ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

elviratz

Re: ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.

Post by elviratz »

slažem se sa Bobanom..ali nisu svi bili ćelavi i debeli hahahah..salim se ...ako se mogu uključiti ovdje..sviđa mi se ova tema...
elviratz

Post by elviratz »

konačno nesto pozitivno na ovom forumu...pa stvarno trebamo da govorimo i o lijepim stvarima..a ne samo o crnjacima..zamislite kako se osjećaju oni koji traže ovdje na forumu pomoć
Modesty

Post by Modesty »

Danas mi je srce ispunjeno i mirno jer sam dala otkaz ljudima koji su me degradirali i izdali.Izmedju ostalog,veliki razlog moje sreće je i to što sam sama donjela jednu po mene veliku odluku za šta prije nikad nisam imala hrabrosti.
Boban

Post by Boban »

elviratz wrote:slažem se sa Bobanom..ali nisu svi bili ćelavi i debeli hahahah..salim se ...ako se mogu uključiti ovdje..sviđa mi se ova tema...
:-D uh ma ja to upakovo onako ... ma zaista kada vidim likove tetovirane celave da pevaju Bogu iz srca zaista se tu ogleda Bozija snaga kada nas urazumi takve...samo ja nisam bas debeo puno :-D

...takodje mi je drago kada ljudi vrate ovakvu temu na pocetak...

Mod nadam se da je odluka pravilna :D pozz
elviratz

Post by elviratz »

Mod drago mi je kad čujem takve vijesti...samo naprijed i zaista sve što nas ometa i spriječava u našem rastu u našoj sreći odbacimo..ne zamaraj se i nerastužuj nečemu što nije vrijedno tebe...moramo odbaciti od sebe takvo što....sretna sam i moje srce je ispunjeno ljubavlju i mirom kakav ovaj svijet ne poznaje...
Modesty

Post by Modesty »

hvala nebesima na tvojoj sreći i miru i hvala tebi na lijepim riječima podrške.....mir zbog odluke imama ali imam i tugu što neću raditi posao koji volim...nije moglo dalje,previše su me ponizili,izdali i time dovodili moju apstinenciju u pitanje a JA sam ipak najvažnija,osobito ako želim što drugima dati.
elviratz

Post by elviratz »

moje srce ispunjeno je radošću sama pomisao da me On voli....On daje ljubav..nema gorčine, nema zla, nema okrutnosti..samo ljubav. Ljubav bez mane, strastvena ljubav, bezgranična i čista ljubav...On je ljubav...
Modesty

Post by Modesty »

počela sam da učim,tu osgovornost sam sama preuzela na sebe i iako su nasrštvni jedinice vrlo opširne,olašim se..r...ali sam zati zadiloljna i sretna sam što po prvi put ne bejžim od svojih odluka i vlastite odgvornosti.
Raduje mew konkrtno sazbabja de ne menja.
...iva...

Post by ...iva... »

sviranje klavijatura...
Modesty

Post by Modesty »

Pomirenja sama sa sobom.
Post Reply