ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
zvrky

Re: ŠTA NAJVIŠE VOLITE,šta vam srce ispunjava radošću.

Post by zvrky »

Uvek se nadje neko ko ce biti uz nas...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

naravno da se nađe,ček i više njih nego što mi to mislimo..................srce mi ispunjava radošću to što sam donjela odluku da počnem da se educiram u nekim korisnim stvarima,što ću biti okupirana učenjem i za to na kraju doibiti diplomu............ispunjava me vlastiti optimizam i povjerenje u vlastiti uspjeh.
sunrise

Post by sunrise »

Volim leci u krevet nocu i prizvati lijepa sjecanja na neku dragu osobu.Tada kad ih prozivim mi se cini da imam toliko snage i energije da bih mogla poletjeti.

Volim uzivati u dobrom obavljenom poslu,npr.kad zicer pospremim stan i uzivam u plodovima mog rada.

Volim biti sama kuci, posebno subota popodne i uzivati u popodnevu u dobrim serijama.

Volim svoju mamu i srce mi je puno kad je gledam i divim se njezinoj ljepoti i zadovoljstvu koje je doslo nakon toliko muka.

Volim cuti pohvalu, priznanje na nesto sto sam dobro napravila.

Volim se smijati s mojom malenom,pricati joj i slusati kako vec s dva mjeseca guguce i ponavlja i frljfa i smije se a na obrzima joj se rupice naprave.

Volim ustati ujutro kad cujem njezin plac i uzeti je u narucje,maziti je i uzivati u tome kako fino papa i cukce iz flasice
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Boban

Post by Boban »

HEJ...dete...to mi je duze vreme vec na srcu sama pomisao me cini srecnim a tek da ga imam mislim da bi to bilo ono bas bas :D wow
Modesty

Post by Modesty »

Volim da volim
Modesty

Post by Modesty »

danas sam sretna jer ću popiti kafu sa prijateljem sa foruma :D
Modesty

Post by Modesty »

Wauuuuu....zagrliću.pričaću i piti kafu sa dvojicom prijatelja sa foruma...nije li to divno uz sve ostalo dobro,sunčan dan.....i mnogo,monogo drugih sitnica koje ćželim primjetiti oko sebe a dovoljne su da me ispune.
Boban

Post by Boban »

Video sam na ulici baku i deku koji imaju 70 godina sigurno setaju i drze se za ruke predivno sam se osetio...ljubav...vernost
rajouno

Post by rajouno »

VOLIM...kada posvetim cijeli dan(a ne moram)..citanju svega to me zanima,pripremajuci lekciju unaprijed za cas englekog..kopajuci po internetu,i trazeci nesto zanimljivo sto cu prezentirati na casu..vec unaprije se radujem..jednostavno volim kad sam dobre volje i kad mogu autosugestijom da utice na sebe...
VOLIM...POMISAO...da cu jednoga dana biti majka (ako bog da!)i imati jednu malu bebicu...
biti uspjesan advokati nadasve dobar covjek:)
PER ASPERA AD ASTRA...
Luna

Post by Luna »

wow rajuno.....ti si bash raspolozena danas a? heheheh i optimisticna.....ja chekam taj talas da naidje......ali ....fuck pa ja sam na jezeru..... :-D :-D :-D
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Post Reply