JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

joesspappa

Re: jos samo jednom?

Post by joesspappa »

Ja jos nisam sreo neinteligentnog narkomana...

Cuvaj se!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
narcohimno

Post by narcohimno »

za sve postoji prvi put druze...cuvaj se i ti.
narcohimno

Post by narcohimno »

koji sam se kurac drogir`o...
narcohimno

Post by narcohimno »

al` nocas ako slusa,nek` cuje boool...odbrojavanje nanosekundi se polako privodi kraju... samo sat vremena do odlaska na posao.jos jedna noc privedena kraju,krevet kao cigansko naselje,neprovetrena soba bazdi na smrt a ja nemam hrabrosti otvoriti prozor jer drhtim vec pri pomisli na to...kad samo pomislim koliko je auto sad hladan i koliko je memljiva kancelarija,pomislim cemu borba...ali nemam snage sad tipkati neka moja dubokoumna natezanja proizasla iz paklene noci...
saša-ex

Post by saša-ex »

joesspappa wrote:Ja jos nisam sreo neinteligentnog narkomana...
To je još jedna od priča, kao svi narkomani su inteligentni...Naravno da nisu, sreo sam i glupe, i neobrazovane, i zle, i pokvarene...I sa druge strane, da smo svi mi nešto kao mnogo pametni, pa ne bi visili na ovom forumu... :D
SAMO CEO ŽIVOT...
heroinapg

Post by heroinapg »

Pitam se, pitam se, da`l je ovo teško znati, ili mene sreċ prati-..Smijem li samo još jednom poslat post-a od 9-og, naravno postim
narcohimno

Post by narcohimno »

moram se sloziti sa salom,glup i neobrazovan jesam ali nisam siguran za ovo ostalo...upravo sam dosao sa posla u poluraspadnutom izdanju.danas su uveli neke novine u firmi.pocastvovali su me kopir aparatom u mojoj kancelariji tako da tek sad nemam privatnosti...sad nonstop zuje po kancelariji sa tonom hartije...mislim da je aparat spravljen za vreme drugog svetskog rata pa u skladu sa tim ima i umilne zvuke koji tako nezno miluju moj nervni sistem...zvuci kao da meljes kukuruz u prekrupacu pa sam samoinicijativno trazio da odnesem neke racune nebi li bar malo izasao iz kancelarije i odmorio glavu...ali opet sam se zajebao...prvo sto jedva hodam a drugo sto je ceo svet danas resen da me jebe.zamislite,jedva se dogegam do jedne firme i taman da urucim racun kad ce gospodja meni-aaa,pa ovde nema pecata,ne bi mogla ovo da primim uostalom to si mogao i ti da falsifikujes...pogledao sam je iskolacenim ocima sa podocnjacima do zemlje i uljudno je upitao-gospodjo,zar vi stvarno mislite da ja nemam pametnija posla nego da bauljam po gradu sa racunima koje sam licno iskopirao za neku firmu???gospodja u poodmaklom klimaksu se malo zamisli i rece-dobro ajde primicu ovaj put...i posle se cude kada osvane u novinama naslov"manijak izasao sa masinkom i resetao ljude dok nije ispraznio ceo sarzer"...stvarno sam odlepio i morao sam sebi da zavrsim 5 trodona da ih razvucem na jos pet veceri da bih bar malo dusom danuo i spavao...neka sam najveca pizdurina ali ja neznam kako da se drugacije izborim sa ovim stanjem.stvarno cu ovih dana ozbiljno razmotriti ideju da odem kod nekog privatnog psihica pa sta mi bude...pozdrav
rajouno

Post by rajouno »

pa razmotri,sta drugo....
PER ASPERA AD ASTRA...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Mislim da si se zajebo, trodoni ti ne trebaju. Ako pogledas u kalendar, vidjeces da je danas cetvrtak i da do subote ima jos samo jedan jebeni radni usrani dan... A sutra si lijepo trebao stisnuti zube na 8 do 10 sati, a poslije posla kao covjek svratiti u kafanu i napiti se kao konj. U subotu bi se probudio naspavan i mamuran. Ponedjeljak bi vec bio bolji i od krize bi ostala ruzna uspomena... Za normalan san ima samo jedan lijek - vrijeme. Jebiga, ne moze preko noci.

Sto se tice psihica, kontam da kod njih ima svrhe ici jedino ukoliko si rijesen da budes iskren. U drugom slucaju, bacas pare.

Eto.
dragonesa

Post by dragonesa »

ceo zivot mi se svodi na to.da mi neko ponudi dzak sa devedesetdevet picki i jednim kurcem i jednim izvlacenjem,ja bih se uhvatio i izvukao iz njega kurac-eto te sam ja srece...
svi bejahmo iste, dok nismo odlucili da se ne oslanjamo na sibice i sumanute ideje da o nasoj sudbini moze odlucivati neko drugi do nas samih.
jebote,sve me sastavilo danas.kroz glavu mi je prosao fles prethodnog zivota i konacno sam saznao pravu istinu o sebi.znate li sta sam bio u predhodnom zivotu???da,da pogodili ste iz prve,bio sam GOLO GOVNO!jebiga, malo sam napredovao kroz inkarnaciju,sad sam samo GOVNO ali u cvrstom agregatnom stanju...eeee,kako istina o sebi ume da boli ljudi,s
shvatio si i prihvatio prethodni zivot. pomiri se sa sobom i kreni dalje, makar kao g. u cvrstom agregatnom stanju, ali nismo nista cistiji ni kada nas majka izbaci onako modre i sparusene iz svoje utrobe.
rode nas ne donose.
tada bi smo bili cisti i vec u pelenama.
ovako, ako se vremenom i intoksikujemo.........ej! koliko se secam imas 26 god, ja 33.
i vidim nov pocetak.
ja ga stvaram. naglasak na ja.

a The dana ce biti jos, da se ne lazemo.
mnogo njih. naoruzaj se i cekaj ih spreman. dovoljna ti je zelja da ne budes vise golo, dijareicno stanje.
i pricas kako te je jedan djon drzao u zivotu.
vazi.
koliko bi jos dugo to trajalo?
dva, pet djonova, pa "martinkom" u vrata.
tvoja, samo tvoja vrata.
onda ces se zakljucati.(locking)
zakljucati.(stoned)
i onda?
veruj mi, svako sledece skidanje je mnooogo gore od predhodnog.
iz sromnog licnog iskustva ti pricam.

i molim te, mada se sa Vladom dogovorih nesto oko nase, moje i njegove, komunakacije, a ja komuniciram sa njegovim savetom: zajebi alkohol.
obeznanices se i uraditi se ponovo.
ako ne prvi put, nekog od narednih, da.
mozda i ne, ali ces se ponovo vratiti u tecno agregatno stanje, bar ces se tako osecati.
a osetio si se dovoljno.
prestao sa trodonima, zameni ih alkoholom?!

ne daj se!
samo sebi!
"samo danas budi str8."
sutra je nepoznanica.
ali kada se probudis, sutra, sjebi te minute-vekove, recenicom "samo danas".
"i tako dan za danom pred velikim ekranom"
ogledalo.....
vidi sebe, zaviruj i unutar sebe ma koliko bolno bilo.
bol ce proci kada ga prihvatis, a potom se pomiris sa samim sobom i sranjima koje si pravio i sebi i drugima.
ne daj mu ni predsoblje da ti sjebe.
polako.
step by step.
opet kao beba, naucices vremenom da hodas.
ali shvati da treba vremena i za to.
prvo naucimo da dizemo glavu, potom da sedimo, onda puzimo, potom lagano stajemo na svoje noge i pocinjemo da trckaramo.
pred tobom je maraton.
ali samo svoj, takticno, stedeci snagu, mozes ga preci.

ljubim te
Post Reply