Da li imate neki hobi osim...
Moderator: sanela
Jao,umetnicke duse! Ja sam crtala jos od detinjstva,pa kako sam nekada bila izraziti filantrop,crtala sam portrete,ali sam ih sve spalila pre 5 godina,sad mi zao,vise nikada olovku u ruke uzela nisam. Izvajala sam od gline Kleopatru i obojila sve kako treba,extra je ispalo,i izvajala sam lobanju a to nije dobro ispalo. Za muziku nemam nikako sluha,a uvek mi je zelja bila da znam pevati,ali jebiga. Fotografiju takodje obozavam,jednom sam napravila 74 snimka kanjona Morace i bila zaljubljena u svoje fotografije. Na izlozbu cu i ja rado gledati da dojem,hvala puno na pozivu.
Nisam se salila i ozbiljno cu vas pozvati na izlozbu. Planiram je za iduci jul ili avgust. Bicete obavesteni na vreme. Grad je u Srbiji... o tom potom
A sto se hrane tice, za one gladne cu nesto vec smisliti...
Hihi, moja mala vesela druzina... Ej ljudi, moje skidanje napreduje... ali... dosadno mi je, prazna sam, depresivna, vise me nista ne boli, ali nemam snage nizasta... ali guram. Ni od lekova nista ne uzimam vise...
Nista ne mogu da radim - jos uvek. Ni na posao ne idem... Do ponedeljka.

Hihi, moja mala vesela druzina... Ej ljudi, moje skidanje napreduje... ali... dosadno mi je, prazna sam, depresivna, vise me nista ne boli, ali nemam snage nizasta... ali guram. Ni od lekova nista ne uzimam vise...
Nista ne mogu da radim - jos uvek. Ni na posao ne idem... Do ponedeljka.
Sad kad spomenu variolu veru - to je jedina bolest koje se stvarno bojim!
Ono - valjda mi je ostala iz detinjstva trauma od istoimenog filma...
malo offtopic...
hobi.. ja volim da radim sve posle čega ću u rukama imati gotov proizvod... pa tako pomalo slikam, uglavnom saksije i tako to..., pa čak znam i da iskrojim nešto!
onda, snowboarding mi je opsesija... a oko skupljanja, ja skupljam ribice... figurice od ribica, koje onda lepim po zidovima, plafonu, ugrađujem u daske za wc šolju i slično... uglavnom, kod mene gde god pogledaš garantujem da ćeš videti barem 10 ribica...
Čak Omare imam i neke "sarajevske" ribice koje su mi pravili studenti vaše Akademije, kad sam bila poslednji put...
Šteta pa nema ni jednog smajlija sa ribicom...
:smt005
Ono - valjda mi je ostala iz detinjstva trauma od istoimenog filma...
malo offtopic...

hobi.. ja volim da radim sve posle čega ću u rukama imati gotov proizvod... pa tako pomalo slikam, uglavnom saksije i tako to..., pa čak znam i da iskrojim nešto!

Čak Omare imam i neke "sarajevske" ribice koje su mi pravili studenti vaše Akademije, kad sam bila poslednji put...
Šteta pa nema ni jednog smajlija sa ribicom...