Ovako , da i ja ovdje zapocnem svoju pricu .. Dakle , sve je krenulo prije neku 1.5 godinu , kada sam sa prijateljim u svom gradskom parku zapalio prvi joint . Ono , kazu da ljude ne udari prvi put , ali mene je bas ono udarilo , stalno sam se hvatao za srce da vidim koliko mi je puls hehe , mogu reci da me strah bilo ..

I tako pusio sam jedno 2 mjeseca , pa onda nisam oko 3 mjeseca i onda je pocelo aktivno upraznjavanje ganje u moj zivot . Znaci , pusilo se stalno , na dan po 1 ket - 1.5 ket .. Tako stalno , desetak bi nas se okupilo , uzelo 50 g , otislo u obliznje "planine" i ispusilo tu kolicinu u nekih 5-6 sati .. Massovno pusenje , tako je sve islo do Avgusta ove godine .. Znaci , starci su mi otisli iz kuce , bio sam 3 dana u sam u kuci i normala , kako ide u adolescentskim godinama , odlucio sam da napravim kao neki mali party .. Naravno , uz kolicinu opijata , do tada samo bioloskih .. I hajde ja se pametan napravim i sa dva prijatelja uzmem par exera .. Tada je sve pocelo ; okret za 360 stepeni , razni drukciji pogledi u zivot ; tog dana se sve totalno promijenilo ..Uzeo sam prvi extazi u svom zivotu ; sjecam se dobro , bila je velika kruna na njemu .. Otisli smo kod mene u stan , bilo nas oko 15 .. Cekao sam da me "udari" , jedno 1.5 h a onda sam se poceo ponasati da ni sam ne znam sta sam radio .. Hodao sam po kuci , do tada nisam nikad dozivio taj osjecaj ( znate one pricalice i tako to ) pricao sam sa svima bla bla .. Dobro se sjecam , nisam spavao ni tu noc , ni sljedecu noc , trecu noc sam jedva zaspao negdje oko 5 ujutro .. I tako , bombone nisam uzimao do jedno mjesec dana poslije , tada sam opet uzeo za jedan veliki rap concert ( Unity 07 Tuzla ) .. I od tada nisam uzimao sve do Novembra .. Trava se normalno pusila , pogotovo tokom ljetnog raspusta , zabiljezio sam cak , 57 dana zaredom sa pusio travu ili skunk , preko 3 jointa na dan .. Sve do novembra dok nisam uzeo extasi sa svojom djevojkom .. Uzeli smo prvi put , pa njoj nikoga nije bilo u stanu , pa tu noc , sljedecu noc i sve tako .. Uglavnom , uzimali smo sve do prije 15-20 dana .. Aktivno , svaki petak i subotu , nekad i radnim danima , sve od spirala pa do zelenih smajlija .. Trpao sam u sebe sve, speed sam probao negdje u septembru ali mi se nije nista posebno svidio , uzeo sam ga maximalno 7-8 puta po 0.5 grama , tako nekako ..... Cini mi se da je ovdje kod nas losa brzina , djeluje isto ko dop , samo me smiri , budem gladan i legnem spavati ( nije dop , na drugima fakat ne djeluje tako

) .. I eto tako . uzimam i dan danas exere , nisam ih uzimao preko 15 dana , ali sam proslu subotu uzeo speeda , napravio sam sebi k'o neku mjeru , znaci nista ne uzimam 15 dana , pa uzmem , nista ne uzimam 21 dan pa uzmem , sve produzavam za 7 dana ne bi li se "skinuo" ( ne vjerujem da sam ovisan , mislim koliko sam ja gledao , fizicka ovisnost ne postoji za X , vise mi je to kao neka navika jer sam najljepse momente u zivotu dozivio na exeru i zblizio se s nekim ljudima jako puno ) .. Nego brine me jedna stvar , koliko ce ovo ici daleko , poceo sam kao svaki mladi junkie , sa travom , preko tableta , do praha , samo se nadam da ce i ostati na tome , znaci u svojih 16.5 godina sam probao travu , speed i exere .. Eto , napisite vi nesto , neki savjet ili nesto jako , ja vas volim i ljubim ! Pozz iz jednog grada iz BiH !