NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Sonja

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Sonja »

Probudih se jutros pevajuci pesmu od Cece!!!Nije da imam neshto protiv, ali...ma imam ljudi,izvin'te ali imam. Inace stalno pevam,pricam zbrajam i oduzimam u snu. Treba me poslati za “Kucni video..” Neobican san, moj drug, njegova majka i ja pricamo o umetnosti, slikarstvu, poeziji, prozi, muzici, i zatim na iznenadjenje svih prisutnih poslednje recenice iz sna koje se secam..”Da, hm... znate sve je to lepo, ali ja volim Cecu…” I zapevah, zapevah ja tako snazno da su se i komshije zasigurno proveselile. I u svom tom vatrenom ushicenju, koji licno dozivljavam kao posttraumatski shok 90’ kada su nas “zli” dizelasi jurili i maltretirali da pevamo narodnjake jer smo mi bili “zli padavichari”… No dobro, probudih ja sebe samu u sveopshte narodnom veselju i kada shvatih sta se dogadja pesmu zameni neurotican, grlat smeh. Nego..zao mi je sto ne mogu da se setim koja pesma beshe…

Nije prosao ni sekund, neko zvoni na vrata. Voda, pomislih, sigurno nam opet chiste zgradu koja je pod zastitom drzave nam SRBIJE i pod cijim rusevinama ce svi stanari poginuti pre ili kasnije…ali dobro je, debeli su zidovi :D. Otvaram vrata u roze frotirnom mantilu, sa frizurom Sid Vicious-a jos uvek pod vidnim shokom od malopredjasnjeg solo koncerta kada mi se ukazashe dve prilike u crnom, vid mi je jos maglovit…”Bez' te od mene vi sivi oblaci…” pomislih, kada se u trenutku vid razbistri, gle…odzachari!!! “Da li Vam treba chishcenje odzaka” upita me nasmejano, dobrocudno, debeljushkasto lice. Nasmejah se ovom prizoru mladog meseca nakon odrechnog odgovora zatrazih dugme. “Nema, sve su nam poskidali” odgovori moon face, nije mi bilo do skidanja odzacara pa uzvratih osmehom, zahvalih se i ztvorih vrata….Bice ovo srecan dan…pomislih.

I..bio je, ali zaista poseban….ima neshto u toj fori sa odzacarima, a vi kako teeee?????

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Drago mi je sto si dobro raspolozena... Postoje i gore stvari od Cecine muzike, samo se trenutno ne mogu bas dosjetiti koje.

Ja pola dana proveo na poslu, pola u kafani. Zglob desne ruke mi velicine lubenice, povrijedio ga na basketu sinoc... Ako jos nekoliko dana ne budem u mogucnosti da masturbiram, moracu pronaci djevojku :).

Pao sam na kladionici i sad sam totalni kokuz. Crna serija...

Bice bolje sutra, valjda.
rajouno

Post by rajouno »

luna kao da sam znala da si moj username izgovorila,poslah ti prije po sata pp-valjda ce stici,mislim preko okeana i to...zbilja ne pitah te u kom si gradu ?ja ono vece upala na myspace od one ribe -pjevacice lune..i tripujem se,brate..noway da si to ti!!!hahahahahah i tako jedno po' sata obrni-okreni...uf,debil je skontao da to nisi ti...ccc,komp mi looood totalno!!!
dovla,i ja zestoko 'popadah'...tj.prodje mi svih 5 utakmica u subotu i moram ja da dodam nesto 'malo' za kraj da podignem koeficijent -odigram neke belgijance sugave 2-3 gola,mamic* im poremecenu -prvo poluvrijeme cini mi se ne pade ni jedan gol,a drugo kao da su se uradili necim 0_1..0_2..0_3..rekordnom brzinom,i to kraj drugog ...ja se poradovah ,cak izadjoh iz sobe da saopsti divnu vijest,i da se osmjehnem onim osmjehom "ja sam genije"..ne sluteci nesrecu...grrr..trebalo je vec da 'pocrveni' tj.da se zavrsi..ja upadam u sobu,zadnji minut istice -kad ono 0_4!!!alooooo nestalo mi je svijesti.ispsovala sam sve zivo ...naravno iz sobe vise nisam izlazila,ccc cini mi se da je berneven-lirs igrao...nikad stoka n daje toliko golova
sanela,pozdrav.. gdje si ti?sta ima lijepo novo kod tebe?
pozz ekipooo
PER ASPERA AD ASTRA...
oMcHo D

Post by oMcHo D »

Hejjj,raja evo mene.Tu sam sada stalno imao sam nekih obaveza i itd.Ja sam dobro hvala bogu,ima malo napetosti ali mora se izdrzati,cekam bebu,ponovo ali sada je sve ok. :drinkers:
Izgubi sam najboljeg druga prije 8 dana,pa me malo i to ..ebalo,ali moram dalje. :-D
Puno pozdrava za sviju koji su pitali za mene,puno vas voli vas oMcHo, :)
Sanela drug poseban pozdrav za tebe,i da te malo obradujem,dobio sam posao vrlo vazan,nemogu ti jos reci gdje uglavnom vidjeces me na TV,kao ja tebe naravno!!!!! :wink:
Svakog cuva neka sila, a ja imam JABUKU!!!
Sonja

Post by Sonja »

OMCHOOOOO, Pozz!!!
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
joesspappa

Post by joesspappa »

Sonja, pozzz!!!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Modesty

Post by Modesty »

A jel boga ti,koju zapjeva od Cece....čudno je to,doma nemam niti ni jedan narodnjak niti i dem gdje se sluša ta glazba ali ako se slučajno negdje i zalomi,sve pjesme znam.....
Dobro,moram priznat da mi se sviđa njehih par pjesmica dko joj je još rajmetli muž bio živ...Beograd i sl........ma cava je boli glava...ali ja ne volim da me boli glava pa je izbjegavam :wink:
Sonja

Post by Sonja »

Pa lepo ti rekoh mody, posttraumatski sok 90'. :-D

S.
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to