JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

narcohimno

Re: jos samo nijednom

Post by narcohimno »

iz ovoga posta sto si ti citirala Sanela,ja ne vidim ni jednu psovku ali ti si verovatno mislila generalno...ok,trudicu se maksimalno da to ne praktikujem"cesto".to "cesto" naglasavam zato sto i drugi psuju pa opet im to prolazi...mada,moram priznati da sam ja najveci papak ovde sto se toga tice.pozdrav Sanela i budi mi dobro.UP THE IRONS!!!
narcohimno

Post by narcohimno »

UUHHH....muka mi je od toga kada neko dodje i siri "lazni optimizam"...
nadin

Post by nadin »

...slažem se...
WHO DARES,WINS
rajouno

Post by rajouno »

Vas dvoje bas ne odustajete,hehe pametniji popusta...da vidimo...:)
Ja sam u zadnje vrijeme non stop u nekoj zurbi,ovo je jedini termin kad ugrabim pola sata da vidim kako ste mi,inace trcim na sve strane,ucim,idem na ispit sad 21 nece me biti nekih 10-15 dana,idem na engleski..druzim se...ne pijem nikakvu terapiju nekih 2 mj,i tako da sam sad 'sam svo gazda'-cak se i bolje osjecam psihicki majke mi...eto toliko,zurim na cas-cujemo se:)
sta ima kod tebe,samo se drzi i pici naprijed KISS
PER ASPERA AD ASTRA...
djomlac

Post by djomlac »

De si stonderu ruzni,tebra ej podseti me da ti pricam pricu,kakav film naopako,ali ne ovde na ovom narkomanskom forumu.Vidim ovde se ne zna ko je veca narkomancina.Mislim,razumem ja to, otvoris se, izbacis to iz sebe i bude ti kao malo bolje,nisi sam u tom sranju i tako.Nervira me to kmekanje,kao ne znate vi kako je meni bilo,samo meni je pravi pakao,boze sta sam ti zgresio itd.Hocu da kasem da smo svi,i ja sa vama, vec posle prve prave zikre skontali kako,koliko grama toliko dana suza i bola,sta ce nam se desiti ukoliko ponovimo seriju.Znaci znali smo sta nas ceka,hocu da kazem da 100% svesno pravimo stetu sebi,i posle jjjjooooojjjj sta mi se desava pa zar opet.Jbg.ne moze sva ta lepota, divota i milina od zivota za dzabaka,ne moze jbg. non stop non stop,kad dodje :snakeman: po svoje i ispostavi racun onda kuku lele,mora da se plati.Znaci ne treba preterivati,nije fazon biti nalupan non stop, isto tako previse strejta ume da smori,ali zato malo rokanje pa malo skidanje pa plivanje,trcanje,jebanje,pecanje,crtanje,pisanje,sviranje ku..u i tako.Jeste li znali da ovaj narkos sto zna himnu ima veliku glavu,ako ne verujete pitaj te ga.Vidimo se uskoro Monk,a svima vama hteo bih da porucim glavu gore i MMMMMM UUUUUUUUUUUU RRRRRRRRRRRR SSSSSSSSSSSSSS HHHHHHHHHHHHHHH :finga:
narcohimno

Post by narcohimno »

HAHAHAHA...AUUU...HEHEHE,GNJIDO STARA...opet masas poentu,ali nema veze,nego ajde to sto imam veliku glavu nego mi i nosinger nije nista manji,medjutim,tesi me to da nemam toliki siber kao ti...nisu ni znali to da je tebi nosina i kriva...stice se utisak da kada se cesljas na stranu,obavezno cesljom zahvatis i tvoj nos.imas idealan stajling...retko se kome frizura slaze sa nosem...napisi privatnu poruku ovde na forumu konjino i znaj da kada dodjes u loznicu da ti sledi samar...pozdrav.UP THE NOUSE,OVAJ,IRONS...
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Dragi Djomlac, mi smo tebe davno jos upoznali, ako hoces da znas,
bas nisi ni ti neki, kao sto opisujes NAS ovde,
ja te ipak pozdravljam i evo ti tvoj pozdrav nazad.
djomlac wrote:MMMMMM UUUUUUUUUUUU RRRRRRRRRRRR SSSSSSSSSSSSSS HHHHHHHHHHHHHHH :finga:
Pozzzzz Narco
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
djomlac

Post by djomlac »

bojim se, da se nismo bas najbolje razumeli,kako sam ja vas predstavio,kako? ajde ti kazi ,kako sam ja to vas predstavio :cry:
narcohimno

Post by narcohimno »

oprostite mu...sa sela je pa malo teze"konta".
Modesty

Post by Modesty »

traktorče pa ga poguraj :D :wink:
Post Reply