JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
narcohimno

Re: jos samo jednom?

Post by narcohimno »

I`M SITTING HERE IN THE BORING ROOM
IT`JUST ANOTHER RAINY SUNDAY AFTERNOON
I`M WASTING MY TIME,I GOT NOTHING TO DO
I`M HANGIN AROUND,I`M WAITING FOR YOU
BUT NOTHING EVER HAPPENS,AND I WONDER???
ISOLATION IS NOT GOOD FOR ME...
Modesty

Post by Modesty »

Dragi moj brate po borbi,ja se liječim u fensi klinici ali sam se prije nje uvijek skidala skoro na suvo......sa dva ipo grama sam se skidala sa 10-12 trodona i sa kojim benzosom.Ako imaš problem sa nesanicom onda uzmi lijek za spavanje a ne trodon.......Preporučpam ti to kao sestra sa najboljim namjerama i nemaš potrebu za ironijom.....sa srestvim sa kojima smo se drogirali i sa drogama nema i nepostoji SAMO MALO(4 kom) to je kao za alhosa samo jedna čašica...ma neću ti pametovat jer zbilja vjerujem da ti to imaš negdje u glavi.

Svako dobro
heroinapg

Post by heroinapg »

So understand
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.

sometimes i find it rather hard to forget
some things you said weren't really that bad
but it's a promise you made to me
said the words and didn't mean a thing
narcohimno

Post by narcohimno »

you run,never stop,
gotta win,gotta run till you drop.
keep the pace,hold the race
your mind is getting clearer...THE LOOOOOOONLINEEEEEEES OF THE LONG DISTANCE RUNNER...danas sam u skroz cudnom fazonu.
kritika

Post by kritika »

Bia u njemu ili van njega,nedaj se.
Naprid guraj prika moj,naprid.
narcohimno

Post by narcohimno »

upravo sam se vratio iz grada,bogami dobro tresten.izasao sam da iskuliram uz sok,ali me je atmosfera ponela i brzo sam zavrsio na pivu.bilo mi je pravo dobro sve do momenta kada sam usao u sobu i sada me sibaju emocije uz prilicno nemiran rad ovih tudjih nogu prisivenih na moje telo.pitam se da li da nastavim da pijem dok me ne obori ili da iskuliram jer sam solo cuganje uvek smatrao za najgori zlocin prema sebi.posto me drmaju emocije reci cu samo to da mi je ovaj forum dosta pomogao jer me je podsetio da nisam sam u ovim govnima.cak sam i neke ljude pomalo zavoleo(verovatno se prepoznaju dok citaju ovo pijano baljezganje).odoh da otvorim pivo jer sam u situaciji ni tamo ni ovamo,pa sta bude.veliki pozdrav od pijanog,nadam se,bivseg dzankija.UP THE IRONS!!!
nadin

Post by nadin »

...hahaha....pivo...zaboravila sam i kako izgleda...ja sam na čaju...očajavam....pozzz :drinkers:
WHO DARES,WINS
narcohimno

Post by narcohimno »

ma kakvo ocajavanje nadin,zivot je isuvise kratak da bi trosili dzaba vreme na to...kao ja sam sada janpi i prosipam i sirim lazni optimizam,sta cu nemogu da se obuzdam...I`M A MAN WHO WALK ALONE...
nadin

Post by nadin »

...da,da...kratak je... :-D :twisted: :-D
WHO DARES,WINS
heroinapg

Post by heroinapg »

sirim lazni optimizam-Je`l fake optimizam? A Man who walks alone???
Post Reply