Pocela sam sa heroinom 18.10.2007godine.
Ne,nisam prestala,jos uvek se drogiram,jos uvek nemam nameru da prestanem,jer ne znam zasto bih?
Ovaj svet je ionako dovoljno truo.Ne,nisam pesimista,cak naprotiv,lepo mi je.Evo trenutno pijem kafu,pusim svoju omiljenu cigaretu...Trenutno kod sebe nemam nista,ali znam da ce i danas pasti nesto.svaki dan je tako jer sam pocela da se druzim sa dilerom,stavise on mi je postao jedan od boljih prijatelja.Kupuje mi hranu,daje mi gudru...
Moj zivot nije klasican,vrlo je naporan i pun nekih tragedija.Otac mi je umro kada sam imala 11 godina,tada je detinjstvo za mene prestalo,pocela sam naglo da odrastam sama sa Mamom koja je 2000 godine (3 godine nakon oceve smrti) umrla takodje od srca.Tada sa 14 godina sam prvi put probala vutru.Zivela sam sa bakom koja je bila stara i isuvise iznemogla da bi shvatila sta se samnom desava.Da ne duzim pricu,delovace pateticno, a to definitivno ne zelim.Sazaljenje!Ostala sam sama u 16-oj godini prepustena samoj sebi,ulici,skoli,drugim ljudima...i sada nakon toliko vremena konacno sam nasla "idealan" nacin da malo pobegnem od svega toga u neki stond.Ko je probao dop razumece.Probala sam sve droge:vutru,kokain,speed,extasy...
svakako da je heroin najbolji da se ne lazemo.Ili bar najvise prija mom organizmu i vec nacetom mozgu.
Nisam trazila strucnu pomoc,niti cu.
Imam par prijatelja koji mogu da mi pomognu samo sto ja to NE zelim bar ne za sad.a tako bih volela da zelim.Nemam motiv.
Mogu da nabavim lekove(bensedine,bromazepame,flormidale,trodone) za krizu i da za 4 dana to sve prodje...
I prolazila sam kroz krize mnogo puta za ovih godinu dana.I?Uvek sam se vracala heroinu.Prodje fizicka kriza,ja nadjem zanimaciju,i posvetim se svemu sto volim..ali nije to vise TO.znam da me razumete,zato ovo i pisem.
Verovatno cu dobiti mnostvo kritika na sve ovo sto sam napisala,ali iz duse sam napisala ove redove,i pitam sad vas.
KADA SE SKINETE I KADA SVE PRODJE,DA LI SE ZAPITATE : "I STA SAD?"
Prodala sam dusu djavolu za ulazak u raj
Moderator: sanela
- Adiktusha_Totalis
- miratesman
Re: Prodala sam dusu djavolu za ulazak u raj
Ti si draga moja vec u velikom napretku,cim sve shvatas i ovde si .Mojoj deci koja su isto tako uzivala u ZLU,morala je tona lekara.psihijatara i dr.da pomognu da bi ovo rekli ,a da napisu jos uvek nisu spremni.
Vidis,ja sam majka i provodim svaki trenutak slobodnog vremena na ovom forumu,moja deca ne.Ako procitas moje postove shvatices sta sam sve prosla sa svojom decom i u kakvom strahu sada zivim i ako su u apstinenciji , sin skoro 1 godina,cerka nesto vise? Ne verjem im - i tu je tacka.Zelim- dela'da bi imAla bar malo vere u njih.
Imala si nesrecan zivot-tuga-ali dete milo,heroin je ubio izuzetnogh naucnika koji ga je izmislio,a sta tek moze tebi da uradi??
Molim te kao majka sto je molila svoju decu STO PRE RESAVAJ probelem.Ti nisi daleko otisla,da ne shvatas da je to samo prividno zamagljivanje stvarnosti.Veruj mi ja imam 52. god.Imala sam stresova,problema i veruj mi da nisam bila pri zdravoj pameti vec bih bila mrtva.Ako ti je Bog dao zivot-zato sigurno postoji razlog,pronadji ono najkvalitetnije u sebi i bori se da to ispliva.Pomozi sebi.Heroin NIKOME nije doneo dobro.
Bicu srecna ako si me bar malo razumela.Potrazi pomoc, sto pre.Svaki sledeci dan kasnije ce biti utrosrucena nesreca za tebe samu.Ne dozvoli da to malo praha unisti lepotu zivota.Prosla si ruzno sve.Sada je red na srecu,ali moras nesto i da ucinis,a to je da potrazis pomoc.
Ovaj post je vec jedan korak...
Vidis,ja sam majka i provodim svaki trenutak slobodnog vremena na ovom forumu,moja deca ne.Ako procitas moje postove shvatices sta sam sve prosla sa svojom decom i u kakvom strahu sada zivim i ako su u apstinenciji , sin skoro 1 godina,cerka nesto vise? Ne verjem im - i tu je tacka.Zelim- dela'da bi imAla bar malo vere u njih.
Imala si nesrecan zivot-tuga-ali dete milo,heroin je ubio izuzetnogh naucnika koji ga je izmislio,a sta tek moze tebi da uradi??
Molim te kao majka sto je molila svoju decu STO PRE RESAVAJ probelem.Ti nisi daleko otisla,da ne shvatas da je to samo prividno zamagljivanje stvarnosti.Veruj mi ja imam 52. god.Imala sam stresova,problema i veruj mi da nisam bila pri zdravoj pameti vec bih bila mrtva.Ako ti je Bog dao zivot-zato sigurno postoji razlog,pronadji ono najkvalitetnije u sebi i bori se da to ispliva.Pomozi sebi.Heroin NIKOME nije doneo dobro.
Bicu srecna ako si me bar malo razumela.Potrazi pomoc, sto pre.Svaki sledeci dan kasnije ce biti utrosrucena nesreca za tebe samu.Ne dozvoli da to malo praha unisti lepotu zivota.Prosla si ruzno sve.Sada je red na srecu,ali moras nesto i da ucinis,a to je da potrazis pomoc.
Ovaj post je vec jedan korak...
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
naravno draga da se pitamo ALI ,kada se skinemo,tad ne prestaje,nego počinje sve....to je tek početak borbe pod ovim suncem koje obasjava sve isto samo što neko gleda dole i vidi sivilo a neko digne glavu i gleda svjetlost koračajući.
Drago mi je što si došla medju nas i naravno da te razumijemo jer ,baram ja a vjerujem i drugu da su se tako nekad osječali....što se mene tiće,tako sam razmišljala sve dok ta "idila" sa "prijateljima" dilerima nije pala u vodu...a mora pasti kad tad...dileri redovno padaju dušo,svako malo...dileri su i ovisnici uglavnom a i ako nisu,velike su interešđije jer i oni tu gudru plaćaju.....e onda kad ostaneš sam,kad se srozaš i dovoljno nisko padneš...kad shvatiš da zbog tog trenutnog mira zvanog stond,dobijaš sve veći nemir,patnju,poniženja...onda počneš uviđati da je to nešto najgore što ti se moglo destit...shvatiš da si bespomoćni i da si rob rob.
Piši nam.
Drago mi je što si došla medju nas i naravno da te razumijemo jer ,baram ja a vjerujem i drugu da su se tako nekad osječali....što se mene tiće,tako sam razmišljala sve dok ta "idila" sa "prijateljima" dilerima nije pala u vodu...a mora pasti kad tad...dileri redovno padaju dušo,svako malo...dileri su i ovisnici uglavnom a i ako nisu,velike su interešđije jer i oni tu gudru plaćaju.....e onda kad ostaneš sam,kad se srozaš i dovoljno nisko padneš...kad shvatiš da zbog tog trenutnog mira zvanog stond,dobijaš sve veći nemir,patnju,poniženja...onda počneš uviđati da je to nešto najgore što ti se moglo destit...shvatiš da si bespomoćni i da si rob rob.
Piši nam.
KO NIJE PROBAO HEROIN,IZGUBIO JE MNOGO,KO GA JE PROBAO,IZGUBIO JE SVE!

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
hahahaha hej vidim sebe kada sam se poceo drogirati misleci da imam kontrolu,da su mi dileri prijatelji da me vole,da razvijam sebe iznutra pomocu stonda,da slikam najbolje, da razumem Bowie-a najbolje na svetu da imam u rezervi prijatelje za svaki slucaj, da su moji problemi savrseno opravdanje za to sto radim ,da ce prve krizice trajati uvek isto ali sve sam dublje tonuo u govna,izgubila se ta moja samokontrola,ubio moj ponos, ali kada sam to priznao to je bio pravi trenutak da krenem i kada sam se skinuo nisam pitao sta dalje, bio sam sretan sto sam ziv i sada sam, mada sam se osecao tad kao najgora ulicna drolja iskoriscena i silovana od od strane klosara. Nisi ti jedina na svetu koja ce uspeti kompromitovati sa drogom zato iz sveg srca ti zelim reci BEZI DOK JOS MOZES.Nemoj ocekivati rec podrske posle ovog sto si napisala normalno je da ce ti ljudi reci da nisi u pravu i da neradis to.pozz

Imam VAS!!!
Ne.ne draga moja...ne može i jare i pare....prijatelji mogu biti samo na jednoj strani jer ko sjedi na stolice dvije.,za čas ostane u procjepu i razbije nos da ne kažem guzu.
ko je bolji prijatelj reci sad bakuta??? 

MA VI STE NARAVNO... jbt
Ne pricam sa
, ali nece da mi ode sa ramena
Ne pricam sa