oPET NE MOGU DA SPAVAM.MUCI ME OVO PROKLETSTVO U MOJOJ GLAVI.LJUDI SE VRACAJU SEBI SA MILION CRNIH RUPA U GLAVI,A MENI OTISLO POGRESNO SECANJE U NEPOVRAT ,OSTALA SAMO SECANJA LEPOTE NA DOPU I SRANJA KOJA SAM PRAVILA.IZGLEDA DA IMAM PREVISE SAVESTI,ILI PREMALO.POKUSAVAM U BOGU DA NADJEM MIR I U MOLITVAMA.I POMAZE MI CESTO.ALI U POSLEDNJIH NEKOLIKO DANA,USTVARI OD KAD POSECUJEM OVAJ SAJT,NEMAM MIRA,HOCU NESTO,A ISKRENO NEMAM POJMA STA.CISTA SAM SKORO GODINU DANA,IMAM IMPLANT,GOMILU GLUPOSTI U GLAVI.
I NETREBA DA DOLAZIM OVDE,A NEMOGU DA NEDOLAZIM.
TREBA DA PIJEM LEKOVE,A NEPIJEM,NECU DA IH PIJEM VISE.OD LEKOVA IMAM PARANOJU,GODINAMA VEC.I TRBA MI NEKO UPUTSTVO,ILI STA VEC,KAKO DA SE OSLOBODIM PARANOJE.STALNO ISCEKUJEM DA CE SE DESITI NESTO LOSE,KRIVICU NEKU.TRIPUJEM SE DA ME BOG KAZNJAVA,ZBOG SVEGA.
A SAMO HOCU DA BUDEM SRECNA.DOBICU NEKI RAK ,OD RAZMISLJANJA.OD BRIGE,UZAS.KO DA SAM PRSLA SKROZ.NEZNAM NI STA IMA DA ME BRINE,NISTA,ALI JA IZMISLIM.KAKO JE TESKO BORITI SE PROTIV SEBE.PA ONDA SE SAZALJEVAM,A MRZIM SAZALJEVANJE,BILO CIJE.POSTALA SAM NEKO KOGA UOPSTE NEPOZNAJEM.A MISLILA SAM DA SAM SE UPOZNALA.DROGIRAM SE OD SEDMOG RAZREDA,DUGO,DUGO.PREDUGO.
NISAM NI ZNALA KO SAM,A STIGLA SAM DA SE IZGUBIM,I SAD OPET.OPET SAM POCELA DA SE RADUJEM NOVOJ GODINI,BOZICU, :axe: SVESNO RADUJEM, :axe: ,I ONDA STA SE DOGADJA,SECAM SE PROSLE GODINE ZA DRUGI BOZIC SAM ZAPOCELA LECENJE,PRVO .I SKINULA SE.A ZA NOVU GODINU KAKO SAM SRECNO LEZALA NA KREVETU URADJENA,SA DOSTA GRAMA DOPA NA OGLEDALU.I SAMO DA NEMA TIH SECANJA,NA LEPOTU OSECAJA KOJU PRUZA DOP,KAO DA SAM JUCE BILA URADJENA.U STALNOM SAM SUKOBU SA SOBOM,IMA NEKIH DELOVA U KUCI NA KOJE MI JE TESKO DA POGLEDAM,NI CEVCICE MRZIM DA VIDIM,I KARTICE,JEDAN OMOT OD CD SAM BACILA,NA NJEMU SAM STALNO IZVLACILA LAJNOVE,I JEDNO OGLEDALO.
ALI SVESNOST IMPLANTA JE TOLIKA DA NI U SNU NEMOGU DA SE URADIM,SANJAM DOP,ALI NESMEM DA GA UZMEM,KAZEM HOCU I KRENEM,I SETIM SE IMPLANTA.NEMOGU VISE NI DA PISEM.
DNO U GLAVI
Moderator: sanela
DNO U GLAVI
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Re: DNO U GLAVI
mozda sam trebala ,ma neznam.nije mi samo jasno kako sam uspela tri puta da ga postavim,al dobro.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
-
Bezi odavde na neko vreme. Ja sam prestala sa bilo kakvom drogom pre 10-11 godina a skinula se sa heroina pre 13-14 i, verovala ili ne, u toku prvih par dana na forumu bas mi je bilo lose nocu..Nisam odmah znala uzrok ali kad sam zastala i zapitala se provalila sam da mi je lose od svih ovih prica i secanja i svega....Nakon toga sam imala par unutrasnjih razgovora sa samom sobom i sad mi je dobro...Ali ja sam se skinula pre mnogo mnogo godina...Stvarno ne razumem kako imate snage da dolazite ovde tako sveze skinuti..Koji su vam razlozi da dolazite?
Sve u svemu, moj savet TEBI je da bezis odavde i da se posvetis ne-virtuelnom zivotu, ili bar da ne dolazis na ovaj forum. Uvek mozes da dodjes kad ti bude bolje i kad budes jaca. A mozda i ne osetis potrebu da si ovde tada.
Sve u svemu, moj savet TEBI je da bezis odavde i da se posvetis ne-virtuelnom zivotu, ili bar da ne dolazis na ovaj forum. Uvek mozes da dodjes kad ti bude bolje i kad budes jaca. A mozda i ne osetis potrebu da si ovde tada.
ja sam sweze skinuta,a opet nisam ni u najtezim trenucima napushtala forum-bash naprotiw-ozwlachili su me ljudi iz swega u tim danima i nocima ochaja,ne mogu a da ne kazem da mi forum mnogo pomogao.chista sam 11 mjeseci,ali nikakwih trzanja u om ziwotu nema wezano zagudru,sjecanja...waljda stwarno ne zelim wishe to...morash sama sa sobom rashchistiti,dzabe i implant ako cesh prwi dan po isteku ti otici na shemu.ziwot je lijep,pronadji tu njegowu ljepotu zasad u sitnicama...ljubim te!
PER ASPERA AD ASTRA...
kada sam se prvi put skidala sa metadona 1990 kod DR Jovana Bukelića u Bg(palomotićeva) sjećam se da je rekao mojom roditeljima(to sam posle saznala) da kad nastane otprilike godina dana apstinencije da dolazi do velike psihičke krize,tako da su mene moji tada odvali na skijanje 15 dana..koliko u tome ima istine,nemam pojma.....zašto draga ne potražiš stručnu pomo,odi malo porazgovaraj..ne košta te ništa.
aleksandra wrote:Bezi odavde na neko vreme. Ja sam prestala sa bilo kakvom drogom pre 10-11 godina a skinula se sa heroina pre 13-14 i, verovala ili ne, u toku prvih par dana na forumu bas mi je bilo lose nocu..Nisam odmah znala uzrok ali kad sam zastala i zapitala se provalila sam da mi je lose od svih ovih prica i secanja i svega....Nakon toga sam imala par unutrasnjih razgovora sa samom sobom i sad mi je dobro...Ali ja sam se skinula pre mnogo mnogo godina...Stvarno ne razumem kako imate snage da dolazite ovde tako sveze skinuti..Koji su vam razlozi da dolazite?
Moje postove možeš prebrojati na prste,ali ovdje sam skoro svaki dan.
Šta mi predlažeš?
Da odem kod šefa na poslu i da mu kažem:"'ej šefe znaš ja sam bivši ovisnik,danas mi nešto loše,bili mogao da ti se malčice izjadam.
Ili ej komšija danas me psiha ubija,a znaš bivši sam ovisnik,pa da mi kažeš kakvu narodnu mudrost.
Ili kod tete u bijelom mantilu da me skine s dnevnog reda 30,5 sec.
Jedva sam se otarasio žute petokrake sa rukava,pa mi takvi koraci ne padaju na pamet.
Nego samo stidljivo virim u ovaj forum(kao neki peep show),netrebam ja postavljati nikakva pitanja niti pistati žalopojke.
To već ionako neko drugi odradi za mene.Jer je neko konstatovao da smo svi mi kao kopirani a to je izgleda tačno.
Bez potpisa
Ako,ako...prija zar ne ?! 

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
-
Zavisi koliko si dugo cist. Ako si svez onda bi ti prijalo da nisi ovde...Ne razumem sta ti prija ovde, narocito ako ne pises? To sto je i drugima lose, sto jos neko prolazi sto i ti, sta? Svima koji su se skoro skinuli preporucujem da nadju neki drugi nacin praznjenja i da su daleko od bilo kakvih prica vezanih za drogu.
nekada je i to neka olaksavajuca varijanta da znas da nisi sam i da se ne desavaju samo tebi takve stvari...To sto je i drugima lose, sto jos neko prolazi sto i ti, sta
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
-
Zvrky, olaksavajuca varijanta jeste ali valjda treba da se mrdne sa mesta a ne da trazi olaksavajucu varijantu?
Meni je sebicno to od vas sto ih bodrite da ostanu. Citam price i cesto nailazim na "proradio mi je crv"..Jok i nece da ti proradi kad citas ispovesti i sve sto se ovde pise...Pa ja sam se nakon svih ovih godina nasmejala kad sam citala tvoju ispovest i gluposti koje si radila sa ekipom..Podsetile su me na ono grozno vreme kad sam se ja drogirala a nisam se namrstila nego NASMEJALA....I sad nekom ko se tek skinuo pre par meseci nece da proradi crv citajuci sta se ovde pise?
Razumem ljude koji traze nacin i informacije o skidanju, ali one koji ovde dolaze redovno a skoro su se skinuli, e njih ne razumem....I nadam se da nece pokleci.
Meni je sebicno to od vas sto ih bodrite da ostanu. Citam price i cesto nailazim na "proradio mi je crv"..Jok i nece da ti proradi kad citas ispovesti i sve sto se ovde pise...Pa ja sam se nakon svih ovih godina nasmejala kad sam citala tvoju ispovest i gluposti koje si radila sa ekipom..Podsetile su me na ono grozno vreme kad sam se ja drogirala a nisam se namrstila nego NASMEJALA....I sad nekom ko se tek skinuo pre par meseci nece da proradi crv citajuci sta se ovde pise?
Razumem ljude koji traze nacin i informacije o skidanju, ali one koji ovde dolaze redovno a skoro su se skinuli, e njih ne razumem....I nadam se da nece pokleci.