bad luck ili bedak?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Boban

Re: bad luck ili bedak?

Post by Boban »

ma meni su se svakakvi filmovi motali po glavi ono taj fazon propali momak sa asfalta koji se navukao i njegova ozaloscena devojka koja svoju tugu prozima kroz nimalo meke rime...koja ispovest...pozz
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ne ne, mislim stilske figure su nadahnjujuce...zvao si me drolja i tako to...
Modesty

Post by Modesty »

baš užas....i ja sam slušala sve i svašta ali me više uopšte više ne privlače pjesme onih koji su se ubili,overili ili sl...toliko dobre i kvalitetne muzike ima i to od recimo "normalnih" ljudi čija ideologija nije destruktivna i depresivna....narodnjake nikad.....od nikad,za nikad.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ali me više uopšte više ne privlače pjesme onih koji su se ubili,overili ili sl
ne bih se slozila sa ovim, ali definitivno se slazem sa izjavom vezanom za narodnjake....
Boban

Post by Boban »

ma sramota, nisam mislio u kontekstu da je zalosno nego smesno :-D pozz
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ajde nemoj da se vadis sad...hahah...
Modesty

Post by Modesty »

Zona Sumraka wrote:
ali me više uopšte više ne privlače pjesme onih koji su se ubili,overili ili sl
ne bih se slozila sa ovim, ali definitivno se slazem sa izjavom vezanom za narodnjake....
kakvu poruku takvi kantautori i izvodžaći daju mladima,nama........o čemu pjevaju a koliko se meni čini mi nastojimo da gradimo jedan drugačiji život i svijet,barem naš unutarnji...da se pomjerimo od nekadašnjih razmišljanja,načina života.....kako mogu sada uživati slušat nekog ko je bio očajan i sjeban,šta da sjednem pa da se i ja prisječam svojih očaja....čemu to vodi.
Boban

Post by Boban »

:-D ma ja sam ti stari saban hahahahaha ono kao Toma Zdravkovic tresti na jeftinim zvucnicima u kafani na kraju sela ja sam sedim u pola tri nocu mrtav pijan i tugujem za propalom ljubavi...ccc
Boban

Post by Boban »

Modesty wrote:
kakvu poruku takvi kantautori i izvodžaći daju mladima,nama........o čemu pjevaju a koliko se meni čini mi nastojimo da gradimo jedan drugačiji život i svijet,barem naš unutarnji...da se pomjerimo od nekadašnjih razmišljanja,načina života.....kako mogu sada uživati slušat nekog ko je bio očajan i sjeban,šta da sjednem pa da se i ja prisječam svojih očaja....čemu to vodi.

zaista nemogu da zamislim profil nekog ko ovo slusa...
Modesty

Post by Modesty »

ne moraš zamišljati,sjeti se sebe ali na sreću to više nisi ti,promjenio si se a samim tim i muziku koju slušaš...naravno da to ne isključuje baš svu muziku iz moje prošlosti ali sigurno dobar dio, EKV pod jedan od domaćih.
Post Reply