DNO U GLAVI
Moderator: sanela
Re: DNO U GLAVI
Bas mi je drago da cujem kada se neko probudi nasmejan.Uzivaj :smt041
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
e pazite kad sam znala da ce mi nesto,u ovom slucaju neko pokvariti dan.i to ne bilo ko vec moj rodjeni muz.
o cemu on razmislja sta je njemu,pa neznam vise...mozda se opet tripujem,ali ne milion posto,a ja koza zaljubila se u njega,ma tako mi i treba,nikad nemojte biti dobre,sto sam bila losija on me vise voleo,a sad...
muskarcci!
e sad da znam da cu ostati ziva ja bih se ubila,pa nek ga grize savest citav zivot,i nek place,ali necu,nisam ja toliko luda.
ma i necu da se nerviram,ali gotovo,sad je kasno,odmah kako je usao,bilo mi je jasno.
e jebe mi se zanjega..i tacka!
o cemu on razmislja sta je njemu,pa neznam vise...mozda se opet tripujem,ali ne milion posto,a ja koza zaljubila se u njega,ma tako mi i treba,nikad nemojte biti dobre,sto sam bila losija on me vise voleo,a sad...
muskarcci!
e sad da znam da cu ostati ziva ja bih se ubila,pa nek ga grize savest citav zivot,i nek place,ali necu,nisam ja toliko luda.
ma i necu da se nerviram,ali gotovo,sad je kasno,odmah kako je usao,bilo mi je jasno.
e jebe mi se zanjega..i tacka!
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Ma bice takvih sranja koliko hoces,ti se samo smeji na sve to,pomaze.... 

mislis da neznam,mi smo vise od sedam godina zajednosvaki dan smo zajedno,i bili i sad,zajedno smo se i skinuli,i sad ,ma neznam,ali mi stvarno kida zivce,ili sam ja odjednom postala ljubomorna.ko ce ga znati..
LJUBIM KOMSU,a za kaficu ne brini bice ih koliko te je volja :smt048 :smt049 :smt048
nemoj milom te kakva sam jos se mogu istripovati da je postao i peder...hehe
HEEEEEEEEEHE
salim se,ali ako nastavim,bice blago meni.
gledam moju babu,i razmisljam blago njol,pukla zena skroz,koju ona ima pricu,a vidis mozda je to i genetski..
hhehehe...
gledam moju babu,i razmisljam blago njol,pukla zena skroz,koju ona ima pricu,a vidis mozda je to i genetski..
hhehehe...
Baka je carica he he
ma da,mama non stop cima sto se smejem,ali kako da se nesmejem ka tvrdi da je pricala sa likom koji je umro pre petnaest godina,i ja joj objasnim da je mrtav,taj lik,i ona pita a sto mi niko nije reko i pocne da place,zamisli,a to je samo jedan ispad od sto u danu..