Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by Modesty »

eto maxlo navede treći dobar razlog zašto ne treba o lijekovima...njemu ne trebaju zato što kod njega vjerovatno stoje drugačije stvari...odlično.Drago mi je "mališa" zbog tebe,samo nepred....malim koracima se postižu veliki ciljevi(to ja sebi) a vama ako se svidi :D :wink:
rajouno

Post by rajouno »

maxlo druze samo da ti posaljem pozdrav od mene,i svaka cast za ova 2 mjeseca..kako vrijeme leti jel' da?pa da slavimo zajedno svaki dan!ljubi te beba :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
hellfire

Post by hellfire »

prestao sam ja i miansan da pijem...dodushe samoinicijativno...ne mogu vishe...bash pocheo da me zakucava za krevet, a ne volim to... dobro spavam i bez njega...
tako da sad sadnjih 7 dana furam bez ikakvih lekova...i mogu reci da se osecam isto dobro kao dok sam ih uzimao...isti mi djavo sa ili bez njih..
jedino mi je lepshe shto ne moram sebe da stimulishem veshtachkim putem...lekovima...
maxlo brate...da ne poverujesh...2 metra dana...nije mnogo ali je u svakom sluchaju za pohvalu...chestitam matori... :D
poz za dj. slugu i modesty... :-D

jel se to meni chini ili nam se rajouno vratila??? pozzzzzz
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Modesty

Post by Modesty »

ma vi ste moji slatkiši....ponosim se vama i da ves ne ureknem,neću vas ni hvaliti...budi te mi dalje jako,pametni i hrabri kao što se i sama svakodnevno trudim.
maxlo

Post by maxlo »

Hellfire prijatelju rekao sam ti ja da mozes i bez tih spavalica.......dobar je trip u glavi kada znas da ti nista netreba....mislim mozda treba ali nemora
Hvala bebac na lepim recima i ljubi te stari buduci komsija :wink:
ma vi ste moji slatkiši....ponosim se vama i da ves ne ureknem,neću vas ni hvaliti
Hvala i tebi Mod. evo sav sam se u slatkis pretvorio :wink: .....hrabri i pametni nema nam druge, veruj mi da se i ja tobom
ponosim i svako treba biti ponosan ko napravi najveci i po meni najtezi korak u zivotu.......stvarno zivot moze biti lep,polako se u to uveravam...
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Modesty

Post by Modesty »

Život je zbilja prelijep samim tim što nam je to dar onoga ko nas stvori kao sinove i kčeri svoje.....vjerovao neko u Boga ili ne,ja znam da nisam nastala niti od majmuna niti od nekog planktona(i ako jesam, ko njih stvori :?: :arrow: :roll:
Tako se jasno vidi sada da smo se drogirajući zbog navodno tamo neke sreće,uskračivali sebi bezbroj zadovoljstava,radosti.......život je lijep i kad ne ide sve po planu,kada se borimo i trudimo da ispravimo krive drine....zbog radosti i osječaja ponosa i dostojanstva kada nam se taj cilj ispuni......disati punim plućima,gledati nebi,zvijezde i sve oko nas širom otvorenih očiju...plakati i smijati .....svjesno voljeti,čisto i bez interesa osječati u sru tuđu ljubav prema nama.................kako je život lijep,toliki izbor interesovanja koja nas ispunjavaju ali samo "žive" i svjesna.
Definitivni,doza adrenalina je najbolja gudra..........da ne pričam i o seksu kada ni jedno čulo nije umtvljeno...............osječam se sve ovisnijom o život bez droge....to je moja droga,besplatna je i više mi daje!
hellfire

Post by hellfire »

:D Draga Modesty, na ovaj post iznad nemam nishta dodati...sve si rekla...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
maxlo

Post by maxlo »

DJe si drug.....kako mi napredujes i sta je bilo za posao zaboravih da te pitam.....
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

Život je zbilja prelijep samim tim što nam je to dar onoga ko nas stvori kao sinove i kčeri svoje.....vjerovao neko u Boga ili ne,ja znam da nisam nastala niti od majmuna niti od nekog planktona(i ako jesam, ko njih stvori :?: :arrow: :roll:
Tako se jasno vidi sada da smo se drogirajući zbog navodno tamo neke sreće,uskračivali sebi bezbroj zadovoljstava,radosti.......život je lijep i kad ne ide sve po planu,kada se borimo i trudimo da ispravimo krive drine....zbog radosti i osječaja ponosa i dostojanstva kada nam se taj cilj ispuni......disati punim plućima,gledati nebi,zvijezde i sve oko nas širom otvorenih očiju...plakati i smijati .....svjesno voljeti,čisto i bez interesa osječati u sru tuđu ljubav prema nama.................kako je život lijep,toliki izbor interesovanja koja nas ispunjavaju ali samo "žive" i svjesna.
Definitivni,doza adrenalina je najbolja gudra..........da ne pričam i o seksu kada ni jedno čulo nije umtvljeno...............osječam se sve ovisnijom o život bez droge....to je moja droga,besplatna je i više mi daje!

Hvala Ti Dear, Mod. na recima od kojih mi se koza najezila..................
ona fina jeza, sto znaci da smo zivi i imamo emocije, a ne ona djavolska kada smo krizirali.
nisam psini dala da mi uzme sve.
kiS
lizard

Post by lizard »

Definitivni,doza adrenalina je najbolja gudra..........da ne pričam i o seksu kada ni jedno čulo nije umtvljeno...........
He he draga volimo iste droge :D
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Post Reply