ISPOVIJEST JEDNOG STVORA...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

deks-

Re: ISPOVIJEST JEDNOG STVORA...

Post by deks- »

ej,u vezi one moje storije.....ma cu ce mo se nemam ni snage ni mozga
deks-

Post by deks- »

AMA MENE ME VIKAAT CAROT, EE LEGENDA
cokapeace

Post by cokapeace »

Jago..kako je drugar!

Pozz za ekipu! :wink:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
deks-

Post by deks- »

eeeej gde si,nemoj da zovem interpol
ONO

Post by ONO »

Cao ekipo...tu sam ja cijelo vrijeme al mi je limeni drug otkazao poslusnost i proveo tjedan dana na servisu...i jos povrh toga pokupio sam neku jaako zajebanu virozu...Lako sta imam temperaturu 38.7 nego to sta cijeli dan provodim na wc-u, radeci 2 radnje odjednom...znate ono-u skoljku i u bide odma kraj skoljke, kroz dve suprotne strane vodopad konstantni :vom: ... I tako papam dvopek i ruski caj, s nadom da ce barem nesto ostati u meni :-D
Sta ima novog kod vas? Mene opet neka malodusnost ulovila, ma klasika...doslo mi prosli tjedan opet po ko zna koji put da se ispisem s fakulteta i odem u tibet kao svestenik :roll: ...nista novo, ni prvi ni zadnji put...
I taman kad mi proradila savjest eto mene na wc-u...i sad do faxa mogu jedino ako nabavim onaj kemijski na kotace :-D
Nego, kako ste mi vi, ima sta novo? Jos nisam kaficu popio (a i bojim se gdje bi zavrsila) pa se odjavljujem uslijed manjka koncentracije.
Voli vas jago!
My lost...and here we go again...
deks-

Post by deks- »

eej,neki signal
cokapeace

Post by cokapeace »

nema nam ga nešto...Jaaagooooo ?! :cry:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
ONO

Post by ONO »

Cao drustvo!

Nesto sam se separirao, otudio, udaljio...kako god hocete, od vas posljednje vrijeme...
Iako svaki dan pogledam sta ima novo na forumu i procitam sta pisete nema u meni poriva da makar par rijeci napisem, ono, pa makar da sam sa sobom popricam... Sta se togta tice podosta sam se zatvorio, nedam nikome blizu (u smislu da se ne javljam na pozive i bjezim od ljudi) i sad se tesko ponovno integrirat, pa cak i medju vas... Pisat cu vam ovih dana sta mi se to zbivalo, ne mogu sve odjednom...htio sam vam se samo javiti (vidim da me trazite)...
Ma da skratim, kriza (fala bogu ne ona heroinska) me ufatila, manifestirala se na razne nacine i od mene napravila covjeka koji trenutno jednom tjedno ide psihijatru :-D Nije bilo novih recidiva, doduse bio sam i blizu toga, al konacnop smo i ja a i moj shrink shvatili sta je krenulo po zlu, mislim...osim narkomanije... Ok se osjecam u globalu, pijem neke nove tablete s antidepresivnim ucinkom, doduse cekam da prorade, i nesto kao spremam iduci ispit...ma standardna prica iz mog svijeta...
Eto toliko za sada (jurim gledati seriju na tv...hehehe :-D ), puuuno vas sve pozdravljam (Deks , Coka...) pa se cujemo skoro, nadam se, kad ulovim tracak inspiracije da vam ispricam sta se zbivalo.
Budite dobri,
voli vas jago :twisted:
My lost...and here we go again...
rajouno

Post by rajouno »

ono ,drago mi je sto si se javio covjece!!!i ja sam bila 'odsutna' cijeli januar,doslo mi...i bas sam se bila otudjila od svijeta,toliko da su mi cak 2 drugarice iz djetinjstva ,kad su trebale doci kod mene da se ispricamo-nabile toliki pritisak,k'o neki ludak sam izgledala.sad se stanj popravilo,prisilila sam se da idem na neke casove iz engleskog (u grupi) bas zbog te 'integracije u drustvo"...nije mi bilo svejedno,ali moram da pocnem da se 'mijesam' sa ljudima.
polako,procice sve to...nemoj siliti nista...kuckamo se...
ljubim te!
PER ASPERA AD ASTRA...
deks-

Post by deks- »

A sta ces jago,realan zivot je malo komplikovan,kao sto su i ljudi,ali bar znas to je to,to je zivot,zajebi vise fantazije,kratko traju.Ja mora da bezim da radim na primorju,u CG,kazu za 8 dana,ali ne mogu biti siguran dok mi ne kazu da se pakujem,tako da mi sada svaki dan prolazi ko godina.A kazu da kad udjes u CG. ima neka tabla ,i pise velikim slovima"KO HOCE DA RADI,DOBRO DOSAO",pa evo pitam bebu jeli to tacno.A promena ce valjda dobro doci,ovde je postalo malo zeznuto.Zaglavio sam neke kredite pa mi u buduce ne gine uredjivanje ohridske obale na duze vreme,razume se u uniformi.Ispovest dalje ne mogu da pisem,iz opravdanih razloga.Prvi ko bi to procitao iz moje regije odma bi mi poslao novinare,zato sto je malo zeznuta a sve asocira na mene.E to je jago,a medju ljude se mora,pa ma kakvi oni bili(uglavnom licemeri i egoisti).Ajde ostani pozitivan,i uzivaj.................odo ja da trazim na net-u "crnogorsko primorje" :smt006
Post Reply