Život je zbilja prelijep samim tim što nam je to dar onoga ko nas stvori kao sinove i kčeri svoje.....vjerovao neko u Boga ili ne,ja znam da nisam nastala niti od majmuna niti od nekog planktona(i ako jesam, ko njih stvori

Tako se jasno vidi sada da smo se drogirajući zbog navodno tamo neke sreće,uskračivali sebi bezbroj zadovoljstava,radosti.......život je lijep i kad ne ide sve po planu,kada se borimo i trudimo da ispravimo krive drine....zbog radosti i osječaja ponosa i dostojanstva kada nam se taj cilj ispuni......disati punim plućima,gledati nebi,zvijezde i sve oko nas širom otvorenih očiju...plakati i smijati .....svjesno voljeti,čisto i bez interesa osječati u sru tuđu ljubav prema nama.................kako je život lijep,toliki izbor interesovanja koja nas ispunjavaju ali samo "žive" i svjesna.
Definitivni,doza adrenalina je najbolja gudra..........da ne pričam i o seksu kada ni jedno čulo nije umtvljeno...............osječam se sve ovisnijom o život bez droge....to je moja droga,besplatna je i više mi daje!
Hvala Ti Dear, Mod. na recima od kojih mi se koza najezila..................
ona fina jeza, sto znaci da smo zivi i imamo emocije, a ne ona djavolska kada smo krizirali.
nisam psini dala da mi uzme sve.
kiS