UPOZNAVANJE
Moderator: sanela
Re: UPOZNAVANJE
Pozdrav pukovnice to brojanje dana i nije bas neki nacin da se animiras za dalje sporije ce ti vreme prolaziti i kao sto rekose prijatelji zivi za danas a pusti sutra da se brine za sebe.Juce je proslo i niko ne zivi od starog kredita pozz i samo napred
Ooo, Pukovniceee, dani idu, a sta cemo i DANAS bez tebe na forumu???
Kako si???
Pretpostavljam da radis i da te zato nema, iskreno se nadam da si OK!!!
Sta bi posle 6(sest) dana, kazi nam?
Ne vracaj se na staro, imas nasu podrsku. NEMA NAZAD :smt018
Kako si???
Pretpostavljam da radis i da te zato nema, iskreno se nadam da si OK!!!
Sta bi posle 6(sest) dana, kazi nam?
Ne vracaj se na staro, imas nasu podrsku. NEMA NAZAD :smt018
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
ovih dana sam prosao kroz mnogo iskusenja a ipak ostao na pravom putu! upoznao sam jednu devojku...za vikend treba da se vidimo!inace radim i dobro mi ide,povremeno se javi depresija pa razmisljam da zatrazim neki lek od lekara!ma proci ce i to!
Baka Naco kako ste vi? pukovnik vam zeli sve najbolje!
Baka Naco kako ste vi? pukovnik vam zeli sve najbolje!
Bas lepo pukovnice.....ako mozes furaj bez lekova,vreme je cudo......drz se
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Dobro sam, hvala Bogu, ali iz sve snage se trudim da tako i ostane, idem redovno na sastanke (svaki dan) i pokusavam da pocnem da sprovodim program, korak po korak.
Hocu reci bavim se sobom odlazeci u AA svaki dan i to mi daje i snagu i nadu.
Da nije toga, nista ne bih mogla sama, veruj mi!
Pozdravljam i ja tebe i drzi se!!!
Moj sin nece da se suoci sa problemom, kaze NEMAM PROBLEM, pa mi samo ostaje da sebe dovedem u normalno stanje i da budem trezna.
NAZALOST IZGLEDA DA JE TACNO, DA SVAKO MORA SAM DA OTKRIJE DA JE NA DNU PA ONDA DA POCNE NESTO DA PREDUZIMA za sebe
(Mom sinu ni iz malog mozga ne dopire informacija da je na putu sa koga nema povratka u NORMALNI ZIVOT I SVET, BEZ MUKE, BOLA, TRPENJA I PATNJE!)
Zasad ga ostavljam na miru i molim se da shvati da srlja.........
Iskren pozzz i dalje ti drzim palceve, ali ako ti krene naopako i ne mozes da se skines trpeci i sam, brzo kuckaj ovde i neko ce ti reci SPASONOSNU FORMULICU...ukoliko zaista to zelis, a zelis...vidi se to.
Hocu reci bavim se sobom odlazeci u AA svaki dan i to mi daje i snagu i nadu.
Da nije toga, nista ne bih mogla sama, veruj mi!
Pozdravljam i ja tebe i drzi se!!!
Moj sin nece da se suoci sa problemom, kaze NEMAM PROBLEM, pa mi samo ostaje da sebe dovedem u normalno stanje i da budem trezna.
NAZALOST IZGLEDA DA JE TACNO, DA SVAKO MORA SAM DA OTKRIJE DA JE NA DNU PA ONDA DA POCNE NESTO DA PREDUZIMA za sebe
(Mom sinu ni iz malog mozga ne dopire informacija da je na putu sa koga nema povratka u NORMALNI ZIVOT I SVET, BEZ MUKE, BOLA, TRPENJA I PATNJE!)
Zasad ga ostavljam na miru i molim se da shvati da srlja.........
Iskren pozzz i dalje ti drzim palceve, ali ako ti krene naopako i ne mozes da se skines trpeci i sam, brzo kuckaj ovde i neko ce ti reci SPASONOSNU FORMULICU...ukoliko zaista to zelis, a zelis...vidi se to.
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Pukovniče...Bako...
Držite se!
POZZ
Držite se!
POZZ
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different