UPOZNAVANJE

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

amyna

Re: UPOZNAVANJE

Post by amyna »

bip !
opet krivo .
ne ljuti se , pukovniče , ali tretiram te po postu , ne po količini , razmisli .

Dok ne budeš svjestan kako JEST nešto problem , dotle nema pomaka . To pjevaju ptičice svuda , po komunama , psihijatrijama ....ista stvar - VARAM MUŽA , ALI ON TO NE ZNA , PREMA TOME ,NEMAM PROBLEM -

Vučeš ,drogiraš se , više od godinu , malo ljudi uopće zna za to , ali ti se bezuvjetno kuneš kako nećeš na iglu , ....to me veoma utješilo . Možda samo pokazalo da si ka dite vrištao kad bi te cjepili , pa ti ostao strah iz djetinjstva , he ,he ....
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Dragi Pukovnice, ocigledno si UPLASEN jer znas sta te ceka ako nastavis tako "PO MALO" !!!!!!!!!! :roll:

Svi ostali su ti porucili da TU NEMA malo i mnogo zavisnost je zavisnost.
I sam si lepo rekao da je to sve cesce, PA AKO IMAS VOLJE KAO STO SI REKAO, sta te onda sprecava da se javis po pomoc?
Lepo ti Modesty rece da ne mozes biti MALO trudan.

Ako ne zelis da ti majka sazna i ne mora da sazna, mozda kasnije kada dugo budes bio strejt, ALI - MOLIM TE JAVI SE ZA POMOC - ti to zelis, jer da ne zelis ne bi bio ovde, jel tako?
Ovo ti govorim iz iskustva, jer I MOJ SIN {22 god.) JE KAO I TI "MALO NARKOMAN"
Nema veze sto nikom nisi duzan, bices; nema veze sto malo ljudi zna, saznace svi; nema veze sto tvoje vene nikada nece osetiti iglu, zar je vazno kuda ti ZLO ULAZI, na nos, usta, iglu....?
Na kraju krajeva, reci bratu, kazes blizak si sa njim, BICE TI LAKSE DA IMAS PODRSKU U POTRAZI ZA NACINOM DA PRESTANES TO DA RADIS, MOLIM TE.
Pozdrav i drzi se OVIH OVDE PAMETNIH LJUDI KOJI SU NA PRAVOM ZIVOTNOM PUTU!
Zahvaljujuci njima i ja sam na putu da budem ZIVA, potrazila sam pomoc i sada sam 16 dana trezna, I JA SAM BILA MALO ALKOHOLICAR, ali nista nisam mogla da uradim sama.
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
pukovnik

Post by pukovnik »

vidim da sam na ovom forumu postao predmet sprdnje.priznajem da sam u nekim postovima nastupio nepromisljeno i javno se izvinjavam zbog toga!obecavam da cu se truditi da postujem pravila i svrhu ovog foruma!
olja

Post by olja »

Ne sprda se niko sa tobom, svi samo hoce da postanes svestan toga da nemas mali problem koji mozes resiti sam. Problem je veliki i treba ti pomoc. Za lecenje ti treba saradnik. Obrati se bratu i hitno potrazite pomoc.
SESTRA
hellfire

Post by hellfire »

sad se ukljuchih...
druze, nemoj da mislish da si predmet sprdnje...naime, ti sam sebe ne dozivljavash dovoljno ozbiljno (tj. svoju situaciju)...mislish da mi ostali na ovom forumu nismo pokushavali samostalno da se skidamo i da prekinemo sa drogiranjem? jesmo brate...i znaj da je JAKO TESHKO to izvesti samostalno, skoro neizvodljivo! zato ti i predlazemo da se prvenstveno obratish bratu za pomoc, a zatim bi valjalo da potrazish i struchnu pomoc u vidu psihoterapije...ovo sve ti govorimo za tvoje dobro...
za pochetak samo je bitno da ti ozbiljno zelish da prekinesh sa drogiranjem...ne da isqlirash neko "duze" vreme ili slichno, vec da potpuno prekinesh...a verujem da dolaskom na ovaj forum to i zelish...tachnije nadam se...
dobro razmisli shta hocesh sa sobom, inache je sve uzaludno...samo cesh produzavati neizbeznu agoniju...
i nemoj da se teshish kako si se "malo" navukao ili slichno...nema tu malo/mnogo...navuchen si i kraj priche...a to je bolest koja se da lechiti ako to stvarno zelish...
Puno srece...poz!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
pukovnik

Post by pukovnik »

pisacu!
davor

Post by davor »

Mislim da su vec napisali i ono sto sam ti ja htio reci..
Pukovnice mislim da ti i sam vidis da si presao crtu ali mozda neces sam sebi da priznas..
Znas zasto mi se svida ovaj forum?Zato sto se svi slazemo u jednoj stvari a to je da ko god petlja sa drogom ima problem..
Evo na forumu ces vidjeti ljude koji jos uvijek uzimaju drogu ali barem priznaju da imaju problem i po meni je to neki pocetak,mali ali je ipak pocetak..
Meni licno je drago sto su ovde ljudi iskreni jer znam da je i njima lakse priznati nekom ,razgovarati sa nekim,odbaciti maske ..
Onog momenta kad budes iskren sam sa sobom vidjeces da imas problem..
Stani pred ogledalo pogledaj se i zapitaj sam sebe gdje to sve vodi...
Ima jedna poslovica narodna kaze ko s davolom tikve sadi od glavu mu se razbiju.. :)
Nema niko namjeru da te ismijava,samo govore tvojim jezikom,jezikom koji ti razumijes,ali se bojis sam sebi priznati..
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
Boban

Post by Boban »

Pozdrav pukovnice,na ovom forumu nas ima svakakvih i kao sto je Jana u jednom postu napisala svi smo ovde zbog necega.Naravno da nisi predmet isprdavanja jer ovde niko nije bolji ili gori covek od tebe.Imas problem sa ovisnosti to je ocigledno i svestan si da ti treba pomoc samim tim sto si dosao ovde.Tu smo da ti pomognemo ko je i kada u mogucnosti.Ali predpostavljam da nije samo u drogi problem kao kod svih nas stoga zavrni rukave brate i kreni u borbu ali ovog puta sa sobom.Pisi,sva slova i ovaj predivni forum je sada i tvoj.pozz
Modesty

Post by Modesty »

Svaku kritiku shvati kao dobro namjernu a ti odaber šta misliš da je najbokje za tebe,bitno je samo da na kraju prihvatiš jedan od više načina liječenja....mi ovdje imamo različti iskustva,na različite načine smo se čupali iz tog sranja zvanog droga pa ti tako svako i prenosi svoje mišljenje.
pukovnik

Post by pukovnik »

neko je rekao kako je svaki narkoman pokusao sam da se skine!mozda je to nemoguce!ja cu ipak pokusati pa to saznati iz licnog iskustva!naime...od dopa sam cist peti dan a vise ne koristim ni lekove!svestam sam sta me ceka ako zabrljam!hvala vam svima na savetima i kritikama!ovo je moja sansa i ne zelim da je propustim!znam da je lecenje narkomanije veoma komplikovano i da je najbolje zatraziti pomoc od svih koji mogu da pomognu...porodica,lekari,prijatelji....ako ikada padnem znam da cu morati da zatrazim tu pomoc!
Post Reply