Sun samo polako... pusti debile nek se istresaju i pricaju sta hoce... Ti imas andjelcica koji ti svaku losu misao moze odagnati... i sve ce proci... samo strpljivo... i smanji malo taj sub... please...
Sto se tice doktora i sestara dobro sam ih upoznao kad se Joe rodio. Naime kad smo ga doneli kuci prespavao je 36 sati. Odveli smo ga kod lekara i to preko veze, da bi nam rekli da je iz bolnice otpusten sa zuticom... onom decijom i da je dehidrirao... a da mi to uopste nismo ni znali... da bi ga povratili mislim da je nekih 7-8 dana imao brunelu u veni u glavi... e to je bilo strasno videti... sva sreca pa deca to ne pamte... A sad momcina... 21 mesec punimo prekosutra... a danas mu je imendan, po pravoslavnom kalendaru. Sveti Jovan... jeste... samo da znate...
Ponosan sam...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
stvarno bi mogli otvoriti neki podforum ili makar temu di cemo samo o djeci pricati
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
cunce,nase!
Nemoj nam se jediti.Moras ostati jaka i sretna,jer kazu da pogotovo male bebe to kontaju.
Moram da idem,ali,ljubim te-budi dobro...moras...