JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sanela

Re: jos samo nijednom

Post by sanela »

PlayLife wrote: Nije lijepo narko prozivat Sanelu. Kako je god okrenes, ona je gazdarica.

Ako ovdje iko bude okrenut, to ćeš biti ti. Jedina osoba kojoj se u bliskoj budućnosti smiješi ban možeš biti ti.

na Saneli je sledeci potez.
Narcohimno, ja nemam namjeru da te banujem, tako da ne znam u čemu je trenutno problem...
djomlac

Post by djomlac »

eeee,nisam sve procitao,procitacu,lepo si se otvorio i dosta si napisao i malo si lagao ljude ali zasto ima li to smisla kad ti opet po starom,treba te dobro nalupati i baciti u samicu pa lepo udri glavom u zid kao tvoj frend binasr jedno 7 dana pa da vidis,ma brate il se lupas ili ne, :axe: koji si se k...sscc drogiro,a mogo si ...
Modesty

Post by Modesty »

:?: wau,ne mogu dočekat nastavak priče...ko,šta,o čemu?????
PlayLife

Post by PlayLife »

Jedina osoba kojoj se u bliskoj budućnosti smiješi ban možeš biti ti.
Sto jest, jest, nije lijepo ofirat, ali kad ti znas, znam ja odavno...Ray-Ban za rodjendan:)
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
narcohimno

Post by narcohimno »

djomlac wrote:eeee,nisam sve procitao,procitacu,lepo si se otvorio i dosta si napisao i malo si lagao ljude ali zasto ima li to smisla kad ti opet po starom,treba te dobro nalupati i baciti u samicu pa lepo udri glavom u zid kao tvoj frend binasr jedno 7 dana pa da vidis,ma brate il se lupas ili ne, :axe: koji si se k...sscc drogiro,a mogo si ...
verovatno se pitate ko je ovaj kreten?to je moj nekada najbolji drug djomla koji se jede jer nije uspeo jos da se skine i nikada i nece...pa desi druze u usta te jebem,sta ima??treba imati karakter djomlac,jebiga...to je ono sto ti nikad nisi upoznao a kamoli posedovao.jel ti to pokusavas da me kompromitujes?auuu,kako cu te polomiti kada dodjes iz bg-a,maa,izvraticu ti usta na ledja...
Boban

Post by Boban »

ma narco samo opusteno svakom od nas moze da naidje neko iz starih dana i netreba da ocekujemo hvalu...bili smo narkomani nismo bili prvaci u stonom tenisu...pozz :D
narcohimno

Post by narcohimno »

BOBAN wrote:ma narco samo opusteno svakom od nas moze da naidje neko iz starih dana i netreba da ocekujemo hvalu...bili smo narkomani nismo bili prvaci u stonom tenisu...pozz :D
desi bobane.ma ja sam mu dao adresu da procita konjina nesto korisno i da nauci mozda nesto...inace,nemojte se ni truditi da razumete nas odnos...ni mnogi drugi koji su nas poznavali licno nisu uspeli...alo djomla glavonjo,nemoj da kenjas.dok se ti u bg-u cepas ko konj ja sam malo zasukao rukave i nemam razloga da lazem ljude,tako je kako je napisano.nece te skontati,moroncino,ovde ljudi...mislice da se ne zajebavas...jooj,koji sam mu kurac dao ovu adresu...jos vam samo fali jos jedan k`o ja na forumu.
P.S. inace je on kriv sto sam ja prvi put probao drogu a ja sam kriv sto je on prvi put probao zensko,pa vi vidite koliki je on zlotvor...hehehe...idiot jedan,nedostajao mi je...ipak mi je bio najbolji prijatelj dok gudra nije umesala prste.pozdrav
rajouno

Post by rajouno »

Ja sam se vec zabrinula da nije dosao neko da te ofira,reko' bice opet guzve..kod tebe uvijek neka guzva i galama -sta ce ljudi to i vole:)
samo se ti drzi tvog puta(pravog) i pici,ne okreci se sine
vjerujem da niko ne bi imao nista protiv da nam se tvoj drugar pridruzi,ako ce slijediti tebe :)
pozz
PER ASPERA AD ASTRA...
narcohimno

Post by narcohimno »

Cao Rajo-numero-uno,ne brini...ovaj tenkre je lik kojeg sam opisao na pocetku.moj najbolji drugar...vec sam se jednom izjasnio:ja sam lik koga ljudi "vole" da "mrze"...hehehe...kako si mi ti,inace?kako guras i te fore?pozdrav
sanela

Post by sanela »

narcohimno wrote:Cao Rajo-numero-uno,ne brini...ovaj tenkre je lik kojeg sam opisao na pocetku.moj najbolji drugar...vec sam se jednom izjasnio:ja sam lik koga ljudi "vole" da "mrze"...hehehe...kako si mi ti,inace?kako guras i te fore?pozdrav
Samo da te zamolim da vodiš malo računa o psovkama. Postoje i drugi načini izražavanja ljubavi i mržnje na forumu :)
Post Reply