=D> =D> =D> =D> =D>narcohimno wrote:.UUUHHHH, JEBEM TI DROGU...
JOS SAMO NIJEDNOM
Moderator: sanela
Re: jos samo nijednom
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca wrote:=D> =D> =D> =D> =D>narcohimno wrote:.UUUHHHH, JEBEM TI DROGU...
Naco, samo jedno pitanje, ako si se lecila u Paunovoj, ona je istureno odeljenje Palmoticeve, tj. rade po istom programu. Zar nisi imala edukacije, jer si rekla da ti nije poznato ono sto sam ti pre neki dan poslala vezano za faze u bolesti alkoholizma. Znam da i tamo imate grupe, edukacije, veliko predstavljanje, rezime...isti princip kao i u Palmoticevoj.
Ispravi me ako gresim?
Pozz.
S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
hehe poznat mi je taj osjecaj 'ego tripa'..naravno i te nesanice,i sad mi se ponekad desi da ne mogu da zaspim,prevrcem se po sat -dva ..onda pocnem da se nerviram sto san ne dolazi na oci(jer ujutru treba da ustajem)..pa onda 'kao' necu da mislim o tome,vaaaaziii tu mi je kraj...tek onda nema spavanja
Sva sreca pa se rijeko desi,inace te nesanice znaju da izlude covjeka~!
nikad zaboraviti necu paklenih 10 neprospavanih noci u bg(tad jo uvijek nisam znala sta znaci kriza)..ja mislila da sam prsla!uzas.svaku noc legnem i docekam 10 ujutru umorna,iscrpljena..i tako svaku noc ,nije bilo sanse da me san uhvati -mozda samo sat-dva me prenese negdje ujutru...
vidis dobro je sto sam tek poslije 4 god saznala da je to bila kriza:)
Sva sreca pa se rijeko desi,inace te nesanice znaju da izlude covjeka~!
nikad zaboraviti necu paklenih 10 neprospavanih noci u bg(tad jo uvijek nisam znala sta znaci kriza)..ja mislila da sam prsla!uzas.svaku noc legnem i docekam 10 ujutru umorna,iscrpljena..i tako svaku noc ,nije bilo sanse da me san uhvati -mozda samo sat-dva me prenese negdje ujutru...
vidis dobro je sto sam tek poslije 4 god saznala da je to bila kriza:)
PER ASPERA AD ASTRA...
hahahahah bolje ikad neko nikad..ja sam npr neanice velike imla samo od tredona a za dop mi je bilo dovoljno 20 mg benscića i nešto za bolove
I ja se nesjecam tih nesanica bas nesto,ono,bilo je prvih dan-dva,ali okretanje,biciklizam,ali zaspim nekako...mislim u tih par stotina kriza,cak se mogu i sjetiti pojedinih sa nespavanjem,sto mislim reci da mi to i nije neki problem za razliku od nekih drugih tegoba.A cesce je bilo kriza na suvu,nego sa pomagalima.
da,da definitifno samo se posle prvog ozbiljnjeg skidanja na suvo trebala počet bavit biciklizmom i to profi....krenulo me pravo---posle kad sam"normalno prohodala"noge su mi se stalno nešto uvrtalere,jednice falile im pedale a meni pare zabiciklo........i eto tako,sad sam umjesto recidiva,mogla skupljat medalje.
No ,dobro,malo mi je kasno za biciklizam....strpći se s nekih osamnaestak godina pa ću skupljan unučiće

No ,dobro,malo mi je kasno za biciklizam....strpći se s nekih osamnaestak godina pa ću skupljan unučiće

eee,stvarno mi je muka vise od tog indirektnog prozivanja pa je red da ispricam i ja svoju verziju.JA SAM OVOJ GNJIDI UZEO PARE I PONOSIM SE TIME(SADA)...krivo mi je samo sto iznos nije bio veci jebiga.evo ovako,dok sam se skidao nije mi bilo do cimanja te sam samo buljio u monitor i srao na ovom forumu.sticajem nesrecnih okolnosti naleteo sam na ovu BUDALU i nazalost joj dao svoju msn adresu i tu smo mi kao poceli da chatujemo jer u neprospavanim nocima stvarno nisam imao sta pametnije da radim.tako mi o svemu po malo i doslo je do toga da sam stvarno bio u finansijskom kurcu i tu se nadje samaricanka(ironija) koja se sama ponudila.prvo sam kontao ajde da vidim dali ce stvarno poslati i kada je poslala nisam mogao da verujem i bio sam joj stvarno zahvalan...medjutim,tu je pocela agonija...ja neznam sta nije u redu sa njom,jeli moguce da je toliko prazna ili sta ti ja znam,uglavnom pocela je da biva toliko teska,da salje sms-ove,da zove svaki cas,da me poziva na dopisivanje na msn...i tako od jutra do sutra.posto stvarno nisam toliki olos,nisam mogao iz principa,jer mi je pomogla da joj kazem da me g
usi(blaga rec)i jedne veceri dok sam cirkao sa ekipom poslala mi je sms sa pozivom na msn.niti sam imao kredita da odgovorim,niti sam to iskreno hteo i nastavio sam da ludujem.sutradan mi je poslala toliko uvredljivu poruku kao da smo u vezi 7 godina sa sadrzajem,nesto kao,prodao si se...kurve to naplacuju vise i tako neke slepacke fore,na sta sam ja odgovorio da mi se vise ne obraca i trazio sam joj adresu da joj vratim to i da nista vise nemam sa njom jer devojka je psiho.a to sto ste vi glupi pa nevidite dalje od svog nosa to je vasa stvar...dovoljno je da jedna izopacena osoba sastavi post u svoju korist i vi svi u to slepo verujete...ne odnosi se to na sve naravno...i sta jos da dodam u ovom izlaganju...samo to da nisam olos,da mrzim zenski rod,i da mi je drago sto sam se otresao onakve budale kao sto je iva...HVALA VLADO STO SI SKRENUO KRIVICU NA SEBE...P.S.modesty,ja nisam onakav kakvog si me ti predstavila...kao,znala sam ja od prvog trenutka da je narkos i da se time sluzi...znala si ti moj kurac.sprcala si 40 godina a nista neznas,to sto polazis uvek od sebe kada nekog ocrnjujes i nije neko znanje...i da,ja necu kao neki glupaci otici sa foruma pa posle toga praviti spektakl od sebe,kao,sad sam sve shvatio i te fore...znaci ja nisam olos nista veci ni manji od vas,pa prema tome zabijte svoj lazni moral u vase cmarove i setite se da ste i vi bivse ili sadasnje narkomancine.pozdrav
usi(blaga rec)i jedne veceri dok sam cirkao sa ekipom poslala mi je sms sa pozivom na msn.niti sam imao kredita da odgovorim,niti sam to iskreno hteo i nastavio sam da ludujem.sutradan mi je poslala toliko uvredljivu poruku kao da smo u vezi 7 godina sa sadrzajem,nesto kao,prodao si se...kurve to naplacuju vise i tako neke slepacke fore,na sta sam ja odgovorio da mi se vise ne obraca i trazio sam joj adresu da joj vratim to i da nista vise nemam sa njom jer devojka je psiho.a to sto ste vi glupi pa nevidite dalje od svog nosa to je vasa stvar...dovoljno je da jedna izopacena osoba sastavi post u svoju korist i vi svi u to slepo verujete...ne odnosi se to na sve naravno...i sta jos da dodam u ovom izlaganju...samo to da nisam olos,da mrzim zenski rod,i da mi je drago sto sam se otresao onakve budale kao sto je iva...HVALA VLADO STO SI SKRENUO KRIVICU NA SEBE...P.S.modesty,ja nisam onakav kakvog si me ti predstavila...kao,znala sam ja od prvog trenutka da je narkos i da se time sluzi...znala si ti moj kurac.sprcala si 40 godina a nista neznas,to sto polazis uvek od sebe kada nekog ocrnjujes i nije neko znanje...i da,ja necu kao neki glupaci otici sa foruma pa posle toga praviti spektakl od sebe,kao,sad sam sve shvatio i te fore...znaci ja nisam olos nista veci ni manji od vas,pa prema tome zabijte svoj lazni moral u vase cmarove i setite se da ste i vi bivse ili sadasnje narkomancine.pozdrav
Slazem se. Svaka lekcija se placa.
narco pobratime pa nije bas svaki moral lazan ovde...zar te nervira kad neko nekog bodri???Primetio sam da ti bas smeta taj lazni moral ok ali nije svaki bas lazan...i tebe smo bodrili hoces da kazes lazno...pozz
aj da se poslužim tvojim riječnikom narcohimno pa da ti kažem ne seri....ti vrlo dobro znaš koliko sam ti opširno pisala preko PP a i ovde,bodrilate,ukazivala ti na tvoje kvalitete.......da možeš viže,da možeš bolje....sad si stvarno ti pakšu.
Ali nema veze,svima ja sve oprošteno,samo ti budi dobro i sama se borim za isto.
Ali nema veze,svima ja sve oprošteno,samo ti budi dobro i sama se borim za isto.