DACU JA TEBI simptoma,UMORNA SAM BRE OD CISCENJA KUCE CIJEL DAN,I BUBANJA -VJERUJ MI NEMA MI 'CRVA' NI U PODSVIJESTi..nemoj mi samo sad reci da je i negiranje -simptom..hehe,udavicu te samo kad te dovatim:)
Na slici si bas kao i uzivo...samo su ti ruke malo jace na slici ispale,ali sredicemo to foto sopom...jel to ona haljina sa godisnjice mature?:)
dal po mami,il po tati kazi duso,kazi duso ZIVOTA TI!
ALO MARE,VT
DJAVOLICA
Moderator: sanela
Re: DJAVOLICA
PER ASPERA AD ASTRA...
alo, alo, aloHa..pazi sad kako ce da reagiraju
DJAVOLICE, CURKO JEDNA RUZNA, GRDNA, GLUPA.Nemoj mi se na umor izvlacit. (Inace, na PP su mi skretali paznju na moj i tvoj odnos:{}}heheheh.A nije ni cudo. uh...nemam rijeci :-# kako lazem.Imam...debilu zenski, najveci, ne najruzniji nego najgrdji.Duho, ti znas..V.T. samo istinito raj...Virujem u te
Ruke mi jesu snazne, Ti ces osjetit, kravo jedna, ako ne budes dobra bebo.Ti znas
DJAVOLICE, CURKO JEDNA RUZNA, GRDNA, GLUPA.Nemoj mi se na umor izvlacit. (Inace, na PP su mi skretali paznju na moj i tvoj odnos:{}}heheheh.A nije ni cudo. uh...nemam rijeci :-# kako lazem.Imam...debilu zenski, najveci, ne najruzniji nego najgrdji.Duho, ti znas..V.T. samo istinito raj...Virujem u te
Ruke mi jesu snazne, Ti ces osjetit, kravo jedna, ako ne budes dobra bebo.Ti znas
haha,sta kazes-skretali ti paznju na moj i tvoj 'odnos' ..pa,nismo u 'odnosu'..ako zbog toga dusebriznici brinu...mada dobar bi par bile:)))salim se duso,znam o cemu pricas...najbitnije mi je KO ZNA-ZNA!!!Za ostalo mi puca k.
Odustal sam od borbe 'protiv vjetrnjaca'...
Samo nek smo mi zive i zdrave,bice svega...(samo nece nas hehee;))
minorizovacemo problem...I 'pravicemo se lude'
'Pokusacu da te pojubim,a ti se pravi luuudaaa,pokusacu da te poljubim a ti se pravi ludaaaa..." lik je genije,definitivno cu glasati za njega
Odustal sam od borbe 'protiv vjetrnjaca'...
Samo nek smo mi zive i zdrave,bice svega...(samo nece nas hehee;))
minorizovacemo problem...I 'pravicemo se lude'
'Pokusacu da te pojubim,a ti se pravi luuudaaa,pokusacu da te poljubim a ti se pravi ludaaaa..." lik je genije,definitivno cu glasati za njega

PER ASPERA AD ASTRA...
NE-poslednji kvalitetan komentar je bio od strane covjeka, koji je apsolutno doronamjeran. Kad svarti na moj ili tvoj topic/ispovijest neka vidi
HVALATebi!
naravno, mene "samo" lijepe stvari, dogadjaji, komentari, mogu iznenaditi. a glupaco, castiti , mislis da kad ova curka glupa kaze tebi da si krava grddna..moze izgledat kao zoloski vrt. To je najbolja opcija
a mi-2 debila kad zavrsavamo razgovor, chat, toliko se oprastamoka da u vojsku idemo:} V.T.T.M (voli te tvoja marija) jbg, Prevodilac sam, ovaj prijevodilac
HVALATebi!
naravno, mene "samo" lijepe stvari, dogadjaji, komentari, mogu iznenaditi. a glupaco, castiti , mislis da kad ova curka glupa kaze tebi da si krava grddna..moze izgledat kao zoloski vrt. To je najbolja opcija

a mi-2 debila kad zavrsavamo razgovor, chat, toliko se oprastamoka da u vojsku idemo:} V.T.T.M (voli te tvoja marija) jbg, Prevodilac sam, ovaj prijevodilac
hocu i ja poljubac...evo,obecavam da cu se i ja praviti lud(mada mi to nece pasti toliko tesko)pozdrav rajo-numero-uno i budi mi dobro.rajouno wrote: 'Pokusacu da te pojubim,a ti se pravi luuudaaa,pokusacu da te poljubim a ti se pravi ludaaaa..." lik je genije,definitivno cu glasati za njega
Nekima nije potrebno da se potrude...da se pravi lludi pa kaze "Danas sam luda, ne znam sta hocu hocu, danas sam luda, ZELIM SAMOCU..sve je to okej i obejss s.VidjECEA ,,,ne sano za samo danas, (
i`l continue...
i`l continue...
narco,narco namazanko stari...oces i mene da zavrnes za poljubac,a?hehe salim se naravno,moram i ja malo da budem sarkasticna...ali znaj da te ne osudjujem,odrasle smo osobe i svako je odgovoran za sebe...evo ti jedan virtuelni CMOK
PER ASPERA AD ASTRA...
znaš narko da sam i ja više digla ruke od namjere da te prosvjetlim i objasnim ti da ti nije kasno da od svog života napraviš sve o čemu sanjaš(jer ja to raim u 39 godini) odlučila sam te prihvait takvog kakva jesi pa nek ti je Bog na pomoći
ako već od tebe nije digao ruke....šalim se naravno

Pa dobro Mod, NarcoBozepravde samo hoce da zenskice glasaju za njega i :smt058 , sta mu je tu lose, xe,xe?
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!