DNO U GLAVI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

komsije

Re: DNO U GLAVI

Post by komsije »

e kao sto rekoh,palim na neko vreme,necu i vama da unosim negativu,dovoljno vam je svoje.sinoc sam se toliko isplakala,cekajuci ko milion puta do sad,evo i sad cmizdrim.jutros ocu da mu objasnim,i zamislite sta mi on kaze,sama si kriva,jel ja kaze netreba da izlazim zato sto ti nemozes,ti si luda,t si pukla odavno,a ja mu kazem pa kako nemozes da shvatis kako se ja osecam,a on kaze boli me k..i ja sinoc jos odlucila ma idem odavde,vracam se mojoj kuci i kazem mu i on pita jel ti to mene ucenjujes,ja reko ne stojim iza toga,a on mi kaze,pa ide,a mislis da ce ti tamo biti bolje,da se opet druzis sa budalama.a nemogu vise da izdrzim,kad bi samo znali koliko me boli,pa na koga ovde da se oslonim ako ne na njega,i jebote neznam sta sam radila da mi bude ovako,pa stvarno nerazumem.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Modesty

Post by Modesty »

Sa oproštenjem,on je toliki kreten...sjebaće ti život kao i heroin....idiot.....to se stručno naziva maltretiranjem i indirektnim ucjenjivanjem a uskoro ćeš saznatri da će ti sa njim biti svew gore i gore jer se takvi ne popravljaju..koja bre zajednica bez osnovnog poštovanja,niste ni počeli živjeti a on te već proglašava ludom.....ma strašno...uh--kosa mi se digla na glavi
komsije

Post by komsije »

nasla sam nesto super.i pomaze.
maxlo

Post by maxlo »

Sta sta reci i meni....poz. komso i glavu gore.... ;-)
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
cokapeace

Post by cokapeace »

Sada mogu sasvim sigurno (posle svega što se meni-desilo) da ti kažem- Beži mila od njega!Znam dobro kakav je život sa takvim čovekom,a to nepoštovanje,i haos te više ubija-nego da ga nemaš.Svako zaslužuje bolje od toga!A,veruj mi,takve stvari se Zaista -Ne menjaju,samo vremenom postaju gore :roll:
pozz
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
lizard

Post by lizard »

nasla sam nesto super.i pomaze.
kono, podjeli sa rajom ;-)
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
rajouno

Post by rajouno »

i meni se dig;la kosa na glavi,koja kretencina..uhh,brine me to sta si nasla ,pa ti je bolje..javi se :roll:
i drzi se,moras izdrzati i uraditi nesto za sebe,razmisljaj..pametna si...ljubim te
PER ASPERA AD ASTRA...
komsije

Post by komsije »

ma neka riba citala moj post i posalje mi nesto u vezi meditacije,ali nije sekta,ja se svaki dan molim bogu,i najiskrenije plasim ga se i nikad mi nista slicno nebi palo napamet,iako me ova meditacija dok nisam procitala podsecala na to.ma ljudi mi smo svi u matrixu.svat vidimo onako kako to nasa svest zeli,a podsvest je nagovara.moram jos koji put da procitam,ovo je extra..poz,ljubim vas sve...
Modesty

Post by Modesty »

Užasnuta sam time šta pišeš.....poslušaj coku,mene i bebu i ostali koji mise slično a tvrdim da misle...takvi ljudi vremenom postaju samo gori,kakve crne ..neznam ni šta si napisala..ti ćeš sa tim ženo samo još više da pukneš i ne počneš li nešto menjati nego tupiti svoje i sve dublje tonuti više ti niko neće moći pomoći...mi smo se ovdje založili za tebe da ti poimognemo a ti ne vidim da nešto slušaš od toga.
komsije

Post by komsije »

nerazumem,mislis da je ovo opasno..?
Post Reply