ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.
Moderator: sanela
Re: ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.
xexe...i ja brate juche popodne ubodem na ruletu oko 100e! pochastio sam sebe jednom "puma" trenerkom koju sam nedavno overio u izlogu i josh mi ostalo kusura za troshak...sve u svemu divota jedna...shta reci...osim da mi je srce ispunjeno beskrajnom radoshcu...jbg, volim novac... 

u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Znam...Vidim dusho od covjeka...I ja, Tvoja sestrica, kao shto vidis, mosh u mojim postovima vidjet
bar dio shto pruzas, cime zrazis, a ssestrici znacis
Zelim Ti ja
Vlado, too much puta sam citala koliko si para digao na Wett Birou ali nikad kako si na necemu s gustom potrosio lovu??? to mi je full bed,ozbiljno,imas ok platu ok to se sve lako sprzi,iako mi se cini da si jos s starcima ali za sta ti trosis lovu,ne zivis sam,nemas neku curu ili zenu ili djecu ili dugove,na sta osim na vikendaska opijanja,ono 300maraka,600 maraka, pa tu neke bijesne kvote? di to ide?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- Zona Sumraka
a non stop pegla o onim Portorikankama...i hladjenju jaja na nekoj plazi tropskog ostrva...
Bar cemo se ispraviti..Hvala Vladopegla
Hahahhahaha, primijetio sam Heroina da sjedis pogurena pred kompjuterom. Ispravi se !... Probudim se jutros, dan kao iz snova. A osjecam se uzasno, zuljaju me oci, tresem se kao Jermenija, boli me stomak i glava i nemam snage... Sinoc sam bio uzasan. Pretjerano pijan. Sreca pa se nisam glupirao, samo sam pijano blejio po kafanama. Sad kontam otici na samokaznjavanje u teretanu, cim vas upoznam sa svojim materijalnim stanjem
.
Sun, vjeruj mi da moju platu uopste nije tesko potrositi. Biti broker u Bosni znaci imati jedva nesto vise keša od prosjeka (npr. moja plata je 1500 KM, sto nije nista specijalno)... Imam jednu mnogo gadnu pozajmicu koju stalno produzujem jer su pare uvaljene u akcije, a placam kamatu svakog mjeseca i to mi jede otprilike pola plate. Ostatak uglavnom popijem i prokockam. Da, zivim sa starcima i to mi uopste ne smeta, svakako nemam namjeru da se zenim i zasnivam svoju porodicu i to... Jebes ga.
A tropsko ostrvo i meleskinje su posebna prica. To cu ostvariti jednog suncanog jesenjeg dana 2024. godine. Nadam se.

Sun, vjeruj mi da moju platu uopste nije tesko potrositi. Biti broker u Bosni znaci imati jedva nesto vise keša od prosjeka (npr. moja plata je 1500 KM, sto nije nista specijalno)... Imam jednu mnogo gadnu pozajmicu koju stalno produzujem jer su pare uvaljene u akcije, a placam kamatu svakog mjeseca i to mi jede otprilike pola plate. Ostatak uglavnom popijem i prokockam. Da, zivim sa starcima i to mi uopste ne smeta, svakako nemam namjeru da se zenim i zasnivam svoju porodicu i to... Jebes ga.
A tropsko ostrvo i meleskinje su posebna prica. To cu ostvariti jednog suncanog jesenjeg dana 2024. godine. Nadam se.
A FRIEND IN NEED IS A FRIEND IN NEED
Kakav si Ti mazohista, Vlado?!Au, zao mi te je:}...Ja se vala trcanjem moram kaznit, kolko je sad:}Sad kontam otici na samokaznjavanje u teretanu
40 bivsih dzankoza tetoviranih,celavih debelih u istoj prostoriji slave Boga pevaju mu ...predivni trenutci...