Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Nemoj samo da se nerviras iva, ko zna zasto je to dobro...
U ovom trenutku misli samo na sebe to ti je najvaznije, a momci... ne brini pojavice se onaj pravi
Samo ti meni budi dobro i evo i ja se pridruzujem jednom caju i ako ga bas i ne volim narocito :drinkers:
Cuvaj se!
Superiška ....iva....i ja volim čajeveve osobito voćne mješane sa mentom i šipkom,eto baš mi se tako paše...inače ja od tih stvari pravim rituale....ujutro pijem jaku duplu nessicu, preko dana čaje kojeg skuham litru....oko 17h kavu.Volim te mimente i imam odsređenu muziku koju slušam dok to ispijam.
Danas sam i ja malo bolje.....radila sam jako težak posao(sa aktivnim ovisnicima) i mnogo sam se izlagala,pukao mi je film i bez obzira na teššku(ne preterano) materijalnu situaciju dala sam otkaz...prvo sam rekla do prvog a onda sam ovih dana popizdila i rekla:ma niti dana više...šta ako pokleknem do prvog,nek se nose u K!
Čovjek se uvijek bolje osječa posle donešene odluke a mislim da je moja potpuno ispravna........evo baš na tvojoj temi se ispričavam svima ako sam bila kome neugodna.
ja još nemam snagu za to iako osječam da će to biti moje životno rasterećenje......nije lako nekog otpisat kad taj neko je dobar prema vama i volite ga ček je i slobodan ali postoji opet nepremostiv jaz medju nama....uh
E pa moze onda za mene jedna kafica :drinkers:
Ako si se oslobodila duhova iz proslosti, to zna jako da opterecuje...
Uzivaj sa svojim deckom iva..
I cuvaj se!!
POZZ
justme wrote:e bravo na tome...
meni je trebalo stoljece da skupim hrabrost i kazem "duhu iz prosloti " sve sto sam trebala u pet predhodnih godina.
pozdrav
hvala...
ma ajde sve je to ok... što da te netko j*be bezveze, pa niti je tvoja krv nit tvoje meso!!!
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...