A STA KAZETE ZA DZAJU?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

rajouno

A STA KAZETE ZA DZAJU?

Post by rajouno »

BRUKA LJUDI
PER ASPERA AD ASTRA...
dete svemira

Re: A STA KAZETE ZA DZAJU?

Post by dete svemira »

? :?:
Misli koje misliš
su život koji živiš.
adam*

Post by adam* »

Pare=droga :finga:

da je kriv-najverovatnije jeste

a da je mogao da se pravi pametan 2001/kao:"prijatelji ne bi ja da se mesam" - opet nije-jer bi ga neko rokno' ~ skonto je matori :"UZMI SVE STO TI ZIVOT PRUZA".................go's around come's around........
cucla cucla cuclica
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Meni je Piksi sest puta gori lik... Otisao tip u Juznu Ameriku po pojacanja i doveo levate. Stare mi, moja baba sa Romanije bi za 10 minuta provalila da Narkos/Barkos nije fudbaler. Ne znam sta je po zanimanju, mozda je kvalitetan kondukter kome niko bez karte ne moze promaci, mozda se razumije u WW motore ili politicku ekonomiju, ali u fudbalu je kurac. Korner zastavica je bolji tehnicar od njega.

Sejo Kalac/Salas je cupavi retard... Molina pobjegao u Brazil. Lukas ima srcanu manu i vise ne smije igrati fudbal, za Betolingara Misdongarda (kakvo fudbalsko ime) jos nije pouzdano utvrdjeno da li je covjek ili majmun... E da, doveo je jos i Poljaka Bronovickog za tri črvene...

Ja Dzaji nesto drugo zamjeram - utakmicu protiv Selte u kojoj je Drulic dao 3 gola i Zvezda izgubila 3-5 (u Bgd bilo 1-0)... Ta mi je utakmica uzela pola zivota, poslije 2-1 na poluvremenu primamo 3 komada za 10 minuta i pusimo ga. Razbijao sam stvari po kuci. Flasa letjela kroz prozor na ulicu...

Poslije sam saznao da je Stevo Glogovac igrao sa dva zuta kartona i da Zvezda tako gubi sluzbenim rezom... To za svaki slucaj jer je dogovor valjda bio da Selta ide dalje, a da Drulic trpa golove da bi ga uvalili Saragosi (a Dzaja napunio dzepove).

U Bosni mi je mnogo lakse da predvidim buducnost. Npr. prije tri mjeseca je pola mog grada usnilo isti san - da ce Slavija izgubiti od Leotara u Trebinju iz 2 u 1, 4 + poluvrijeme i 7 + na kraju :). Pa smo ojadili MozZart kladionicu :).

Udavih. Prekidam. Jebiga.
sunrise

Post by sunrise »

po k ne kuzim
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
rajouno

Post by rajouno »

da pojasnim.
btw,ja sam vatreni zvezdas..i eto zanimalo me je sta ko ima da kaze na cinjenicu da je juce uhapsn D.DZajic bivsi predsjednik kluba,sa optuznicom da je ojadio klub za oko 5 miliona..
LEGENDARNI DZAJA...sad ladi jaj*
meni ga je zao jbg,sto kaze vlado vise sam bijesna na piksija i njegove kukavicke poteze
zemlja nam je otisla u k.
PER ASPERA AD ASTRA...
bojanol

Post by bojanol »

Ja navijam za Partizan, i kao takvom mi je u prvi mah (kao pravom autenticnom pripadniku srpske loze) bilo drago kad sam cuo da je komsiji crkla krava. Ali, posle se setih ovih mojih, Zeke i Bjeke i padoh na dupe, nema ih, zbrisali. A kakvi su to tek mafijasi. Super je sto ih hapse. Mislim da nema manje zemlje, a vishe tompusa i zlata nego u srpskom fuzbalu. O rezultatima i ne bih, nema ih. Ali se zato pije Moet, uz jutarnju kafu, briljantin Ala Pedja Mijatovic u kosi predsednika fudbalskog saveza....
Da se razumemo, nisam nikakav fan sporta i fudbala, citam novine, pratim pomalo moj Partizan i Ligu sampiona, ali tako kriminalne njuske nisam video nigde, samo ovde. Pretpostavljam da je slicno na svim prostorima SFRJ. Tragedija.
arrrrko

Post by arrrrko »

Ma svi su oni lopovi
Modesty

Post by Modesty »

nemam pametnija posla nego misliti o njima,ja navijam isključivo za sebe ali mi je eto drago da ste me svojim komentarima malo prosvjetlili i na tom polju.......štivo je bilo zanimljivo za pročitat :wink:
maxlo

Post by maxlo »

Ma gledajte ljudi insajdera......posle svake emisije bar tri budzovana padne
Jebem ti drzavu kada sve mora na tv-u da se obelodani da bi se nesto desilo........
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Post Reply