ANONIMNI IZ CRNE GORE

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

Sonja

Re: ANONIMNI IZ CRNE GORE

Post by Sonja »

heroinapg wrote: Ne volim kad me mole

Stvar kulture.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
heroinapg

Post by heroinapg »

Sonja, nisam imala namjeru da Te cimam, bilo sta-ovo jee sala-samo da nije urinokultura
:oops:
Oprostite! Ipak ste Vi naš Doktor, jedini čovjek! Ja sam pretjerala…lion, zion (čista sam)Sad-nekoliko puta posmislih da uzmem broj telefona, al ima svako pravo na odmor)
Zena je dobra samo kad voli, ali kad voli onda je visa od coveka......vredi koliko voli.
Jovan Ducic
JA neanonimna
a MI SMO ANONIMNI SCRNE GORE, ko nije, postace svjestan zavisnosti.
Last edited by heroinapg on Wed Apr 09, 2008 1:09 am, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

Jedan od najobičnijiih i najviše rasprostranjenih praznovjerica jeste tad a svaki čovjek ima svoje određene osobine, da ima ljudi dobrih, zlih, pametnih, glupih, energičnih apatičnih..itd..Za čovjeka možemo da kažemo da je češċe dobar, negoli zao…Međutim, mi uvjek tako dijelimo ljude. To nije tačno. Ljudi su kao rijeke: vode je u svima podjednako i svud jedna te ista voda, ali svaka Rijeka može biti čac uzana, čas brza, čas širroka, čas tiha, čas čista, čas mutna i topla. Tako i ljudi. Svaki čovjek u sebi nosi začetke ljudskih osobina, i pokadkad ispoljava jedne, pokadkad druge….A ipak vazd ostaje onakav kakav jeste
Tolstoj
Vaskrsenje

Marija zavisnik radi i nedeljom
Sonja

Post by Sonja »

heroinapg wrote:Sonja, nisam imala namjeru da Te cimam, bilo sta-ovo jee sala-samo da nije urinokultura
:oops:
Oprostite! Ipak ste Vi naš Doktor, jedini čovjek! Ja sam pretjerala…lion, zion (čista sam)Sad-nekoliko puta posmislih da uzmem broj telefona, al ima svako pravo na odmor)
Zena je dobra samo kad voli, ali kad voli onda je visa od coveka......vredi koliko voli.
Jovan Ducic
JA neanonimna
a MI SMO ANONIMNI SCRNE GORE, ko nije, postace svjestan zavisnosti.
Znash, uzasno me podsecas na mene u prvoj godini apstinencije. A ja nekada nemam strpljenja, radim na tome, i zaboravim koliko je meni trebalo da dodjem i dostignem ovaj nivo na kome sam sada. Umetnost je saslusati druge, samo sam iznela svoja iskustva.
U prvom postu sam cak pokusala da ti kazem koliko je tesko ponekada na grupama i da prikazem moju situaciju a onda si me napala i rekla da cu da overim, ali sta sada...

Onda u drugom koji cak nisam ni napisala tebi gde sam isto samo iznela svoja iskustva opet si se uhvatila za neke stvari koje si pogresno protumacila i napala me...

Eto izvini ako sam te bilo cime uvredila, ali mislim da treba da radis na strpljenju ili kratkom fitilju. Nemoj odmah da mislis da je neko sto je nesto napisao odmah atak na tebe i tvoj stav. To je odraz nesigurnosti. U tvojim ispovestima se vidi da si jos uvek rastrzana, hodas kao akrobata na zici i svojksi se trudis svojim postovima da ostanesh na zdravoj strani, sto je super. Takodje znam da u najvise postova u kojima bucno i agresivno ponekada propagiras apstinenciju to radis zbog sebe. Neka, i treba tako, samo nekada ne nadjes najbolji nacin pa ispadnes malo neuroticna :D Najvishe se okomimo na ljude i teme koje nas u stvari i nateraju da se zapitamo o necemu sto nas boli...

No hard feelings,

Super sto si shvatila da nista, ali nista lose ni u jednom momentu nisam pomislila.

Pozdrav,

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
heroinapg

Post by heroinapg »

Znash, uzasno me podsecas na mene u prvoj godini apstinencije. A ja nekada nemam strpljenja, radim na tome, i zaboravim koliko je meni trebalo da dodjem i dostignem ovaj nivo na kome sam sada. Umetnost je saslusati druge, samo sam iznela svoja iskustva.
Dobro je sto je uzasno..M 1. korak?1Jel Free Masivno canjepe?.Umjetnost jeste...
Iskustvo me naucilo da ono sto se ne moze objasniti samome sebi, treba govoriti drugima. Sebe mozes obmanuti nekim dijelom slike koji se nametne, tesko izrecivim osjecajem, jer se skriva pred mukom saznavanja i bjezi u omaglicu, u opijenost koja ne trazi smisao. Drugima je neophodna tacna rijec, zato je trazis, osjecas da je negdje u tebi, i lovis je, nju ili njenu sjenku, perpoznajes je na tudjem licu, u tudjem pogledu, kad pocne da shvata. Slusalac je kao babica, u teskom porodjaju rijeci. Ili nesto jos vaznija. Ako taj 2. zeli da razumije.
Tvrdjava-Mesa Selimovic
Tako mi anonimnih, probudise me sirene..danas cu grupi podijeliti pravila i simptome koje vode recidivu, "osnovna" 4+ostale koji su meni bili "najjaci" i sjetila sam ih se

PRAVILA :!: ? Da bi me udavila? Ili kičmu savila?ma od Tebe zavisi

1. Na grupu se dolazi primarno zbog sebe
2. Svačije mišljenje-pogotovu neistomisljenika je poželjno
3. Ovo nije igra!BORBA ZA ŽIVOT ILI SMRT! Ako ċes da se igraš, idi dok se vidi
4. Svako u ovoj prostoriji primarno sebi dobro želi, a kreten i narkoman si ukolko tripuješ, misliiš da je to atak na tebe
5. Imaš pravo na 2-3 narkomanske priče (uh-previše, al ajde), mita, legende.
6. Ne tepati drogi-nipošto-imena postoje-imaju svoju težinu
7. Ne pije vodu, a moglo bi da je meni oprošteno sve zato što sam se drogirala, tako da
A P S O L U T N O svaka curica predivna, dečkiċ idealni-neka se pokriva, ja imam najjače pokrivanje- da to nisam bila ja-pa se ne pokrivam.
8. Nisam bila ja tkom drogiranja! Moralističko shvatanje?! DA! APSOLUTNO SVAKI GEST, ČIN…OD KONZUMIRANJA, KUPOVANJA ILEGALNIH SUPSTANCI, POMAGANJA NARKOMANIMA..JE BIO NEMORALAN A BIO BI SMRTNI GRIJEH UKOLIKO SE PONOVI pomoċ narkomanu, OSIM verbalna, a po zasluzi sve vraste pomoċi koje su moguċe, samo zavisniku apstinentu!
9. Problem u društvu je zaista vidljiv kada žene počnu da konzumiraju drogue!zato ja nisam zavisnica, veċ zavisnik
10. Ukoliko bilo ko iz grupe posumnja da si uzeo, Tvoje je oċeš biti narkoman, trošiti besplatne testove, moje, bilo čije vrijeme, ili ċes biti iskren zavisnik
11. Neotuđivo pravo na recidiv?! 1??????
12. Ako misliš da možeš da mi pomogneš, idi dok se vidi .1. sebi, onda svakom
13. Nema više tapkanja, lupanja!!!NARKOMANSKIH PRIčA---VIDIMO SE!!!!!mada nit ċes Ti mene ponajmanje ja Tebe vidjet
14. Srijetanje van grupe-Ja 1. sa narkomanom NIKADA!!!!! Sa apstinentom-kvalitetna, po meni apstinencija-u redu.Izbor je Tvoj
15. Doktora?!!!ALO!!!!!!!Narkomanske priče ni moja malenkost više slušat ne može…Njega ne dam(O)
16. Naravno, svako pitanje ko postavi na ovom sastanku (A ČITAJ SLOVO PO SLOVO-SVAKOM JE SAMO DANAS DOZVOLJENO-UKOLIKO VEC NIJE ODGOVORENO)…Na svako pitanje ċe se odgovoriti..ukolko ostanete odgovorni bez odgovora, veċ je odgovoreno. …Snađite se. Kad sam mogla za drogu…Možeš i Ti za odgovor.
17. BoŽe oprosti…Ti jedini znaš..

DAJ MI SNAGU DA PRIHVATIM STVARI KOJE NE MOGU DA PROMIJENIM
HRABROST DA PROMIJENIM ONE KOJE MOGU
RAZUM DA RAZLIKUJEM PRVO OD DRUGOG.

NE POSTOJE GLUPI ODGOVORI, SAMO GLUPA PITANJA
+ZABRANJENO NAZIVANJE GRUPE Časom! (tjera li nas ko tamo?)
Prva ċu ih otjerat u ċošakJa sam Profesorica i zavisnik
A neċe ih ama baš ništa, niko opravdat/pokrit
Last edited by heroinapg on Wed Apr 09, 2008 1:10 am, edited 2 times in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... 286#p50286
ovaj nije pod moranje, ali
Cuban
i ovaj cu -vikacu na Tebe, ako ne posjetis i bar vijenac doneses, aninimni naravno
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=3&t=1937
heroinapg

Post by heroinapg »

Cuban..čekam da Ti napišeš onaj freestyle, e ċu kolko je šjutra, ama sad cu kolko je samo danas napisat
Ko misli da nijesam mjerodavna, kljucala ga svakog dana vrana, anonimni bacaju hejt na pastire, zabolje ih za ruske manire,dzaba sve, mi smo bolji, pa nek se sad žali…olji (samo zbog samo danas rime)
Last edited by heroinapg on Fri Oct 17, 2008 7:06 pm, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

joesppappa..Poslednji post ovdje, nadam se, jer kontam, mislim da ces mee jovo nanovo pogresno shvatit. Sorry, Tvoja prica mi lici na pricu sase_pg.Iz najbolje namjere, poslednji put! se pravdam kad nisam kriva!!!! sasa_p vrbuje momke da dodju u njegov NVO-sastanke vodi-aj aj-tako stos e predstavlja, ja sam sasa...a ja opet govorim
ja sam marija Zavisnik..i joess..jesam ja kriva sto se lik koji dolazi na gruoppe zove isto kao ti?
Poslednji put kopiram svoj post na NA BG-koji su -cast legloasu samo neka su SSAMO DANAS od 7 novebra cak 7 puta SAMO DANAS-7 stranica a mojih postova od toga samo neka je SAMO

Moja satira satire, ne bira, meni ne terba slava, moja je slava Sveti Nikola, a tvoja od pola i od bola, tvoja slava je trula i gnjila. Tvoj izbor!
heroinapg

Post by heroinapg »

i da, sedite u autobus, povedite tog doktora i dodjite na sastanak u Beograd... kad god...
ajd zdravo...
Samo neka je dravo. Ma ni AIR PiNkom..kako nas organizova?!
kadgod-1 rijec

ANONIMNI IZ CRNE GORE cekaju...strpljivo, bez recidiva i reci DIV
Last edited by heroinapg on Wed Apr 09, 2008 1:11 am, edited 1 time in total.
cuban_Lunx

Post by cuban_Lunx »

nije freestyle za svakoga.. :) tako da ne dozvoljavam da ga izneses na forum :p nemas autorska prava ..necu da dozvolim pirateriju :pp salim se...
a ovo za bus i dolazak u bg..ok ok..taman kao mini ekskurzija...anonimni idu na put..(bez recidiva)..al mora malo vremena da prodje jer nam jos uvijek druzenja nijesu preporucljiva..u ovom sastavu bi definivno isli autobusom zvanim recidiv :vom:
a moram se pohvaliti da nasa grupa pocinje polako normalno da funkcionise...polako al sigurno.. :)
Post Reply