Jebiga. Trodoni i pivo nakon 10 dana. Ne zvuci kao dobitna kombinacija... A podsjetilo me na mene od prije par godina.
Narcohimno, apstinencija ti je na zesce klimavim nogama i moras odmah nesto konkretno da uradis... Ozbiljno. Trazi, jebiga, pomoc.
A bice vremena za izlaske i pivo.
JOS SAMO NIJEDNOM
Moderator: sanela
Re: jos samo jednom?
upravo sam se probudio iz mrtvih sa mucninom u stomaku i kiselinom u ustima,znaci ziv sam posle horor opere.znam vlado da je cela ova situacija na klimavim nogama ali ja sam jednostavno osudjen da ovo izguram sam.jedino,mozda da se obratim nekom privatnom psihijatru jer ne zelim nositi dosije lecenog narkomana.to bi mi poremetilo neke planove koje sam zacrtao.naime,imam plan kako da se obogatim do leta...ne pricam sad o neznam kakvom bogatstvu,samo da si mogu priustiti BMW 525 i jos par sitnica koje zivot znace...BMW je moj san od kako sam napunio dve godine,vec tada sam ,kako kaze moja keva,crtao njegovu oznaku na svakom papiru.kada pomislim na ostvarenje sna,dop se pretvori u makovo zrno(koje poredjenje) i nema sanse da sad upropastim preko 40 dana borbe(prestao sam da brojim).odoh sad da istrcim koji krug pa se citamo posle.
Only God knows
The whole sky glows
Maybe lightning strikes twice
The whole sky glows
Maybe lightning strikes twice
Kako ja nekolko puta rekoh-sad qcam-isto mislim "dzukela ne postaje-nego ostaje dzukela tokom drogiranja. Elem, slusala sam muzike-METAL< PUNK< ROCK-never dies!...ove mixeve...sve to datira od UPSa...Mislim da je odgovor...DA UP-Slusao/li smo muziku i prije drogiranja, bili buntovnici i prije i posle?!
Watching horror films the night before
Debating witches and folklores
The unknown troubles on your mind
Maybe your mind is playing tricks
You sense, and suddenly eyes fix
On dancing shadows from behind
Horore smo dozhivjeli i prezhivjeli? Moguce i nemoguce nevolje?!Trikove, manipulacije, igrice?! Sjenke...
Imas i Ti svoju sjenku.... A jedino te ona prati???
A Ti joj se vrati!
Ja

Watching horror films the night before
Debating witches and folklores
The unknown troubles on your mind
Maybe your mind is playing tricks
You sense, and suddenly eyes fix
On dancing shadows from behind
Horore smo dozhivjeli i prezhivjeli? Moguce i nemoguce nevolje?!Trikove, manipulacije, igrice?! Sjenke...
Imas i Ti svoju sjenku.... A jedino te ona prati???
A Ti joj se vrati!
Ja
slatkisi su mi velika slabost,evo bas sada glabam milku od 300gr.sa ukusom jogurta od jagode...mljac,slurp,mljac,mljac...kvrc...sta je sad...?da,da drustvo ladno mi je napukla ova moja kljova i sad mogu da se jebem.moji osmesi od uveta do uveta su proslost...sada cu malo morati da se osmehujem u stilu zevanja,znaci ruka na usta.bedak...a kako sam lepo krunio cokoladu.imam i svoj ritual.ja je ne jedem kao obicni smrtnici vec sa razumevanjem.prvo odgrizem gornji deo pa posle toga izmuljam u ovoj mojoj rupcagi od usta fil iz sredine,e onda na kraj dolazi doji deo...i tako,kocku po kocku...ali kakve to veze(pitacete se)ima sa ovom temom???nikakve,hteo sam samo nesto da napisem iz svog burnog zivota i njegovih izazova.najnoviji izazov ce biti moj sutrasnji odlazak kod zubara kasapina gde mogu samo da se nadam samaru kao vrsti anestezije jer nemam lovu za privatnika...eeee zivote,varalico stara...
...lijep pozdrav narcohimno...i ja se davim slatkišima...bolje reći tortom...sretno kod zubara...

WHO DARES,WINS
Narcohimno,pa gdje je zapelo?Kako zub druže?
bio sam jutros kod zubara,ali...znate li za onaj cuveni sindrom,bez obzira koliko vas rasturao taj mali kurvin sin od zuba,cim udjete u cekaonicu bol momentalno prestaje?e to mi se jutros desilo i kada sam ja dosao na red nisam bio siguran da je sve to dobra ideja...medicinska sestra rece-izvolite unutra,vi ste na redu...ja...ovaj...treba da...samo da odnesem tetki lekove!!!ladno sam podvio rep a knjizica ostade u bolnici.inace nije to jedina neprijatna situacija koja mi se desila od jutros.kada sam pobegao,ovaj izasao iz bolnice sretnem dva drugara iz srednje i posto se nismo odavno videli jedan predlozi odlazak na pice.rekoh-s`obzirom na moje trenutno novcano stanje,od mene mozete popiti samo patos...tako da je placanje resio da regulise drugar sto je sve i inicirao(tako i nalaze red).posle par sokova pade nam na pamet i desert pa je drugar narucio svima po banana split...dzaba zubobolja kada su mi strasti toliko jake...eee,posle duze price u vidu presipanja iz supljeg u prazno,doslo vreme da se plati i tu moj drugar poce sa prepipavanjem dzepova i sledi njegov komentar-ne mogu da verujem da sam pare ostavio u drugim pantalonama!?nisam ga ozbiljno shvatao,rekoh-u redu je...hahaha,dobar fazon,a sad nemoj jesti govna,nego plati...polako sam poceo da uvidjam da je djavo odneo salu i pocelo je dogovaranje ko ce ici da nadje pare a ko ostati da saceka.posto je agonija dogovaranja pocela da traje uz pomne fiksirane poglede konobara,resih da prekinem to i predlozih izvlacenje sibice.pristali su.pogodite ko je izvukao najkracu???ceo zivot mi se svodi na to.da mi neko ponudi dzak sa devedesetdevet picki i jednim kurcem i jednim izvlacenjem,ja bih se uhvatio i izvukao iz njega kurac-eto te sam ja srece...
izvinite na vulgarnostima,ali neznam kako da vam docaram drugacije.morao sam da crvenim kod tetke koja drzi radnju u gradu,od koje sam vec sto puta pozajmljivao uz razne glupe izgovore pa mozete misliti kako je to teklo...uuuuuff,pun mi je k.....svega.eto tako je protekao moj susret sa starim drustvom a u medjuvremenu je ovaj mali govnar od zuba poceo polako da pulsira najavljujuci nove uzbudljive avanture pracene udarcima glavom u zid.
nema sta...LUDENJE,SIZENJE,MADNESS...
izvinite na vulgarnostima,ali neznam kako da vam docaram drugacije.morao sam da crvenim kod tetke koja drzi radnju u gradu,od koje sam vec sto puta pozajmljivao uz razne glupe izgovore pa mozete misliti kako je to teklo...uuuuuff,pun mi je k.....svega.eto tako je protekao moj susret sa starim drustvom a u medjuvremenu je ovaj mali govnar od zuba poceo polako da pulsira najavljujuci nove uzbudljive avanture pracene udarcima glavom u zid.
nema sta...LUDENJE,SIZENJE,MADNESS...
...vidiš,zato ja odgađam svoje posjete zubaru...uvijek kidnem
...šta ću nemam hrabrosti sjesti na onu stolicu,jedino da me čika zubar zaveže za nju....neće više ni da mi zakaže termin...zna da neću doći...
...a ti,narcohimno...sokić po sokić...i peh
...znam da ti situacija nije nimalo bila smješna...ali kad sam čitala tvoj post...nisam se mogla suzdržati...odvalila sam se od smjeha...kao da ti nije dosta sopstvene muke...

WHO DARES,WINS
danas je predivan dan koji me inspirise kako da sebi oduzmem zivot na sto kreativniji nacin...da li da se polijem benzinom i zapalim nasred trga?vec vidjeno,moram biti kreativniji a i pada kisa pa se bojim da bi preziveo sa teskim telesnim opekotinama.mozda da se zaletim sa jedno 180 pa pravac u sleper od 10 tona...??hmm,imam utisak da bi se posle kraceg vremena osvestio u bolnici uz izjavu doktora-momak,paralizovan si od vrata nadole pa probaj sad da se ubijes hehe...ili ipak da probam bungie jump sa zgrade bez konopca..???nema kod nas bas visokih zgrada a i nebih da sad pravim spektakl od sebe,odustajem od te ideje bar dok ne smislim nesto pametnije...jebote,sve me sastavilo danas.kroz glavu mi je prosao fles prethodnog zivota i konacno sam saznao pravu istinu o sebi.znate li sta sam bio u predhodnom zivotu???da,da pogodili ste iz prve,bio sam GOLO GOVNO!jebiga, malo sam napredovao kroz inkarnaciju,sad sam samo GOVNO ali u cvrstom agregatnom stanju...eeee,kako istina o sebi ume da boli ljudi,sad znam koji je bio pravi razlog mog gudriranja ali ga necu podeliti sa vama...imam i ja osecaj za sramotu i stid...odoh sad kod privatnog zubara da se najebem keve ovom kurtonu od zuba pa mi se mozda raspolozenje malo i popravi.danas sam inace ukinuo i onaj jedan jedini troks koji me je odrzavao u zivotu pa cemo videti kako ce se stvari dalje odvijati...IRON IS DOWN...FOR NOW...