... došli su ljepši dani ...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

misty

Re: ... došli su ljepši dani ...

Post by misty »

Nemoj samo da se nerviras iva, ko zna zasto je to dobro...
U ovom trenutku misli samo na sebe to ti je najvaznije, a momci... ne brini pojavice se onaj pravi :D
Samo ti meni budi dobro i evo i ja se pridruzujem jednom caju i ako ga bas i ne volim narocito :drinkers:
Cuvaj se!
...iva...

Post by ...iva... »

hehe.. ma nemaš beda... nisam ja niti ljuta niti išta... drago mi je da je to već jednom završilo... samo me kočio u životu...

imam ja dečka mog, pravog, živim s njim.... i sve nam je super.. ... al ovaj je bio ono duh iz prošlosti kojeg sam se riješila..... hvala bogu :-D :-D

evo popit ćemo kavicu ak ne voliš čajek... :drinkers:
Modesty

Post by Modesty »

Superiška ....iva....i ja volim čajeveve osobito voćne mješane sa mentom i šipkom,eto baš mi se tako paše...inače ja od tih stvari pravim rituale....ujutro pijem jaku duplu nessicu, preko dana čaje kojeg skuham litru....oko 17h kavu.Volim te mimente i imam odsređenu muziku koju slušam dok to ispijam.
Danas sam i ja malo bolje.....radila sam jako težak posao(sa aktivnim ovisnicima) i mnogo sam se izlagala,pukao mi je film i bez obzira na teššku(ne preterano) materijalnu situaciju dala sam otkaz...prvo sam rekla do prvog a onda sam ovih dana popizdila i rekla:ma niti dana više...šta ako pokleknem do prvog,nek se nose u K!
Čovjek se uvijek bolje osječa posle donešene odluke a mislim da je moja potpuno ispravna........evo baš na tvojoj temi se ispričavam svima ako sam bila kome neugodna.
justme

Post by justme »

e bravo na tome...
meni je trebalo stoljece da skupim hrabrost i kazem "duhu iz prosloti " sve sto sam trebala u pet predhodnih godina.
pozdrav
Modesty

Post by Modesty »

ja još nemam snagu za to iako osječam da će to biti moje životno rasterećenje......nije lako nekog otpisat kad taj neko je dobar prema vama i volite ga ček je i slobodan ali postoji opet nepremostiv jaz medju nama....uh
misty

Post by misty »

E pa moze onda za mene jedna kafica :drinkers:
Ako si se oslobodila duhova iz proslosti, to zna jako da opterecuje...
Uzivaj sa svojim deckom iva..
I cuvaj se!!
POZZ
misty

Post by misty »

Modesty pametnu odluku si donela, nista nije vredno kao tvoj zivot!!
Cuvaj se i pozz!
Modesty

Post by Modesty »

hvala ti misty..jeste da se ubih od dosade i besparice ali bolje od toga jer je će se to promjeniti nego od nečeg drugog.
...iva...

Post by ...iva... »

justme wrote:e bravo na tome...
meni je trebalo stoljece da skupim hrabrost i kazem "duhu iz prosloti " sve sto sam trebala u pet predhodnih godina.
pozdrav

hvala...
ma ajde sve je to ok... što da te netko j*be bezveze, pa niti je tvoja krv nit tvoje meso!!!
Sonja

Post by Sonja »

Ma da mi je iz oka ispao taman..... :-D :-D :-D
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...