UPOZNAVANJE

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

pukovnik

UPOZNAVANJE

Post by pukovnik »

pozdrav svima!
prvi put sam na ovom forumu i naravno zelim da razmenim iskustva sa ljudima koji imaju slicnih problema.
kao prvo potrebno mi je misljenje iskusnijih u vezi faze u kojoj sam trenutno i o mogucnosti samostalnog izlaska iz
problema. iskreno...mislim da jos nisam duboko zagazio ali se plasim da bi to moglo da se desi!
raskorak

Re: UPOZNAVANJE

Post by raskorak »

Pozdrav i tebi pukovniče!

Kao u prvo, u kojoj si fazi trenutno?
Kao drugo, niko nikad ne zaglibi puno, to svi tvrdimo, je l' tako? :roll:
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
pukovnik

Post by pukovnik »

godinu dana,kroz nos uzimam cetvrtinu grama...nekad i vise....pravim i pauze ali u zadnje vreme sve redje
pukovnik

Post by pukovnik »

pozdrav raskorak!hvala sto si se ukljucio....nemam bas cesto priliku da sa nekim razgovaram na ovu temu
saša-ex

Post by saša-ex »

Zaglibio si...Sam ćeš jako teško doći do konačnog cilja-da budeš strejt do kraja života. Trebaće ti pomoć.
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

ne postoji prijatelju malo i puno navučen...niti pod razno i sasvim je isto da li je to pola grama ili gram stim što tolerancija raste i to se baš i ne može kontrolirati...na početku,iole ali sve teže i teže....putanja je silazna.
trebaš ozbiljnu pomoć i ne oslanjaj se puno na samog sebe jer da je to neki čvrst oslonac,nebi ni bio ni bio u situaciju u kojoj jesi.
Piši.
pukovnik

Post by pukovnik »

ranije sam koristio medikamente (zloupotrebljavao) to je bio period od dve godine....posle toga 10 godina sam bio str8 osim sto se ponekad opijem!znam da lekovi i heroin ne mogu da se porede ali nekako mislim da cu uz mnogo truda i volje ostaviti i zuti prasak! poznajem ljude koji su sami zavrsili tu pricu.zivim sa majkom i bratom....sta vi mislite? da zatrazim podrsku od brata bez kevinog znanja(to bi je ubilo).brat je ozbiljan i prilicno smo bliski.
amyna

Post by amyna »

hm , hm ,da rezimiramo , vučeš na nos već godinu i misliš kako si malkice zaglibio , a? i ja vučem na nos 8 miseci ( vene sam izgorila prije 11 godina , pa moram na nos ) , i ti misliš kako to nije nikakav big-dill....ebi ga .mislim kako imam sranje , svkodnevno se preispitivam , i ZNAM DA JESAM OŠLA U ŠIŠKE , A TI KA NISI JOŠ ????
Ma jel ti nas provociraš , pukovniče , a ?
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Modesty

Post by Modesty »

:lol: :lol: :lol: trudna sam samo malo :wink:
pukovnik

Post by pukovnik »

nemam nameru nikog da z......am! ne zelim da me pogresno razumete i ako hocete tretirajte me kao da trosim 10 grama vec 50 godina.problem je problem ali mislim da je trenutno olaksavajuca okolnost sto nikom nisam duzan,malo ljudi zna,radim takav posao gde sam 15 dana na terenu a igla nikad nece probusiti moju venu u to mogu slobodno da se zakunem!
Post Reply