JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

narcohimno

Re: jos samo nijednom

Post by narcohimno »

ZOVITE ME AL PACINO...
Sonja

Post by Sonja »

narcohimno wrote:Mnogo se nesto cesto zatices "slucajno" u drustvu likova koji su nadrogirani Sta to radis????? Celicis se, izazivas sudbinu, eheeeejjjj, sta radis? Zasto uopste cekas kada znas sta ce se dogoditi, uvek sebi namestis priliku kada zelis, NE CELICI SE!Ustani i idid, IDI, ili jos bolje ni ne odlazi.
to se desilo svega dva puta za ovih par meseci i oba puta se to desilo slucajno,tj nisam bio upoznat,posebno drugi put,sa podlim planom moga drugara kome je drustvo,najblaze receno,saroliko(citaj,od komunalca do doktora).ko je rekao uopste da mi se drugarov nacin celicenja svidja???ipak je on samo jedan"bokser" i nerazume se bas u narkomaniju ali je dobar ortak.to je tebi mnogo cesto?stvarno draga sonjice...odakle izvodis te zakljucke,nije mi jasno...ali jebes to...sta bi sa tvojim starim obecanjem da ces promeniti sliku na avataru?pozdrav

Nisam nasla adekvatnu zamenu. Nema potrebe da se pravdas, samo razmisli o tome...
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Evo kako si NAS predstavio, dragi Djomlac, :?
djomlac wrote:Vidim ovde se ne zna ko je veca narkomancina.Mislim,razumem ja to, otvoris se, izbacis to iz sebe i bude ti kao malo bolje,nisi sam u tom sranju i tako.Nervira me to kmekanje,kao ne znate vi kako je meni bilo,samo meni je pravi pakao,boze sta sam ti zgresio
Eto, sta cu, nije mi se bas svidelo, ali otrpecu ja to, nego da te pitam: sto si jos OVDE? :roll:

Pozdravlja te Bakuta :smt006
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
djomlac

Post by djomlac »

ovde,mislis na forumu,nedostaje mi frend,a ovde bar malo mogu da vidim sta radi i kako zivi zajednicki nam prijatelj `ugly kid coda`,nisam valjda nekoga uvredio,zezamo se pobogu ,veoma bitan element terapije.Zar ne?
narcohimno

Post by narcohimno »

da zezamo se,naco.evo na primer moj drug djomla je sigurno na svoj nick dodao slovo "c",nebi li se rimovalo...DJOMLAC-KURAC.kao sto on rece zezamo se...a inace kada biste vi samo znali koliko je to jedno govedo,nosato i majmunsko...nebi ste se cudili zasto sastavlja takve postove.a da,hteo sam ovom prilikom da porucim mom frendu idiotu djomli:idi malo i na druge teme pa tamo smrdljaj...pozdrav svima.
kritika

Post by kritika »

šta se ovo zakuvalo na tvojoj temi prika moj?
i svaka čast,čestitam na ustrajanoj odluci da se skineš.
šta je s Nadin.jeli ona normalna?
nije mi jasno kako je pala onako.to na nju nije ličilo.
ne prihvata pomoć-neće da čuje uopće.
pokušavam doprijeti do nje ali bezuspješno.
ja sam na 2 hepa.super sam sada,drago mi je što si i ti.
narcohimno

Post by narcohimno »

zdravo kritika,prika.da sam super,bas i nisam,jebiga...ali bice bolje u to nema sumnje,narocito sada posto su se moji planovi za buducnost poceli,mic po mic,ostvarivati.sto se tice nadin,ja sam na njenoj temi rekao sto sam imao i to je to.na njoj je da se priziva svesti ili ne,sasvim mi je svejedno.kazes na dva si hepa.to je metadon zar ne?ja sam se jednom,gotovo bezbolno,sa njim se skinuo.dao mi djomlac oko 70 kapi i za metadon mogu da govorim samo u superlativima.to je jedini put kada sam ga i video.ovde ga nikad nema a i kada ga ima,bocica kosta oko 50-60 evra.reci mi koliko je kapi metadona jedan heptanon?pozdrav
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Bas ne znam gde se i zasto izgubio moj poslednji post ovde na ovoj strani :shock:
Nisam valjda sankcionisana, majko mila...
sanela

Post by sanela »

Obrisala sam nekoliko zadnjih postova, pa i tvoj jer se nije uklapao u kontekst bez obrisanih postova ;)
pozz
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Uuff, pade mi kamen sa srca, ZNACI NISAM SANKCIONISANA!!
Hvala ti Sanelice, ljub Bakuta

Mada mi samo zao sto Djomlac ne procita da sam mu porucila da samo ostane OVDE, ko zna zasto je to dobro!
(al evo nek procita sad)
Post Reply