JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

djomlac

Re: jos samo nijednom

Post by djomlac »

Pacino, dosta je bilo zezanja,tvoji dani su odbrojani
narcohimno

Post by narcohimno »

evo sad konacno imate priliku da vidite koliko je ruzan ovaj djomlac na avataru...sto je najgore on misli da je jos i ispao dobro na ovoj slici...pozdrav debela mrcino.
djomlac

Post by djomlac »

-------------- :vom: pozdrav i tebi,e tebra necu te vise smarati,a ni vas ostale foruispovednike,sandela me napusila :cry: kao i ona je sad opasna.Ma salim se,ti znas da sam se samo zajebavao a vi ostali ako ne verujete ,sta da vam radim.Sve ove linije i prica o zutom je provociranje i tebe i drugova tvojih,da vidim koliko ste iskreni u tome o cemu pisete, a mislim da ima puno onih koji nisu,zato sam to i radio.Ako nista drugo,ovaj forum je dobar,kad vidis sta sve ljudi pisu tj kroz sta su prosli ili ti preziveli,vidis da nisi najgori,bar to.Eto da i ja nesto lepo kazem za ovo sto radite ovde.Pozz svima i zelim vam kao i tebi,sve naj bolje,srecu i ZDRAVLJE i da se sto pre skinete s konja na zemlju pa polako pesice lagano vratite na pravi put.Nije strasno i ako covek malo i skrene,sleti s puta,bitno je da on skonta sta je uradio i da se vrati tamo gde je skrenuo pa odatle lagano opusteno,jes da se malo vremena izgubi al jbg to je cena,bitno je da je on na pravom putu.
narcohimno

Post by narcohimno »

ma de ti mene mozes smarati, ludace jedan...samo sam bio za to da se bar malo uozbiljis i sta je sad ovo???sto si sklonio svoju njusku sa avatara?jesi to slikao u mojoj sobi ili si i ti nabavio"NINTENDO GAME CUBE"?pozdrav druze
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ne diraj Djomlu (nije sad BAS TOLKO RUZAN) , ja znam sto je promenio avatar, NECE DA BUDE ISTI kao ... ko ono bese stvarno ne znam?
Mozda Kritika?

Ljub, ljub, ljubi Baba
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Sonja

Post by Sonja »

djomlac wrote:------Ma salim se,ti znas da sam se samo zajebavao a vi ostali ako ne verujete ,sta da vam radim.Sve ove linije i prica o zutom je provociranje i tebe i drugova tvojih,da vidim koliko ste iskreni u tome o cemu pisete, a mislim da ima puno onih koji nisu,zato sam to i radio.Ako nista drugo,ovaj forum je dobar,kad vidis sta sve ljudi pisu tj kroz sta su prosli ili ti preziveli,vidis da nisi najgori,bar to..

Los nacin i mesto za lecenje sopstvenih kompleksa... :roll:

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
djomlac

Post by djomlac »

u tvojoj sobi tebra,ko je bre ruzan,zar nisam faca,sta kases sonja jesam faca a
zvrky

Post by zvrky »

Ajde postavite neke slike bez cvikera moze?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
narcohimno

Post by narcohimno »

nemoze...mi smo drustvo cvikerasa.ovako smo bar donekle kamuflirani...a i djomlac je zrikav,pa to nebi bio lep prizor a nije lepo rugati se hendikepu.
zvrky

Post by zvrky »

Pih :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply