Prodala sam dusu djavolu za ulazak u raj
Moderator: sanela
Re: Prodala sam dusu djavolu za ulazak u raj
ma ja pevusim kada nesto prica neslusam ga...
Last edited by Boban on Sat Mar 15, 2008 10:27 am, edited 1 time in total.
Vjere u dobro se ne dobije po zasluzi,ona je dar i to ne za cio život,SVAKI TRENUTAK JE OPREDJELJENJE....... samo ti njega ignoriši i opredjeljuj se dobro 

SI sefice i sefe,
ali on me tako jako vuce i cima i grebe me i svasta....majkemi, grozno je, al proci ce
Ljub i pozzzz
Necete mi verovati, sad brojah, ....
Danas mi je 66 dana, jeeeeeeeeeee
:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: 6

ali on me tako jako vuce i cima i grebe me i svasta....majkemi, grozno je, al proci ce
Ljub i pozzzz
Necete mi verovati, sad brojah, ....
Danas mi je 66 dana, jeeeeeeeeeee
:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: 6
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
El sad vidite kako me ganja
hehehehehe ma nemoze ti nista ti si nasa bakuta hehehehe to su samo slova
vaki covjek na ovom svijetu bi mogao da nadje azlog i pravdanje za to sto se drogira!ne kazem da ti je bilo lako,nije ni meni,ali sam ipak prestala...i pronasla ljepotu u ovozemaljskim blagodatima.ne,nije ti diler prijatelj-vjeruj mi!mei je bio momak,i volio me najvise na svijetu..ali ipak je to bilo lijepo samo dok sam ja 'slusala',cim bi krenula po svom-ucjenjivao bi me,maltretirao psihicki..ljubomorisao..a na kraju kad sam htjela da ga ostavim-htio je i da me ubije!ali,ipak sam ziva i evo kuckam tebi-iako znam da nista od ovoga nece doprijetido tebe,jer ti nisi osjetla ou losu stranu dopa sve ti je jos uvek haj flaj,i vjeruj mi ako je ko imao sve -ja sam imala,i sjebala skoro sve 3 godine na heroinu-kamo srece da sa stala na vrijeme ...dok nisu prosle godine,dok su me ljudi savjetovali..ali ne ja sam bila najpametnija,bas kao ti sada..svi su mi bili smijesni i glupi-ja sam otkrila ameriku!!!ubrzo sam ostala i bez tih sto su mi zeljeli dobro i gledala samo iskezene zube dilera zeljnih da ti uzmu ono malo duse i ponosa sto ti je ostalo,ostala sam sama...u svijetu iskrivljenih snova...ne dozvoli da prodje jos nijedan dan a ne mjesec i godina u tom svijetu lazi-zakoraci u ovaj drugi,normalni i bori se kao svi mi-za svoju srecu!pozz
PER ASPERA AD ASTRA...
bakuta necemo slusati djavolcice i oni ce otici,ignorisacemo ih vazi?
'KOD UNUTRASNJIH BORBI KOJE COVJEK VODI SA SAMIM SOBOM I SA NEPOZNATIM SILAMA U SEBI,VAZI VISE NEGO IGDJE PRAVILO:"NE PREDAJ SE NIKAD!!!"'
'KOD UNUTRASNJIH BORBI KOJE COVJEK VODI SA SAMIM SOBOM I SA NEPOZNATIM SILAMA U SEBI,VAZI VISE NEGO IGDJE PRAVILO:"NE PREDAJ SE NIKAD!!!"'
PER ASPERA AD ASTRA...
prelep post bebo ljubim te.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!

Nego celo jutro perem sudove, sirim ves i razmisljam o pitanju sto ga postavi TotalnaEdiktusa
Ja stvarno ne znam NI DANAS sta cu sa sobom i kako cu, ali veruj mi jedno barem znam:
ZNAM STA NECU!!!
PDT_Love_18 Rajouno