LJUBAV ILI IGLA????

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

mysunrise

Re: LJUBAV ILI IGLA????

Post by mysunrise »

narcohimno wrote:bobane,povrsni druze,ovde se radi o dilemi njenog decka...prema tome ja sam se osetio slobodnim da budem pronicljiv i dam odgovor umesto njega...izvini...ako sam TEBE necim uvredio...
hm.... pa istina je da on dilemu nije ni imao jer birao je iglu, zar ne? Znači nema dileme!
Mislim da ni sada nije u dilemi , opet je izabrao, ovaj put ljubav! Ja vjerujem da on ni sad nije u dilemi,jer nikad nije u dilemi! Svaki put kad se za nešto odluči potpuno je siguran u tom trenutku, nema dileme, ali ja jesam jer se pitam koliko dugo će biti siguran !
...iva...

Post by ...iva... »

ćao mysunrise... pročiah tvoju ispovijed...

stvarno ti nije lako, a ja te napade onako?? a jbg desilo se...

Vidim da si u Zg... morat ćemo da se nadjemo na kavici... jer i ja sam tu.... pa javi...

obećajem da ću biti fina i dobra.... heheheh
:-D :-D
jana

Post by jana »

Vidim da si temeljita i analiticna.Imas zdravu pamet.To ce te u tvojoj situaciji spasiti.Sa svojim emocijama nikad nije lako izaci na kraj,ali,tvoje racionalno i konstruktivno,uvijek ce te opredjeljivati.Ti si dobro,imas svoju ravan i ravnotezu,i to cini tvoj horizont zdravim.Ti ces vidjeti kako se stvari odvijaju u buducnosti,i donijet ces svoju i samo svoju odluku.
Zelim ti da danas zivis jedan lijep dan.
narcohimno

Post by narcohimno »

Žao mi je što tako misliš, jer to opet dokazuje puno toga što se mota po tvojoj glavi i žao mi je i zbog toga , ali neću ulaziti u to
ovo mora zvucati grubo da bi imalo efekta...serem ti se u razmisljanje...ti dokazujes i znas sta se meni mota po mojoj glavi???zdrav sam,prav i sto je najbitnije cist...skinuo sam se solo a najvise mi je pomogao moj inat koji su i neki odavde stvorili.mogu vam reci i da sam pomalo i uzivao u paklu skidanja jer sam rascistio sa sobom bitne stvari...jebe mi se za dop i za kurve...ionako me nije radio nesto(bar ja tako ne zamisljam dobar rad)nego sam ga koristio kao lek zbog kurvi...iako ne slusam rep i ne gotivim nesto ajsa nigrutina slazem se sa njegovom izjavom koju je dao za zene kada je izasaoETO,TO MI SE MOTA PO GLAVI I DOSTA VISE O TOME???SVE STO SAM PISAO TEBI BILA JE ZAJEBANCIJA JER MI JE BILO DOSADNO I GOTOVO!!!
mysunrise

Post by mysunrise »

...iva... wrote:ćao mysunrise... pročiah tvoju ispovijed...

stvarno ti nije lako, a ja te napade onako?? a jbg desilo se...

Vidim da si u Zg... morat ćemo da se nadjemo na kavici... jer i ja sam tu.... pa javi...

obećajem da ću biti fina i dobra.... heheheh

:-D :-D

mene tebe strah :D

pa bilo bi mi drago! Koji si kvart?
mysunrise

Post by mysunrise »

jana wrote:Vidim da si temeljita i analiticna.Imas zdravu pamet.To ce te u tvojoj situaciji spasiti.Sa svojim emocijama nikad nije lako izaci na kraj,ali,tvoje racionalno i konstruktivno,uvijek ce te opredjeljivati.Ti si dobro,imas svoju ravan i ravnotezu,i to cini tvoj horizont zdravim.Ti ces vidjeti kako se stvari odvijaju u buducnosti,i donijet ces svoju i samo svoju odluku.
Zelim ti da danas zivis jedan lijep dan.

Puno ti hvala Jana! I ja tebi želim da ti ovaj i svaki idući dan budu ispunjeni srećom, mirom i zdravljem ( kako tjelesnim , tako i duhovnim ) !
Svima vam to želim od srca!
mysunrise

Post by mysunrise »

narcohimno wrote:Žao mi je što tako misliš, jer to opet dokazuje puno toga što se mota po tvojoj glavi i žao mi je i zbog toga , ali neću ulaziti u to
ovo mora zvucati grubo da bi imalo efekta...serem ti se u razmisljanje...ti dokazujes i znas sta se meni mota po mojoj glavi???zdrav sam,prav i sto je najbitnije cist...skinuo sam se solo a najvise mi je pomogao moj inat koji su i neki odavde stvorili.mogu vam reci i da sam pomalo i uzivao u paklu skidanja jer sam rascistio sa sobom bitne stvari...jebe mi se za dop i za kurve...ionako me nije radio nesto(bar ja tako ne zamisljam dobar rad)nego sam ga koristio kao lek zbog kurvi...iako ne slusam rep i ne gotivim nesto ajsa nigrutina slazem se sa njegovom izjavom koju je dao za zene kada je izasaoETO,TO MI SE MOTA PO GLAVI I DOSTA VISE O TOME???SVE STO SAM PISAO TEBI BILA JE ZAJEBANCIJA JER MI JE BILO DOSADNO I GOTOVO!!!
A jbg Narco! Ti ni sam ne znaš! :D Nisam ni ovaj put ništa loše mislila, ali stvarno više nema smisla truditi se objašnjavati ti to! Ti si jedan u žene razočaran, mrzovoljan ,pomalo depresivan dečko! Ako je ta tvoja bila 'kurva' kako ju zoveš, ne znači da su sve žene kurve! Drago mi je da si 'riješio' problem sa dopom , ali i on dolazi iz nekog dubljeg problema, koji ja pretpostavljam da je to tvoje razočarenje u tu djevojku! Narco, oprosti njoj, oprosti sebi i idemo dalje ! Nije zdravo za tebe tako mladog da si u takvom raspoloženju i koja dosada hej, vidi lijepog vremena vani, idemo..... ne znam ..... trčati :D
mysunrise

Post by mysunrise »

narcohimno wrote:I JESI KRIVA ZA SVE...zato nemoj svirati kurcu i odmah da si mu posvetila zadnji atom svog zenskog postojanja...JEL` JASNO?pogledaj na moju sliku i videces koliko sam ozbiljan....

:D :D :D

ovo nisam odmah ni skužila :D :D :D
budem, budem ali po zasluzi naravno :D :D :D
narcohimno

Post by narcohimno »

Ti si jedan u žene razočaran, mrzovoljan ...TAKO JE!!!I NARAVNO DA NE TREBA VISE OBJASNJAVANJA!BRAVO!A ti jano ne moras uvek prosipati svoje "mudrosti" i stajati na stranu onoga ko ima sukob misljenja samnom,ne treba njoj advokat!!!znam da si starija zena,da imas iskustva i te fore...ali iskuliraj malo.
mysunrise

Post by mysunrise »

[quote="narcohimno"]Ti si jedan u žene razočaran, mrzovoljan ...TAKO JE!!!I NARAVNO DA NE TREBA VISE OBJASNJAVANJA!BRAVO!A ti jano ne moras uvek prosipati svoje "mudrosti" i stajati na stranu onoga ko ima sukob misljenja samnom,ne treba njoj advokat!!!znam da si starija zena,da imas iskustva i te fore...ali iskuliraj malo.[/quote

:D :D :D evo ga na ! :D :D :D Ovo me sad podsjeća na ono samnom i Ivom , kada sam ja njoj pisala da tebi ne treba advokat, ali čuj svi smo tu i imamo pravo komentirati što želimo i kad želimo, zar ne? Ja i Iva možda još i kavicu dogovorimo :D i meni je baš drago što je ispalo sve tako pozitivno, iako nam se mišljenja razilaze u nekim stvarima. To tako mora biti!Nebi bilo dobro da svi mislimo isto!
?Zato se ja ne ljutim na tebe što god napisao, jer tu smo da razmjenjujemo mišljenja , a mišljenja su različita i svačije treba poštovati! Sto ljudi sto ćudi!
Mislim , ja vjerujem da je nama obadvoma zapravo zabavno da se malo 'cimamo'(bar meni je :D ), bar se nasmijem kad otvorim post, ali mislit će ljudi da se ne podnosimo :D :D :D
I nemoj biti razočaran u žene, jer svi smo mi samo ljudi i griješimo , moraš oprostiti jer postoji mogućnosta da zbog te gorčine uskratiš mogućnost i onoj pravoj kad dođe da te obori s nogu :wink:
Jeli tako drage moje dame ???? PDT_Love_23
Post Reply