BOZICNI POKLON

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

BOZICNI POKLON

Post by sunrise »

Nakon too much vremena evo me opet da vam se javim i ovaj put cu biti malo vise i cesce tu na forumu s vama.

RODILA SAMMMMMMMMMMMMM PDT_Love_06 PDT_Love_06 PDT_Love_06 :smt038 :smt041 :smt050 :smt049 :heart: PDT_Love_09 PDT_Love_07 PDT_Love_05 eto, samo da vidite koliko imam ljubavi u sebi pa vam saljem sva ova srca.

Za Bozic sam se porodila, tocno u 2: 53 je moja curica dosla na ovaj lipi svijet. Moram vam reci da je stvarno prelijepa, uostalom za dan-dva cu staviti slike da ju vidite.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Re: BOZICNI POKLON

Post by sunrise »

Trudnoca je bila sama po sebi ok, nisam imala nikakve promjene raspolozenja ili neke specijalne zelje za slatkim ili cokoladama ili krastavcima. Bas naprotiv, trazila mi se zdrava hrana, supe, meso, kuhano i tako. Za cijelu trudnocu sam dobila samo 3kg a sad mislim da imam jos i manje nego onda kad sam zatrudnila. Jedino sto mi je tek sredinom i krajem se salno rigalo i nisam mogla jesti, sve mi je tesko padalo na stomak, ono, popijem casu vode a feeling ko da sam 5 pizza pojela.

Nisam bila u nekom filmu trudnoce i trudnicke spike, sve sam nekako ostavila za kraj i tako je i bilo.
Imala sam termin 31.12. za porod a kao u biti od 25.12-31.12. se trebalo dogoditi. Kod zadnjeg pregleda doktroici ona mi je rekla da je beba jos dosta visoko i da se nije spustila te da imam vremena i da ona nece doci prije Nove Godine.
Tako sam ja imala trudove kuci dva dana a uopce nisam znala da su to trudovi. Tocno 2 dana sam se mucila ko siroce.
pocelo je jedno rano jutro, osjecaj ko za jake menzis bolove, neki grc koji te drzi 20 sekindi i piusti i tako na svakih po sata, cijeli dan i noc. Ja sam se jadna pokusala isfurati na spiku da to nije nista i da ce proci jer se nisam htjela poroditi, nisam bila spremna, bilo mi j eprerano. stalno na wc, pisaj, grcevi. Moja pametna doktorica me uvjerila da mi se to beba spusta u pravi polozaj i da nije to to. OK, ja trpim dalje.
Drugi dan opet ista prica, svakih po sata, pa svakih 10-15min boli, zateze pa pusti. Ne mozes sjediti, o lezanju da ne pricam, nista, i ko za vrag mi ne radi telekabel pa sam gledala neke dvd serije sto sam uzela od brata i vrti filmove. Mama je bila dosla iz Hrvatske da mi pomogne i ona je kuhala za nas i tako, donese-prinese, da soka i stvarno mi je puno pomogla. Ona mi je rekla da su njoj trudovi poceli u ledjima i to full jaki bolovi ali kao da bi bilo ok za mene da odem u bolnicu a mene paranoja srah bolnice i ostajanja tamo, one OP sale, zamisljanja mene kako cu biti tamo sa rasirenim nogama a pet ljudi oko mene. Pojma nisam imala kako ce sve to izgledati.
A, moji bolovi masala sve jaci i jaci. Zovem ja opet ginekologicu i pitam je kako izgledaju ti trudovi i ona meni kaze "kad bi ti stvarno imala trudove, znala bi sama po sebi i ne bi me pitala nego bi ti bilo jasno", kao to ti je slijepo crijevo. Imas jos vremena i ne trebas u bolnicu. Ja ako ok. I negdje oko 23 navecer sam se htjela leci u krevet jer nisam nikako mogla sjediti i vec mi je bilo jasno da ce se tu noc ili iduce jutro dogoditi jer su bolovi bili stvarno ohoho ali sam ja to muski trpila.
Taman sto sam legla u krevet i molila Boga da mi da 10 minuta bez bolova osjetim kkao mi je pukao vodenjak i sva topla voda izasla iz mene. Odmah sam nazvala hitnu i taman mi je tad david dosao s posla i spkirala se i cekaj na njih.
Kad su oni dosli na putu mi je jedan od njih rekao da se ja jos necu poroditi i da imam ohho vremena, da je to tek pocetak, skoro da je i ljut sto su me pokupili a ovdje je tako da ako ti pukne vodenjak onda ih moras zvati i tad nema vise micanja ni kretanja ni nista.
Trebala sam ici u glavnu bolnicu di sam se i prijavila no zbog Bozica je ona bila zatvorena, skroz blokirana i nikog nisu primali pa su me odvezli u najblizu bolnicu u mom kvartu.

ps.duga poruka pa je bolje da je odmah posaljem da mi ne bi propala jer bi poppizdila
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

Moja babica je bila neka fina tiha, ugodna cura, mlada s velikim plavim ocima, skroz cool i smirena. Kao imas vremena, to ce sad potrajati i kad me zena pregledala, eto soka, ja otvorena vec 9cm. To je to, nema vise cekanja, beba moze svaki moment vani a ja se i dalje ne derem. Jebalo ih i to deranje, zasto bi se morala svcaka osoba derati, pa postoje i drugi nacini za izdrzati bol, i nakon svih tih kriza sto sam ih prosla nekako se naviknes na trpljenje boli.

Bila je neka ugodna atmosfera, toplo, zamraceno, nikakva OP sala ni posebna soba, nego paravanom odvojen prostor. Hvala Bogu nije bilo drugih zena da slusam njihovo urlikanje kako noci nakon poroda u bolnici.
Prvo mi je dala neku ampulu da mi trudovi dodju jaci no to mi bas i nije pomoglo. Ubrzo nakon toga mi je kroz infuziju opet dala jos nesto da dobijem bas jake trudove, ne znam kako se zove, mozda dril???
Ne mogu reci da nije bolilo ali ono nije nesto too much strasno, meni je najgore bilo kad bi mi rekla da promijenim polozaj ili stranu. Onda me stavila na sve 4 i kao da vrtim guzicom, da malo pleses guzom pa ce kao biti brze, no tu pozu nisam ni minutu izgurala zbog svoje krive kicme. Pa se sjetila da mi kaze da umjesto disanja govorim "ha, ha, haaa` s nekim cudnim naglascima, to ste trebali cuti, moje kukanje, ja sam bas kukala ha, ha, haaa i ono kao da cu zaplakati. Tad sam se zainatila ui rekla nek mi da tocna upustva kad da disem, kad da guram, kad da dignem glavu, kad da pauzu napravim jer ja to ne znam i ne osjecam sta je ispravno za napraviti. Onda smo u tri-cetiri tira odradili posao i moja curica je vec bila na pola tu a mene je nesto puklo, da li hormoni ili sta ali sam bila ono u cudu.U slijedecem trudu je izasla.
Tako da je sve to u bolnici trajalo od pola noci do 2:53.
Ja sam mislila da ce biti musko ali sam se nadala i htjela sam curicu, to je bila moja tiha zelja i eto, ostvarila mi se.
David je bio cijelo vrijeme uz mene, pomogao, koliko je to moguce ali i za njega je bilo jako intenzivno iskustvo. Prvi komentar je bio "curica je, I like her, she is beautifull" a ja sam ga gledala i promatrala i tocno skuzila onaj moment na njegovoj faci i ocima kad se zaljubio u nju i kad ga je osvojila za cijeli zivot.

No, mojim mukama nije kraj bio, ni tad a ni sad.
Placenta je na pola izasla a pola i dalje u meni i nikako nece van. Ova je sve probala, svasta nesto radila da ju iscupa no ne ide. E, to me bolilo, kad su mi 5 razlicitih osoba nakon poroda cackali i stiskali jajnike i maternicu a ti si gotov. U jednom momentu je potegla i kao da ce iscupati i cijelu sobu i sve kompjutere i aparate je zaprskala krvlju. Nakon vise od sat vremena sam im rekla da ne zelim vise da me nitko od njih pipa i dira i stisce i nek me vode na operaciju. Tako je i bilo.
sunrise

Post by sunrise »

U 6 ujutro sam se probudila, zedna, ubila bi za casu vode a sestra kao da cekam dorucak jer mi ne moze sad dati vode, kao da cekam dorucak a dorucak je u 7. Bolnica i sestre tamo su za kurac, nadrkane, za one zene koje se prvi put porode i nista ne znaju je jako tesko i pogubljene su a nitko ti nista ne govori.
Otisla sam na wc i imala kolaps, nisam mogla doci sebi, vrtilo mi se, srce lupa, uzas. Tako da sam ostala jos 4 dana u bolnici.Daju mi zeljezi i jos nesto uz to jer mi krv bas i nije ok.

Ona je imala 2700gr i 49cm. Crnu, gustu, sjajnu kovrcavu kosicu, ma prelijepa je. Ima plave oci. Mozda joj i ostanu, ja se makar nadam da ce.

No, sad tj.danas sam skuzila da mi je jezik pun nekih plikova i sad sam na putu za bolnicu jer izgleda da imam sarlah pa dok jos imam snage da se odvucem tamo i vidim sta mi je. Mislim da ga imam a ionako ga nikad nisam ni imala a i ove dane sam stalno nila po bolnicama pa sam ga moguce negdje pokupila, jebemu ne znam koga.

Eto,. sad sve znate kako je bilo i kako smo. Od lole je postala Christina, ona si je sama dala ime jer je cekala Bozic da bude rodjena, pa smo joj dali ime Christina Ewere a Lola ce joj mozda biti nadimak.

Izvinjavam se svima koji su mi pisali priv.poruke sto im nisam odgovarala ali sve ove mjesece me internet uopce nije vuko mada sam radila do skoro tjedan dana do poroda, no zelja je opet tu pa sam ja Back in The Club

pozz svima

SRETNA VAM NOVA GODINA!!!!
SVIMA ZELIM PRVO DOBRO ZDRAVLJE, PA PUNO LJUBAVI, PA USPJEH U POSLU I PRIVATNIM ZELJAMA.

VOLI VAS SUNRISE MAMMA

Ja sam mama, wow, sad imam svoju obitelj, svoju curicu, mazu, malu princezu da je grlim, pazim, mazim, ljibim, grlim,oblacim u najljepse stvari, feeling je too much.

cujemo se
odo u bolnicu
zvrky

Post by zvrky »

Jooooooooooooj :smt026 :smt038 :smt038 :smt038 :smt041 :smt041 :smt041 :smt026 Sunrise sve ti najbolje zelim u 2008 kao i u narednim godinama,za bebu sta da ti kazem osim da si mi nabacila kez od uva do uva sad, stvarno mi je drago da je sve proslo kako treba i da si srecna i da je beba dobro i da ste svi dobro :D cekam slike sto pre ih postavi, u poslednje vreme sam mnogo osetljiva na bebe i na malu decu uopste ne znam sta mi je :-D kikikikik mnogo mi drago da je jos jedno malo bice doslo na ovaj svet :D :D :D
Cmoka velikaaaa za tebe i bebu!!!
P.S. kako ce se zvati? :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
bojanol

Post by bojanol »

E jebi ga, nadje me bash usred Novogodishnjeg ubijanja, sve najbolje i ... nemash pojma kako mi je do j. shto cujem da ste ok. I da ti svane sa svake strane.
lizard

Post by lizard »

Cestitam majka! :D sve naj,naj,naj... :D
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
cokapeace

Post by cokapeace »

:D PDT_Love_06 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 PDT_Love_14 :D :D :D
ČESTITAM OD SRCA !!!! I SVE NAJBOLJE VAM ŽELIM U 2008. :D

:smt041 :smt041 :smt041
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
rajouno

Post by rajouno »

cestitam sun!i ja se kezim svo vrijeme dok citam,da me sad vidi majka-odmah bi mi sjela na glavu :-D
jer furam fazon pred njima,ma kakva beba i udaja..dovoljna sam samoj sebi i visak ponekad cak..a ustvari jako zelim porodicu..bas to o cemu ti pises...ETO,ODALA SAM SE :oops: :D
PRELIJEPO IME!uzivaj i cuvaj swoju curicu,puno poljubaca od mene za vas! :D
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

E moja bebo ja tako krila i krila na kraju pukla pa rekla svima :? no nece to skoro biti cinimi se...napredujem u tom pogledu jako sporo skoro nikako...tuga..
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply