A STA KAZETE ZA DZAJU?
Moderator: sanela
-
Re: A STA KAZETE ZA DZAJU?
Pare=droga :finga:
da je kriv-najverovatnije jeste
a da je mogao da se pravi pametan 2001/kao:"prijatelji ne bi ja da se mesam" - opet nije-jer bi ga neko rokno' ~ skonto je matori :"UZMI SVE STO TI ZIVOT PRUZA".................go's around come's around........
da je kriv-najverovatnije jeste
a da je mogao da se pravi pametan 2001/kao:"prijatelji ne bi ja da se mesam" - opet nije-jer bi ga neko rokno' ~ skonto je matori :"UZMI SVE STO TI ZIVOT PRUZA".................go's around come's around........
cucla cucla cuclica
Meni je Piksi sest puta gori lik... Otisao tip u Juznu Ameriku po pojacanja i doveo levate. Stare mi, moja baba sa Romanije bi za 10 minuta provalila da Narkos/Barkos nije fudbaler. Ne znam sta je po zanimanju, mozda je kvalitetan kondukter kome niko bez karte ne moze promaci, mozda se razumije u WW motore ili politicku ekonomiju, ali u fudbalu je kurac. Korner zastavica je bolji tehnicar od njega.
Sejo Kalac/Salas je cupavi retard... Molina pobjegao u Brazil. Lukas ima srcanu manu i vise ne smije igrati fudbal, za Betolingara Misdongarda (kakvo fudbalsko ime) jos nije pouzdano utvrdjeno da li je covjek ili majmun... E da, doveo je jos i Poljaka Bronovickog za tri črvene...
Ja Dzaji nesto drugo zamjeram - utakmicu protiv Selte u kojoj je Drulic dao 3 gola i Zvezda izgubila 3-5 (u Bgd bilo 1-0)... Ta mi je utakmica uzela pola zivota, poslije 2-1 na poluvremenu primamo 3 komada za 10 minuta i pusimo ga. Razbijao sam stvari po kuci. Flasa letjela kroz prozor na ulicu...
Poslije sam saznao da je Stevo Glogovac igrao sa dva zuta kartona i da Zvezda tako gubi sluzbenim rezom... To za svaki slucaj jer je dogovor valjda bio da Selta ide dalje, a da Drulic trpa golove da bi ga uvalili Saragosi (a Dzaja napunio dzepove).
U Bosni mi je mnogo lakse da predvidim buducnost. Npr. prije tri mjeseca je pola mog grada usnilo isti san - da ce Slavija izgubiti od Leotara u Trebinju iz 2 u 1, 4 + poluvrijeme i 7 + na kraju
. Pa smo ojadili MozZart kladionicu
.
Udavih. Prekidam. Jebiga.
Sejo Kalac/Salas je cupavi retard... Molina pobjegao u Brazil. Lukas ima srcanu manu i vise ne smije igrati fudbal, za Betolingara Misdongarda (kakvo fudbalsko ime) jos nije pouzdano utvrdjeno da li je covjek ili majmun... E da, doveo je jos i Poljaka Bronovickog za tri črvene...
Ja Dzaji nesto drugo zamjeram - utakmicu protiv Selte u kojoj je Drulic dao 3 gola i Zvezda izgubila 3-5 (u Bgd bilo 1-0)... Ta mi je utakmica uzela pola zivota, poslije 2-1 na poluvremenu primamo 3 komada za 10 minuta i pusimo ga. Razbijao sam stvari po kuci. Flasa letjela kroz prozor na ulicu...
Poslije sam saznao da je Stevo Glogovac igrao sa dva zuta kartona i da Zvezda tako gubi sluzbenim rezom... To za svaki slucaj jer je dogovor valjda bio da Selta ide dalje, a da Drulic trpa golove da bi ga uvalili Saragosi (a Dzaja napunio dzepove).
U Bosni mi je mnogo lakse da predvidim buducnost. Npr. prije tri mjeseca je pola mog grada usnilo isti san - da ce Slavija izgubiti od Leotara u Trebinju iz 2 u 1, 4 + poluvrijeme i 7 + na kraju

Udavih. Prekidam. Jebiga.
po k ne kuzim
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
da pojasnim.
btw,ja sam vatreni zvezdas..i eto zanimalo me je sta ko ima da kaze na cinjenicu da je juce uhapsn D.DZajic bivsi predsjednik kluba,sa optuznicom da je ojadio klub za oko 5 miliona..
LEGENDARNI DZAJA...sad ladi jaj*
meni ga je zao jbg,sto kaze vlado vise sam bijesna na piksija i njegove kukavicke poteze
zemlja nam je otisla u k.
btw,ja sam vatreni zvezdas..i eto zanimalo me je sta ko ima da kaze na cinjenicu da je juce uhapsn D.DZajic bivsi predsjednik kluba,sa optuznicom da je ojadio klub za oko 5 miliona..
LEGENDARNI DZAJA...sad ladi jaj*
meni ga je zao jbg,sto kaze vlado vise sam bijesna na piksija i njegove kukavicke poteze
zemlja nam je otisla u k.
PER ASPERA AD ASTRA...
Ja navijam za Partizan, i kao takvom mi je u prvi mah (kao pravom autenticnom pripadniku srpske loze) bilo drago kad sam cuo da je komsiji crkla krava. Ali, posle se setih ovih mojih, Zeke i Bjeke i padoh na dupe, nema ih, zbrisali. A kakvi su to tek mafijasi. Super je sto ih hapse. Mislim da nema manje zemlje, a vishe tompusa i zlata nego u srpskom fuzbalu. O rezultatima i ne bih, nema ih. Ali se zato pije Moet, uz jutarnju kafu, briljantin Ala Pedja Mijatovic u kosi predsednika fudbalskog saveza....
Da se razumemo, nisam nikakav fan sporta i fudbala, citam novine, pratim pomalo moj Partizan i Ligu sampiona, ali tako kriminalne njuske nisam video nigde, samo ovde. Pretpostavljam da je slicno na svim prostorima SFRJ. Tragedija.
Da se razumemo, nisam nikakav fan sporta i fudbala, citam novine, pratim pomalo moj Partizan i Ligu sampiona, ali tako kriminalne njuske nisam video nigde, samo ovde. Pretpostavljam da je slicno na svim prostorima SFRJ. Tragedija.
nemam pametnija posla nego misliti o njima,ja navijam isključivo za sebe ali mi je eto drago da ste me svojim komentarima malo prosvjetlili i na tom polju.......štivo je bilo zanimljivo za pročitat 

Ma gledajte ljudi insajdera......posle svake emisije bar tri budzovana padne
Jebem ti drzavu kada sve mora na tv-u da se obelodani da bi se nesto desilo........
Jebem ti drzavu kada sve mora na tv-u da se obelodani da bi se nesto desilo........
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu