Prodala sam dusu djavolu za ulazak u raj
Moderator: sanela
Re: Prodala sam dusu djavolu za ulazak u raj
sta je, nema je više....
sta bi adiktusha...?boze,sto mrzim kada sam upravu...hehehe...
by Adiktusha TotalisJednostavno ne mogu da te se oslobodim,koliko god da mi je tesko.Kao da imas neku nevidljivu moc nadamnom.Niko me nikada nije toliko kontrolisao,zapovedao mi i pravio od mene roba,pa cak ni moji najvoljeniji stvorovi,a bilo ih je dosta.Zassto mi radis to.Odgovori mi ako postojis ,a postojis imas oblik,imas rec,govoris iz mene obracas se ovom svetu putem tudjih reci hranis se tudjim dusama,i telima i proklet si.
ti si prah koji moze svaki vetar da oduva,ali nijedan da zaboravi!!
Smijesno je to kako se narkoman osjeca mocnim i nepobjedivim kad ima na gomili malo vise od komada dopa... A kada gomila opada, samopouzdanje nestaje i prepusta mjesto panici.
Bas tako i kad zauzme pozu i bude grlat zbog 2 grama,nakon 2 godine... :vom:
- Adiktusha_Totalis
Caos ljudi!!! Bila sam na skidanju i provela 7 dana strejt, uz metadon, bensedine, flormidale...poneki karbapin i Artan(cisto eto da se "provozam malo jer mi je bilo uuzaaaaasno DOSADNO) sto verujem da je normalno. Nisam imala neku jaku krizu,i vratila sam se u BG.
aj' pogodite sta sam uradila prvi dan.Jbg recidiv,i evo i sad sam uradila dop. Na neku ludu srecu (nazovimo to "srecom") slab je i nisam se nesto uradila malo me je "pipnuo....ali bzvz.
Sutra nemam nameru da se uradim, vec pada Veeeeliko spremanje kuce. Jutros kada sam ustala,prvo sto sam pomislila "Jaoj super,strejt sam nisam u krizi". cula sam da ukoliko zaredjas 3 dana onda imas krizu,zanima me da li je to tacno?
I zanima me jos nesto...hm,evo stade mi mozak na tren, imam utisak da cete me kriviti i da cete me mozda isprozivati,jer uopste nisam toliko iskrena ni prema kome da bih pricala o svom problemu sa dopom.E! Odlucila sam da ovde napisem SVE!
Jer ipak mozda ce mi vasa podrska pomoci,i priznajem da mi je strasno prijalo to sto ste odgovorili na moj post!
jednostvano...happy sam sto sam ovde.Imam utisak da me jedino ovde ljudi razumeju jer ipak..."govorimo istim jezikom".
Ljubim vas sve i hvala vam!
P.S-Nece me stond...fuck!

Bez uvrede devojko, ali stiče se utisak da ti iz nekog razloga želiš da fasciniraš ljude poznavanjem narkomanskog žargona i time što se radiš. Mislim da ne bi trebalo to da kapiraš kao neki plus u svom život, već da pokušaš da batališ celu tu priču dok još nije kasno. A, sa tim stavom si na dobrom putu da zaista postane - kasno.Adiktusha_Totalis wrote:Nece me stond...fuck!:snakeman: :axe: a imam obicaj da ga juuurim
poz
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
ERVO SE VEČ RASPLAKAH ŠTO TE NEĆE STOND....TRČI BRŽE BOLJI PO BOLJI DOP.
Adiktusha_Totalis wrote:uz metadon, bensedine, flormidale...poneki karbapin i Artan(cisto eto da se "provozam malo jer mi je bilo uuzaaaaasno DOSADNO
Adiktusha_Totalis wrote:aj' pogodite sta sam uradila prvi dan.Jbg recidiv,i evo i sad sam uradila dop.
Nikome ovako nesto nisam do sada u zivotu rekla:Adiktusha_Totalis wrote:Sutra nemam nameru da se uradim,
"Draga mene NEMOJ molim te da ljubis i da mi se zahvaljujes, nikako"
JA SAM ZA TEBE OTROV, A TI OTROV NE ZELIS NIKAKO"
Nemas ti pojma o zivotu (mlada si i to i nije neko cudo da si neiskusna), ali da si toliko glupa prosto me fascinira!
Probaj samo da drzis usta i tastaturu Ad-akta i citaj ovaj forum... SAMO GA CITAJ... sve ce ti se samo kasti
Ako je neko od bivsih i sadasnjih narkomana cuo da se neko toliko HVALI kolko se roka, neka mi se javi i to na ovom postu, ja Vas molim.
Neka mi Bog oprosti na ovom mom misljenju koje mi iskulja iz ovih mojih jadnih i neukih usta, da drze jezik za zubima.
Pametnoj osobi bi mozda ova moja beseda i koristila... TEBI NECE, ..... :smt078
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
- Adiktusha_Totalis

Kao prvo, uopste nisam imala nameru da se "hvalim" time sto sam se uradila ( zaista ne vidim da je to za pohvalu )
Kao drugo , mozda jeste ispalo glupo to sto sam napisala da "jurim stond" ](*,) ,no makar sam bila iskrena! :smt102
Zaista ne vidim razlog zasto bih cutala? Ovde sam da bih mozda na neki nacin i uvidela svoje greske :smt018
(kao sto ste me propisno izbljuvali u startu i minirali svojim postovima) :smt073
Da, tacno je da sam neiskusna, po mnogim pitanjima, no, covek se uci dok je ziv (a jos uvek se osecam zivom )
:-k Mozda sam neozbiljno pristupila celoj temi, ali ne smatram da bih zbog toga trebala da budem diskriminisana niti :smt021
Potrudicu se ubuduce da drzim jezik za zubima :-# Koliko je to u mojoj moci, jer koliko god me vi svi shvatili neozbiljno , ipak imam utisak da mogu da "ispravim stvari" i... Eto tako "ucim" od iskusnih narkomana ili ljudi koji su malo bolje upoznatiji sa tim da I'm not addicted one hundred percent.
sorry...

P.S : :smt083