DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
rajouno

Re: DJAVOLICA

Post by rajouno »

uh koji idiot onaj,mrzi me da idem na pp..dala bi ja njemu zikre preko kolena :-D
ljubavi idem da ucim,pa se cujemo kasnije. :D
PER ASPERA AD ASTRA...
maxlo

Post by maxlo »

Evo upravo udjoh u kucu,setao malo kera da se smrznem...demoni,demoni....sreo sam dilera jednoh od mnogih....sto se bre ne javljas ima nesto novo,mnogo dobro....ima nesto novo i kod mene hocu da budem cist,zbunio se demon :shock: ...ulepsa mi jutro poz. :wink:
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Modesty

Post by Modesty »

ajde,ajde mila...samo radi
rajouno

Post by rajouno »

bravo maxlo!bice takvih susreta na stotine,samo ti moras biti taj koji ce da likuje!ljubim vas sve i budite mi dobri! :D
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

Odlično maxlo..nije li to dobar osječaj...baš ste me danas obradovali..................a ja se jutros probudila i nemam terapije....uhvatila me panika jer znam da se mora piti u kontinuitetu....ništa ne radi jer su kod nas blagdani....šta sam mogla,javim to svojoj doktorki u Singidunum i zamislite,hoće žena da mi šalje danas iz BG...to još nisam vidjela..takvu predanost poslu,pacijentima...........ali na sreću snađoh se i tako neću morati da je mučim.
M. HVALA TI PO TISUĆU PUTA
maxlo

Post by maxlo »

Dobar osecaj nema sta....sto se tice terapije i sama si rekla da vise nije kao pre,vidis da se doce stvarno trude da pomognu do kraja....drzi se kiss :D
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
rajouno

Post by rajouno »

treba suta da krenem na ispit,ali nemam dokumenta- ne mogu d vjerujem!ovaj kondukter sto mi je prosli put ostala licna,nadjem mu br,zovem ga..a on nekim sirovim glasom odgovara.."ostala je sigurno u brodarevo,onda kad smo cekali na prelazu pola sata,ne znam ja nista"..kakwo crno brodarevo,idiot!kao zovi ti tamo..da,da bas cuvaju moju licnu..a bez nje ne smijem(imam zabiljezeno ono jos od frke sa nenadom)..treba da me izvavce iz busa,i cimaju..pasos mi je istekao,i tako ako mi ocuh nesto ne zavrsi u sup_u,bar da mi izdaju neku potvrdu..ostadoh ja da se suncam :-D ko zna zasto je ovo dobro?
znam ja!zato sto sam curka,etoooo :-D :D ..krivo mi este,ali nisam bad...bice rok i januaru..i stomak mi se prevrce od pomisli na put 3 dana pred novu...javljam vam sta je bilo!btw,dosta sam ucila ova 2 dana..i mnogo mi je lepo...puno pozitive iz cg! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

sve sam zavrsila!!!naravno,uz ocuhovu pomoc...sutra dobijam novu licnu,cijeli dan sam se cimala..isla sam da se slikam posl sto god,zaboravila sam kako se i to radi covece :-D ,jos sto je fotograf bio neki 'uradjeni' mamu li mu... :shock:
svidja mi se kako sam ispala,s obzirom da su me iz kreveta najurili da idem da se slikam...uglavnom,problem je rijesen... :D :D :D :D ,ima sad da je okacim oko vrata,kao zvonce-jer i jesam ovcica heheheheee :lol:
ne ocekujem mnogo od ovog roka,tek sam presla knjigu..a i najtezi mi je ispit,i najteza prof...idem da pokusam,da snimim cake,podpitanja...da je malo smeknem,heee :D :butthead: ...necu biti sama,cekace me drug-idemo zajedno na ispit...
ljudi toliko sam smirena,ja ne mogu da vam opisem..u zivotu mi se ovo nije desilo,ja ne znam sta je samnom(ali mi se djasvi!)..mene je uvjek pucala frka,adrenalin..stres..od same pomisli da idem negdje,a ne jos putujem cijelu noc..ujutru pravo na ispit..daleko od kuce-tolko sam pribrana,bez ikakvog sedativa..i razmisljala sam..i sigurno je zbog toga sto sam sad 1000%sigurna i svjesna da ne zelim raditi nikakva sra*a,sto prije nije bio slucaj..uvjek mi je u podsvjesti bio neki demon..nesto sam morala zgrijesiti,pa makar se ljubakala sa nekim ,cisto da se izduvam...ALI SAD JE DRUGACIJE SVE!
OD kad sam otisla za nk,nesto se promijenilo u meni..prelomilo..sazrelo.. :roll: :finga:
voli vas beba puno,javicu se se sutra!
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

Ljubim te bebo......tako mi je drago da si dobro..ja sam danas sa sinom išla da se sankam,došli smo kući mokri,umorni..ma bilo je divno..vodila sam ga na dva brda u gradu gdje sam se ja kao djete sankala....idem i sutra jupiiiiii :D :rock:
deks

Post by deks »

SRECNO ;-)
Locked