Probudih se jutros pevajuci pesmu od Cece!!!Nije da imam neshto protiv, ali...ma imam ljudi,izvin'te ali imam. Inace stalno pevam,pricam zbrajam i oduzimam u snu. Treba me poslati za “Kucni video..” Neobican san, moj drug, njegova majka i ja pricamo o umetnosti, slikarstvu, poeziji, prozi, muzici, i zatim na iznenadjenje svih prisutnih poslednje recenice iz sna koje se secam..”Da, hm... znate sve je to lepo, ali ja volim Cecu…” I zapevah, zapevah ja tako snazno da su se i komshije zasigurno proveselile. I u svom tom vatrenom ushicenju, koji licno dozivljavam kao posttraumatski shok 90’ kada su nas “zli” dizelasi jurili i maltretirali da pevamo narodnjake jer smo mi bili “zli padavichari”… No dobro, probudih ja sebe samu u sveopshte narodnom veselju i kada shvatih sta se dogadja pesmu zameni neurotican, grlat smeh. Nego..zao mi je sto ne mogu da se setim koja pesma beshe…
Nije prosao ni sekund, neko zvoni na vrata. Voda, pomislih, sigurno nam opet chiste zgradu koja je pod zastitom drzave nam SRBIJE i pod cijim rusevinama ce svi stanari poginuti pre ili kasnije…ali dobro je, debeli su zidovi

. Otvaram vrata u roze frotirnom mantilu, sa frizurom Sid Vicious-a jos uvek pod vidnim shokom od malopredjasnjeg solo koncerta kada mi se ukazashe dve prilike u crnom, vid mi je jos maglovit…”Bez' te od mene vi sivi oblaci…” pomislih, kada se u trenutku vid razbistri, gle…odzachari!!! “Da li Vam treba chishcenje odzaka” upita me nasmejano, dobrocudno, debeljushkasto lice. Nasmejah se ovom prizoru mladog meseca nakon odrechnog odgovora zatrazih dugme. “Nema, sve su nam poskidali” odgovori moon face, nije mi bilo do skidanja odzacara pa uzvratih osmehom, zahvalih se i ztvorih vrata….Bice ovo srecan dan…pomislih.
I..bio je, ali zaista poseban….ima neshto u toj fori sa odzacarima, a vi kako teeee?????
S.