DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
rajouno

Re: DJAVOLICA

Post by rajouno »

DACU JA TEBI simptoma,UMORNA SAM BRE OD CISCENJA KUCE CIJEL DAN,I BUBANJA -VJERUJ MI NEMA MI 'CRVA' NI U PODSVIJESTi..nemoj mi samo sad reci da je i negiranje -simptom..hehe,udavicu te samo kad te dovatim:)
Na slici si bas kao i uzivo...samo su ti ruke malo jace na slici ispale,ali sredicemo to foto sopom...jel to ona haljina sa godisnjice mature?:)
dal po mami,il po tati kazi duso,kazi duso ZIVOTA TI!
ALO MARE,VT
PER ASPERA AD ASTRA...
heroinapg

Post by heroinapg »

alo, alo, aloHa..pazi sad kako ce da reagiraju
DJAVOLICE, CURKO JEDNA RUZNA, GRDNA, GLUPA.Nemoj mi se na umor izvlacit. (Inace, na PP su mi skretali paznju na moj i tvoj odnos:{}}heheheh.A nije ni cudo. uh...nemam rijeci :-# kako lazem.Imam...debilu zenski, najveci, ne najruzniji nego najgrdji.Duho, ti znas..V.T. samo istinito raj...Virujem u te
Ruke mi jesu snazne, Ti ces osjetit, kravo jedna, ako ne budes dobra bebo.Ti znas
rajouno

Post by rajouno »

haha,sta kazes-skretali ti paznju na moj i tvoj 'odnos' ..pa,nismo u 'odnosu'..ako zbog toga dusebriznici brinu...mada dobar bi par bile:)))salim se duso,znam o cemu pricas...najbitnije mi je KO ZNA-ZNA!!!Za ostalo mi puca k.
Odustal sam od borbe 'protiv vjetrnjaca'...
Samo nek smo mi zive i zdrave,bice svega...(samo nece nas hehee;))
minorizovacemo problem...I 'pravicemo se lude'
'Pokusacu da te pojubim,a ti se pravi luuudaaa,pokusacu da te poljubim a ti se pravi ludaaaa..." lik je genije,definitivno cu glasati za njega :)
PER ASPERA AD ASTRA...
heroinapg

Post by heroinapg »

NE-poslednji kvalitetan komentar je bio od strane covjeka, koji je apsolutno doronamjeran. Kad svarti na moj ili tvoj topic/ispovijest neka vidi
HVALATebi!
naravno, mene "samo" lijepe stvari, dogadjaji, komentari, mogu iznenaditi. a glupaco, castiti , mislis da kad ova curka glupa kaze tebi da si krava grddna..moze izgledat kao zoloski vrt. To je najbolja opcija :wink:
a mi-2 debila kad zavrsavamo razgovor, chat, toliko se oprastamoka da u vojsku idemo:} V.T.T.M (voli te tvoja marija) jbg, Prevodilac sam, ovaj prijevodilac
narcohimno

Post by narcohimno »

rajouno wrote: 'Pokusacu da te pojubim,a ti se pravi luuudaaa,pokusacu da te poljubim a ti se pravi ludaaaa..." lik je genije,definitivno cu glasati za njega :)
hocu i ja poljubac...evo,obecavam da cu se i ja praviti lud(mada mi to nece pasti toliko tesko)pozdrav rajo-numero-uno i budi mi dobro.
heroinapg

Post by heroinapg »

Nekima nije potrebno da se potrude...da se pravi lludi pa kaze "Danas sam luda, ne znam sta hocu hocu, danas sam luda, ZELIM SAMOCU..sve je to okej i obejss s.VidjECEA ,,,ne sano za samo danas, (
i`l continue...
rajouno

Post by rajouno »

narco,narco namazanko stari...oces i mene da zavrnes za poljubac,a?hehe salim se naravno,moram i ja malo da budem sarkasticna...ali znaj da te ne osudjujem,odrasle smo osobe i svako je odgovoran za sebe...evo ti jedan virtuelni CMOK
PER ASPERA AD ASTRA...
narcohimno

Post by narcohimno »

virtuelni cmok,a?hmmm...pa dobro...bolje ista nego nista.
Modesty

Post by Modesty »

znaš narko da sam i ja više digla ruke od namjere da te prosvjetlim i objasnim ti da ti nije kasno da od svog života napraviš sve o čemu sanjaš(jer ja to raim u 39 godini) odlučila sam te prihvait takvog kakva jesi pa nek ti je Bog na pomoći :lol: :lol: :lol: :wink: ako već od tebe nije digao ruke....šalim se naravno
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Pa dobro Mod, NarcoBozepravde samo hoce da zenskice glasaju za njega i :smt058 , sta mu je tu lose, xe,xe?
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Locked