[quote="narcohimno"]Ti si jedan u žene razočaran, mrzovoljan ...TAKO JE!!!I NARAVNO DA NE TREBA VISE OBJASNJAVANJA!BRAVO!A ti jano ne moras uvek prosipati svoje "mudrosti" i stajati na stranu onoga ko ima sukob misljenja samnom,ne treba njoj advokat!!!znam da si starija zena,da imas iskustva i te fore...ali iskuliraj malo.[/quote

evo ga na !

Ovo me sad podsjeća na ono samnom i Ivom , kada sam ja njoj pisala da tebi ne treba advokat, ali čuj svi smo tu i imamo pravo komentirati što želimo i kad želimo, zar ne? Ja i Iva možda još i kavicu dogovorimo

i meni je baš drago što je ispalo sve tako pozitivno, iako nam se mišljenja razilaze u nekim stvarima. To tako mora biti!Nebi bilo dobro da svi mislimo isto!
?Zato se ja ne ljutim na tebe što god napisao, jer tu smo da razmjenjujemo mišljenja , a mišljenja su različita i svačije treba poštovati! Sto ljudi sto ćudi!
Mislim , ja vjerujem da je nama obadvoma zapravo zabavno da se malo 'cimamo'(bar meni je

), bar se nasmijem kad otvorim post, ali mislit će ljudi da se ne podnosimo
I nemoj biti razočaran u žene, jer svi smo mi samo ljudi i griješimo , moraš oprostiti jer postoji mogućnosta da zbog te gorčine uskratiš mogućnost i onoj pravoj kad dođe da te obori s nogu

Jeli tako drage moje dame ???? PDT_Love_23