Jutro ekipice moja!
Eto za promjenu jedno lijepo cisto, bistro, suncano jutro, nakon duuugo vremena budim se i shvacam da ne moram niti zelim nista raditi, uciti, zajebavati se sa tim gostovanjima po skolama kao profesor buduci (a zadnja 3 tjedna svaki dan sjedim u skoli, i to osnovnoooj!!!!)
Rijesio sam jucer predavanje, tj. predavao sam skolarcima, dobio ocjenu odlican, i takoder iz pismenog dijela, odnosno one pripreme, takoder odlican! Nije da mi to puno znaci, al opet neki ponos osjecam i bas sam odlucio da necu danas nista raditi.
Dapace, dogovorio sam izlazak...zamislite-ja i izlasci

!!! I to na gej parti. Neki privatnjak uglavnom, ali navodno sa dosta poznatih faca...ma idem tamo malo se usuljati u njihov fensi svijet glamura i selebritija pa cu stat u kut i umirati od smijeha na to njihovo prenemaganje i pokusaje ostavljanja sta boljeg dojma. Osjecat cu se kao Hunter Thompson u kasinu u filmu "Strah i prijezir u LV"
Da ne bi pomislili da imam neke sklonosti...cak sam i curi rekao da idem na gej parti, a ono, ona presretna, kao, zabavi see, uzivaaj!! Pa dakle...
Eh da...cipralex...to novo cudo koje mi evo 4. dan tece zilama... Govore sa svih strana o nuspojavama, mucnini i drhtavicama unutar prvih 4-5 dana dok mse organizam ne navikne. Meni ni m od mucnine, dapace, vjerovatno je placebo, ali duuugo se nisam ovako dobro osjecao. Zapravo sam uvjeren da je placebo, jer lijek rijetko pocinje djelovat za prije od 7 dana...i mislim si, pa zar neko mora u mene neko treba staviti tabletu na kojoj pise "bit ces sretan" i kad je popijem ja sam sretan, odnosno odlucim biti sretan... Cudno, jelda? Ma pit cu ga...vjerujem u placebo al isto tako vjerujem da ce taj lijek odraditi barem dio posla...ipak su ga nahvalili na sve strane svijeta...
Eto, to je sve, nista se drugo ne zbiva, i dalje ne pusim (proslo je 3 i po mjeseca...lakse se dise...), trazim posao, eto cim zavrsim sa jos nekim hospitacijama po skolama a to bi ttrebalo bit gotovo do 5. mjeseca moram pocet radit, trebaju mi pare...mislimo cura i ja unajmiti gajbicu, ma makar 3×3, al za taj luksuz mi treba dobar posao. Bilosto dok ne diplomiram, onda cu traziti nesto bolje...ipak visoka strucna sprema bi trebala nesto znacit?
Ma samo da sam sretan, vec mi je to veeliki blagoslov nakon onih sranja oko nove godine, prelistajte malo unatrag ako se ne sjecate sta sam bulaznio...jel tableta ili ja, zaboli me...eto odoh popit kaficu, sa mlijekom i secerom! 8)
Vas drustvo moje najdraze, puno pozdravljam i puse saljem damama!!!
voli vas jago

My lost...and here we go again...