heroinapg wrote: Ne volim kad me mole
Stvar kulture.
Moderator: sanela
heroinapg wrote: Ne volim kad me mole
TolstojJedan od najobičnijiih i najviše rasprostranjenih praznovjerica jeste tad a svaki čovjek ima svoje određene osobine, da ima ljudi dobrih, zlih, pametnih, glupih, energičnih apatičnih..itd..Za čovjeka možemo da kažemo da je češċe dobar, negoli zao…Međutim, mi uvjek tako dijelimo ljude. To nije tačno. Ljudi su kao rijeke: vode je u svima podjednako i svud jedna te ista voda, ali svaka Rijeka može biti čac uzana, čas brza, čas širroka, čas tiha, čas čista, čas mutna i topla. Tako i ljudi. Svaki čovjek u sebi nosi začetke ljudskih osobina, i pokadkad ispoljava jedne, pokadkad druge….A ipak vazd ostaje onakav kakav jeste
Znash, uzasno me podsecas na mene u prvoj godini apstinencije. A ja nekada nemam strpljenja, radim na tome, i zaboravim koliko je meni trebalo da dodjem i dostignem ovaj nivo na kome sam sada. Umetnost je saslusati druge, samo sam iznela svoja iskustva.heroinapg wrote:Sonja, nisam imala namjeru da Te cimam, bilo sta-ovo jee sala-samo da nije urinokultura
![]()
Oprostite! Ipak ste Vi naš Doktor, jedini čovjek! Ja sam pretjerala…lion, zion (čista sam)Sad-nekoliko puta posmislih da uzmem broj telefona, al ima svako pravo na odmor)
Zena je dobra samo kad voli, ali kad voli onda je visa od coveka......vredi koliko voli.
Jovan Ducic
JA neanonimna
a MI SMO ANONIMNI SCRNE GORE, ko nije, postace svjestan zavisnosti.
Dobro je sto je uzasno..M 1. korak?1Jel Free Masivno canjepe?.Umjetnost jeste...Znash, uzasno me podsecas na mene u prvoj godini apstinencije. A ja nekada nemam strpljenja, radim na tome, i zaboravim koliko je meni trebalo da dodjem i dostignem ovaj nivo na kome sam sada. Umetnost je saslusati druge, samo sam iznela svoja iskustva.
Tvrdjava-Mesa SelimovicIskustvo me naucilo da ono sto se ne moze objasniti samome sebi, treba govoriti drugima. Sebe mozes obmanuti nekim dijelom slike koji se nametne, tesko izrecivim osjecajem, jer se skriva pred mukom saznavanja i bjezi u omaglicu, u opijenost koja ne trazi smisao. Drugima je neophodna tacna rijec, zato je trazis, osjecas da je negdje u tebi, i lovis je, nju ili njenu sjenku, perpoznajes je na tudjem licu, u tudjem pogledu, kad pocne da shvata. Slusalac je kao babica, u teskom porodjaju rijeci. Ili nesto jos vaznija. Ako taj 2. zeli da razumije.
Poslednji put kopiram svoj post na NA BG-koji su -cast legloasu samo neka su SSAMO DANAS od 7 novebra cak 7 puta SAMO DANAS-7 stranica a mojih postova od toga samo neka je SAMOjoesppappa..Poslednji post ovdje, nadam se, jer kontam, mislim da ces mee jovo nanovo pogresno shvatit. Sorry, Tvoja prica mi lici na pricu sase_pg.Iz najbolje namjere, poslednji put! se pravdam kad nisam kriva!!!! sasa_p vrbuje momke da dodju u njegov NVO-sastanke vodi-aj aj-tako stos e predstavlja, ja sam sasa...a ja opet govorim
ja sam marija Zavisnik..i joess..jesam ja kriva sto se lik koji dolazi na gruoppe zove isto kao ti?
Samo neka je dravo. Ma ni AIR PiNkom..kako nas organizova?!i da, sedite u autobus, povedite tog doktora i dodjite na sastanak u Beograd... kad god...
ajd zdravo...