tu lezi novac.kako bilo,resio sam da ugradim jedan bloks da me dop nebi ometao kada bude ozbiljan novac mi pravio drustvo.hvala ti sale na brizi...ipak si ti jedan dobar decko(mada to teska srca kucam).pozdrav
Modesty

Post by Modesty »

Znaš da ja mislim kao sale,i ja bih rado otišla tamo na jedno 2 mjeseca da se odmorim od svega ali barem ugradi to što prije......nikog novac nije odvukao od droge vjeruj nam.....barem implant ugradi pa onda živi ko čovjek il overi.
narcohimno

Post by narcohimno »

nebrini mod,ja znam cemu sluzi blokator tako da me eksperimenti koji vode u bolnu smrt uopste ne interesuju.mislila si na onu narkomansku bajku kako se blokator da probiti ako uneses 5-10 grama dopa jel?pa zar me toliko glupim smatras?
Modesty

Post by Modesty »

naravno da ne,samo pazim na tebe :D
narcohimno

Post by narcohimno »

hvala sestro.sinoc sam posle skoro 90 sati nespavanja umro u krevetu i rezurektovao se posle 14 sna.umesto da se osecam odusevljeno sto je nesanica proslost ja se danas osecam jos praznije...odbio sam 5-6 poziva na slavu i sad tugujem za hranom i alkoholom...nema veze,bice toga jos...
Modesty

Post by Modesty »

biće ih ,cijeli život je pred tobom....neka ti to bude veliko iskušelje,odbij sve ako možeš i nemaš pojma kako ćeš biti ponosan na sebe
narcohimno

Post by narcohimno »

nema veze modesti,ionako vise volim posne slave.corba od ribe,susena riba,pecena riba...pijana riba...mljac
Post Reply