ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
narcohimno

Re: ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.

Post by narcohimno »

I ja to volim, samo se nije duuuuuuuuuuuuuuuuugo desilo.... (da li je ovo dovoljno u!?)
hehe...[/quote]
vala sto jes,jes
heroinapg

Post by heroinapg »

Volim kada sam ispunjena
narcohimno

Post by narcohimno »

najvise volim kada sam uradjen,tad me sve ispunjava...e sad posto su skupe navike u svakom smislu,resen sam da se odvojim od svoje velike ljubavi...vreme ce da leci sve rane zar ne?
mysunrise

Post by mysunrise »

smijem li ja uopće sudjelovati, s obzirom da nisam narkoman /ka ili će te me otjerati :shock: :D ???
...iva...

Post by ...iva... »

dobrodošla mysunrise, naravno da možeš sudjelovati.... u svemu.... :-D
mysunrise

Post by mysunrise »

Iva, hvala puno na dobrodošlici, iako mislim da mnogi možda i neće misliti tako! Možda će zbog nekih stvari koje napišem misliti da nemam pravo na to, jer ja sam ta koja nisam 'jedna od' , iako nije da nisam probala ! Mnogi narkomani misle da oni koji to nisu nemaju pojma kako je njima , e pa meni je drago što nemam pojma koji je to 'savršeni' osjećaj dok ti heroin ulazi u krv! Čuj mogla bih ga i ja probati, ali sasvim mi je dovoljno da vidim mog dečka i što mu to radi!
Što ja volim?
Volim disati punim plućima! Volim kad svima u facu mogu reći što mislim i što ne moram skrivati pogled i nikog se sramiti! Volim budna dočekati zoru, uz more! Volim strasno voditi ljubav , opijena samo osjećajem koji u meni budi druga osoba , volim život, volim more, volim ljude , volim sebe ......
I znam da svi vi to volite , pa ljudi hej .... ajmo uživat u onom što je zaista lijepo i dragocjeno.
možda ne znam kakav je osjećaj kada se ubodeš , ali znam da je kukavički! Toliko sranja sam prošla u životu i smatram da bi najviše ponizila sebe da si to napravim !
Ne osuđujem, samo pokušavam ukazati na činjenicu da onaj tko želi može sve!
Moj dečko se jednom skidao na suho ! 20 dana, bez bilo kakve kemijske supstance! Ništa, samo moja ljubav...
hm.... nije bilo lako! Deset dana nitko nije oka sklopio! Iako sam radila po 12 h , ostajala sam budna s njim , stavljala mu hladne obloge na čelo, uspavlivala ga i smirivala kao dijete!
Onda se vratio u Zadar i trebalo mu je točno 3 dana da se ubode! :smt075
Ja se pitam what a f... , zar se nije moglo nekim tabletama , zar nije moglo ovak, onak ....
ma džaba i onda shvatim pa hej.... svih onih mojih tisuće neprospavanih noći, molitve, sav moj trud.... ma nije to moja borba , da je ja znam da bih izašla kao pobjednik jer volim život, kao što volim i njega .... ali sve uzalud.
Ljudi, da mogu, ja bih to učinila za svakog od vas , ali ne može to nitko osim vas! Zar ćeš dozvoliti da te zauvijek poprijeko gledaju i klasificiraju 'vi' , 'mi'? Svi smo mi ljudi, slabi , od krvi i mesa!
Želiš li živjeti ili umirati svaki novi dan ?
zvrky

Post by zvrky »

hehe mysunrise dobro dosla u nas mali kutak :D zanimljivo mi je kao ti narkomaniju posatras nekako olako,da nisam prosla ono sto jesam rekla bih da i nije tesko ostaviti to sranje iza sebe...ali posto jesam mogu ti reci samo jedno a to je da je jako tesko izaci iz svega toga...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
heroinapg

Post by heroinapg »

najvise volim kada sam uradjen,tad me sve ispunjava...e sad posto su skupe navike u svakom smislu,resen sam da se odvojim od svoje velike ljubavi...vreme ce da leci sve rane zar ne?
Tada te sve ispunjava? A je`l ti cilj i fazon da te sve ispunjava, i moze li ikog i to oko sve ispunit? Ispunjavaju li to oko sto se prikazuje kapi neke? dim ili bi ipak nesto trebalo da bude vece? Btw, mislim da je suvisno pitanje, jer, ne znam za ostale, ali i ja sam zavisnik, al apstiniram...a DROGA mi se zgadila i zagadila me. A ispunnjena sam i time, sto mi se droga zgadila!!!a o svojim ispunjenjima sam pisala, Ako Bog da....UP
mysunrise, da zvrky, ote mi qcanje s tastature, dobro dosla/o
heroinapg

Post by heroinapg »

ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.
Postoje ostali TOPICI teme gdje se moze o drogi...Ema, ela, surfujmo malo.PEACE
mysunrise

Post by mysunrise »

Na žalost, shvatila sam da nije nimalo lako! I misliš li da mene ne boli kada gledam čovjeka kojeg volim i s kojim sam namjeravala provesti život kako se ubija svaki dan pomalo, kako me laže da više nikada neće ili bolje da kažem kako laže sam sebe, ali može se! Nemoj mi pričati da se ne može, jer može se! Izdržiš godinu dana pa poklekneš , zašto? Jer ti taština u tebi neda živjeti. Ne možeš kontrolirati vlastite misli! Nisi u stanju sjetiti se pakla kroz koji si prošao i kroz koji su prošli oni koji te vole, želiš samo zadovoljiti potrebe glasa u svojoj glavi za kojeg znaš da je zlo ! Sve se može kada se stvarno želi1
Post Reply