bad luck ili bedak?
Moderator: sanela
Re: bad luck ili bedak?
ma meni su se svakakvi filmovi motali po glavi ono taj fazon propali momak sa asfalta koji se navukao i njegova ozaloscena devojka koja svoju tugu prozima kroz nimalo meke rime...koja ispovest...pozz
- Zona Sumraka
ne ne, mislim stilske figure su nadahnjujuce...zvao si me drolja i tako to...
baš užas....i ja sam slušala sve i svašta ali me više uopšte više ne privlače pjesme onih koji su se ubili,overili ili sl...toliko dobre i kvalitetne muzike ima i to od recimo "normalnih" ljudi čija ideologija nije destruktivna i depresivna....narodnjake nikad.....od nikad,za nikad.
- Zona Sumraka
ne bih se slozila sa ovim, ali definitivno se slazem sa izjavom vezanom za narodnjake....ali me više uopšte više ne privlače pjesme onih koji su se ubili,overili ili sl
ma sramota, nisam mislio u kontekstu da je zalosno nego smesno
pozz

- Zona Sumraka
ajde nemoj da se vadis sad...hahah...
kakvu poruku takvi kantautori i izvodžaći daju mladima,nama........o čemu pjevaju a koliko se meni čini mi nastojimo da gradimo jedan drugačiji život i svijet,barem naš unutarnji...da se pomjerimo od nekadašnjih razmišljanja,načina života.....kako mogu sada uživati slušat nekog ko je bio očajan i sjeban,šta da sjednem pa da se i ja prisječam svojih očaja....čemu to vodi.Zona Sumraka wrote:ne bih se slozila sa ovim, ali definitivno se slazem sa izjavom vezanom za narodnjake....ali me više uopšte više ne privlače pjesme onih koji su se ubili,overili ili sl

Modesty wrote:
kakvu poruku takvi kantautori i izvodžaći daju mladima,nama........o čemu pjevaju a koliko se meni čini mi nastojimo da gradimo jedan drugačiji život i svijet,barem naš unutarnji...da se pomjerimo od nekadašnjih razmišljanja,načina života.....kako mogu sada uživati slušat nekog ko je bio očajan i sjeban,šta da sjednem pa da se i ja prisječam svojih očaja....čemu to vodi.
zaista nemogu da zamislim profil nekog ko ovo slusa...
ne moraš zamišljati,sjeti se sebe ali na sreću to više nisi ti,promjenio si se a samim tim i muziku koju slušaš...naravno da to ne isključuje baš svu muziku iz moje prošlosti ali sigurno dobar dio, EKV pod jedan od domaćih.