haj bogati ne lupaj... manite mi se više španskih sapunica po forumu...narcohimno wrote:osecam li ja ovde neku pristrasnost u vazduhu...?verovatno samo umisljam,kao i uvek.
JOS SAMO NIJEDNOM
Moderator: sanela
Re: jos samo nijednom
hahahahha vui che ti parlo italiano
solo per te carissima Sanela 

sta,kao...nevolis ti to da pratis...?sanela wrote:haj bogati ne lupaj... manite mi se više španskih sapunica po forumu...narcohimno wrote:osecam li ja ovde neku pristrasnost u vazduhu...?verovatno samo umisljam,kao i uvek.
porco dio...ke kaco voi...?Modesty wrote:hahahahha vui che ti parlo italiano![]()
solo per te carissima Sanela
O Narkooooo?
Ja bas nisam razumela ove ni tvoje ni Saneline citate, casna rec!
A ni spanske serije ne razumem jer ih nikada nisam ni gledala i odavno napisah da vise volim Performanse i sl.
Sta je danas bila SAPUNICA nisam ukapirala.
Ljub i poz Bakuta
A ni spanske serije ne razumem jer ih nikada nisam ni gledala i odavno napisah da vise volim Performanse i sl.
Ljub i poz Bakuta
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
to je bio italijanski(kao) i bolje sto niste razumeli...sto se tice sanele...tu se kao duri nesto a da nema mene ne bi imala sta da radi.pozdrav bako.Baba Naca wrote:O Narkooooo?
Ljub i poz Bakuta
Kad upalim TV; hvala Bogu rijetko. Salto ne salto kanale, program isti... sapunice, vijesti, poneka serija, rijetko film. sreca ima liga, a i formula je krenula.
Vidim i ovdje ista stvar, moracu se skidat i sa interneta.
Nije lijepo narko prozivat Sanelu. Kako je god okrenes, ona je gazdarica. Forum je odlican, mozda malo manjka reakcija i informacija... koga briga!
Sem ove mladezi sto su neki dan bili i seminara po hotelima (pune novine reforme javne uprave, Dubrovnik, Neum, Fojnica, Jahorina, Vlasic...) NA Tv-Eu ufati nekavu Unicefovu brosuru, mislim konferenciju o problemu narkomanije,saniranju stete HIV-a, hepatitisa, sifilisa... Gostovali su nekakvi strucnjaci. Nisam upratio, mozda je Sanela? Bilo bi lijepo procitat kakvu informaciju na Prvom web portal za prevenciju u BiH! Ako nista barem citamo narka pred Ban, Ray, mozda Jelacic, nije vazno, Droga - unosan biznis u BiH http://www.cin.ba/Stories/P16_SME/?cid=816,2,1
Vidim i ovdje ista stvar, moracu se skidat i sa interneta.
Nije lijepo narko prozivat Sanelu. Kako je god okrenes, ona je gazdarica. Forum je odlican, mozda malo manjka reakcija i informacija... koga briga!
Sem ove mladezi sto su neki dan bili i seminara po hotelima (pune novine reforme javne uprave, Dubrovnik, Neum, Fojnica, Jahorina, Vlasic...) NA Tv-Eu ufati nekavu Unicefovu brosuru, mislim konferenciju o problemu narkomanije,saniranju stete HIV-a, hepatitisa, sifilisa... Gostovali su nekakvi strucnjaci. Nisam upratio, mozda je Sanela? Bilo bi lijepo procitat kakvu informaciju na Prvom web portal za prevenciju u BiH! Ako nista barem citamo narka pred Ban, Ray, mozda Jelacic, nije vazno, Droga - unosan biznis u BiH http://www.cin.ba/Stories/P16_SME/?cid=816,2,1
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
ama ljudi,jebem mu mater,pa dokle da naglasavam da se zajebavam...to je nasa interna zajebancija...ume i Sanela d meni zavuce,pa se ne ljutim...pa sta bi mi u zivotu ostalo da nema zajebancije.za banovanje,sta da kazem...ako hoce nek` me banuje.znam da umem da preteram ali to sam,jednostavno ja.dosta mi je zasad sto se borim protiv droge.jos mi samo fali borba protiv svoje prirode...zao mi je ali nemam snage da to trenutno iznesem na svojim grbavim ledjima pa prema tome...na Saneli je sledeci potez.pozdrav i UP THE IRONS
"dosta mi je zasad sto se borim protiv droge.jos mi samo fali borba protiv svoje prirode...zao mi je ali nemam snage da to trenutno iznesem na svojim plećima"
E to je upravo to,konačno da pogodiš u žicu,jer kad počneš menjat svoj mentalit i prirodu sve ostalo će se početi menjati samo od sebe.
Opet ja tebi ovako, ne kao pametnija od tebe nego kao neko ko pokušava izvesti isto.
E to je upravo to,konačno da pogodiš u žicu,jer kad počneš menjat svoj mentalit i prirodu sve ostalo će se početi menjati samo od sebe.
Opet ja tebi ovako, ne kao pametnija od tebe nego kao neko ko pokušava izvesti isto.
ooo,cao modesty,drago mi je sto vidim da nisi ljuta na mene.a ljudi boziji,kakav sam juce imao crv,pa to nije normalno.odem ja sinoc kod ortaka koji je inace strejter i zateknem petoricu likova koji kljucaju sve u sesnaest.inace sam vec imao kod njega jednu slicnu situaciju sa nekom dvojicom,mislim da sam pisao o tome...elem,ulazim ja,atmosfera kao u filmu...oblak dima,cigare chade,playstation se uzario od igranja fudbala i ruzne stonderske face koje se bore da ostanu budne.bio sam pozitivno raspolozen i pun sebe tako da sam malo u pocetku bio zgadjen prizorom.uzeh ja dzojped i igra pocinje.rekoh sebi par partija i kuci...igra pocinje sa njom i nervoza...pusim prvi gol i tu provaljujem koliko je je njima lepo...dok se ja nerviram u stilu:a u pic...jebem ti bo....mars u pm...dok masam gol sanse,oni sve u fazonu:ma opusteno...polako...uzivaj buraz...i ne vredi.gotovo,crv me pukao.noge pocese da rade i pitao bih eventualno na kraju imaju li i meni da daju,samo da tu nije bio moj drug mikser strejter,jebem ga u usta.i razmisljao sam...steta sto nisam toliko jak da ih sve polomim k`o konje i da im na kraju odrzim mudru besedu u stilu stivena sigala,kao ovo je za vase dobro i te fore...dok sam ih gledao kako se raspadaju od miline(u pauzama kada ne igram)razmisljao sam cija je faca osvajac titule za samarcinu godine,konkurencija je bila jaka pa nisam mogao da se odlucim izmedju dvojice favorita koji su ubedljivo najruznije stondirali...da nije bilo mog druga miksera,jos jednom,jebem ga u usta jer je to njegova rezija kako da se celicim,sto posto bi uzeo.eto,to bi bilo to...nisam uzeo...ali nisam nesto ni srecan zbog toga.pozdrav