Ironija Modesty, ironija...
Dobro jutro. Jedna noc manje Narco.
JOS SAMO NIJEDNOM
Moderator: sanela
Re: JOS SAMO NIJEDNOM
Očito mi slabo ide ta ironija i sarkazam...jebiga...prosta duša balkanska...sve zdravo za gotovo......samo nek njemu dođe iz dupeta u glavu i meni i svima kome je potrebno a za ironiju ćemo lako.
O, dragi NarcoHimno,
BAS ti nije lako.....SVE ZNAM...i kako je to tako i zasto je to tako, al opet...
Jbg, meni je trebalo 50 godina da SHVATIM, u stvari ne da shvatim,
nego DA POZELIM DA SE STVARNO IZVADIM IZ G..... I GLIBA!
Rekli mi neki MUDRI ljudi:
SVAKI COVEK-(ZAVISNIK) MORA DA DOTAKNE SVOJE DNO DA BI POZELEO STVARNO DA BUDE CIST I TREZAN
Jbg, ko zna gde je TVOJE DNO...
Meni je vazno da budes ovde i da je to VEC USPEH, kakav takav,
sto rekla Mod, "doci ce ti iz dupeta u glavu"...samo polako...kad tad...
Ljubi te Bakuta :smt056
BAS ti nije lako.....SVE ZNAM...i kako je to tako i zasto je to tako, al opet...
Jbg, meni je trebalo 50 godina da SHVATIM, u stvari ne da shvatim,
nego DA POZELIM DA SE STVARNO IZVADIM IZ G..... I GLIBA!
Rekli mi neki MUDRI ljudi:
SVAKI COVEK-(ZAVISNIK) MORA DA DOTAKNE SVOJE DNO DA BI POZELEO STVARNO DA BUDE CIST I TREZAN
Jbg, ko zna gde je TVOJE DNO...
Meni je vazno da budes ovde i da je to VEC USPEH, kakav takav,
sto rekla Mod, "doci ce ti iz dupeta u glavu"...samo polako...kad tad...
Ljubi te Bakuta :smt056
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Imala sam jutros nesto da se sekiram, ali sam zaboravila sta...
Mozda je neprospavana noc tome kriva...
Mozda je neprospavana noc tome kriva...
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Ej ta dna su zahebana...gdje li su......nije dovoljno ne drogirati se nego definitivno prelomiti u sebe,sve ostalo toliko iscrpljuje,opterećuje...stalna nadljudska borba.....tako je barem kod mene i da je to jedina borba...nego je sve to na više frontova..uh.....ali idemo dalje,ponekad u mjesto ali ne u nazad.
djela su najteza a misli jos teze.... misli su svaki dan s nama a djela su nam cesto prazna obecanja.. tisina je opet pobjedila i zavladala mislima tijela i duha. pozzdrav
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
znate li onu stvar od block outa,ovako pocinje:
NEDELJA,NE JEDEM,NE PIJEM,SMRDIM,TRULIM,RASPADAM SE...
Imam predosecaj(koji me nikada ne vara)da me ocekuje upravo takva nedelja...vreme polako prolazi...uuh...opet me sve zulja i ne mogu miran,nista od sna ni veceras...nadam se da cu sutra biti bolje srece ali cisto sumnjam.dobio sam sve sto sam zasluzio...kada bi bar djavolu mogao da placam dug u ratama...da mi daje dane odmora...ali ne vredi...nemoze zikra na kredit...
NEDELJA,NE JEDEM,NE PIJEM,SMRDIM,TRULIM,RASPADAM SE...
Imam predosecaj(koji me nikada ne vara)da me ocekuje upravo takva nedelja...vreme polako prolazi...uuh...opet me sve zulja i ne mogu miran,nista od sna ni veceras...nadam se da cu sutra biti bolje srece ali cisto sumnjam.dobio sam sve sto sam zasluzio...kada bi bar djavolu mogao da placam dug u ratama...da mi daje dane odmora...ali ne vredi...nemoze zikra na kredit...