sve sam zavrsila!!!naravno,uz ocuhovu pomoc...sutra dobijam novu licnu,cijeli dan sam se cimala..isla sam da se slikam posl sto god,zaboravila sam kako se i to radi covece

,jos sto je fotograf bio neki 'uradjeni' mamu li mu...
svidja mi se kako sam ispala,s obzirom da su me iz kreveta najurili da idem da se slikam...uglavnom,problem je rijesen...

,ima sad da je okacim oko vrata,kao zvonce-jer i jesam ovcica heheheheee
ne ocekujem mnogo od ovog roka,tek sam presla knjigu..a i najtezi mi je ispit,i najteza prof...idem da pokusam,da snimim cake,podpitanja...da je malo smeknem,heee

:butthead: ...necu biti sama,cekace me drug-idemo zajedno na ispit...
ljudi toliko sam smirena,ja ne mogu da vam opisem..u zivotu mi se ovo nije desilo,ja ne znam sta je samnom(ali mi se djasvi!)..mene je uvjek pucala frka,adrenalin..stres..od same pomisli da idem negdje,a ne jos putujem cijelu noc..ujutru pravo na ispit..daleko od kuce-tolko sam pribrana,bez ikakvog sedativa..i razmisljala sam..i sigurno je zbog toga sto sam sad 1000%sigurna i svjesna da ne zelim raditi nikakva sra*a,sto prije nije bio slucaj..uvjek mi je u podsvjesti bio neki demon..nesto sam morala zgrijesiti,pa makar se ljubakala sa nekim ,cisto da se izduvam...ALI SAD JE DRUGACIJE SVE!
OD kad sam otisla za nk,nesto se promijenilo u meni..prelomilo..sazrelo..

:finga:
voli vas beba puno,javicu se se sutra!
PER ASPERA AD ASTRA...